Cea mai buna camera video sport

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (47 voturi, media: 4,85 din 5)
Încarc...

Care este cea mai buna camera video sport? Cum alegi action camera potrivita pentru orice situatie?

Camere video sportIndiferent daca esti un scufundator, un skior, mountain biker, alpinist sau practici orice alt sport, camerele video sport te pot ajuta sa inregistrezi toate aventurile tale. Aceste camere video speciale, denumite si action cameras, sunt rezistente la apa, au carcase protectoare speciale si pot inregistra cam in orice fel de conditii. Cele mai bune camere video sport inregistreaza sub apa atunci cand faci scufundari, shorkeling sau doar inoti pur si simplu. Aceste camere video speciale au cam aceleasi specificatii ca si camerele video normale. Totusi, pentru ca aceste camere video sport sunt folosite mai mult in actiune, s-ar putea ca facilitatile de focus si zoom sa fie limitate special. Printre cele mai competitive si rezistente camere video pentru actiune putem include GoPro Hero, Sony Action Cam si Drift HD Ghost.

Ce sa cauti la o camera video sport?

Camerele video sport sunt proiectate sa functioneze in conditii mult mai vitrege decat surorile lor traditionale. Carcasele dure si celelalte elemente specifice de constructie iti permit sa inregistrezi cu incredere chiar si in cele mai extreme conditii. Majoritatea camerelor spor au un obiectiv cu unghi larg fara abilitatea de a face zoom sau a regla manual focusul. Acest lucru rezulta in imagini mai putin calitative, dar capabilitatile de enduranta si rezistanta compenseaza acest lucru.

Calitatea foto/video

Cele mai bune camere video sport pot inregistra video HD si fotografii de calitate ridicata. Inregistrarea video se va face cu auto-focus, dar ar trebui sa rezulte o imagine clara de definitie inalta. Unghiul de captura va fi larg, dar cu putina editare vei putea avea un film clar care va urmari toate miscarile tale. Vei putea sa fotografiezi in timpul filmarii la rezolutie inalta, dar rezultatul va fi greu de evaluat pe loc deoarece de obicei nu exista un ecran pentru previzualizare.

Design

Calitatea constructie unei camere video sport este cea mai importanta. Daca vei folosi acest dispozitiv in mediul subacvatic sau pe partiile de ski, vei avea nevoie de o camera construita solid pe care te poti baza. Un alt factor important este dimensiunea. Camera video trebuie sa fie usoara si destul de mica pentru a nu te incomoda in actiunile tale.

Caracteristici si accesorii

Exista multe unelte ce pot completa cu succes utilizarea camerei video de actiune si pot imbunatatii calitatea inregistrarii. Unele camere video au Wi-Fi integrat ceea ce permite folosirea smartphone-ului pentru a controla camera, pentru previzualizarea imaginilor si controlul fotografiilor. Mai exista de asemenea si alte accesorii ce iti pot imbunatatii experienta, cum ar fi aplicatiile de editare video, diversi montanti si alte instrumente specifice.

Garantie & Suport

Camere video sport au putine butoane si sunt in general simplu de folosit fata de alte camere video. Este totusi bine de verificat inainte de achizitie daca producatorul sau comerciantul ofera suport tehnic post-vanzare. Garantia pentru camerele video sport este de 24 de luni de la data achizitiei.

Camerele video sport sunt perfecte pentru a inregistra sporturile extreme, sporturile individuale si chiar evenimentele sportive in familie. Nu va trebui sa iti faci griji ca vei scapa vreun moment deoarece camera ta video sport va inregistra fiecare clipa la calitate HD.

Cele mai bune camere video sport

1. Camera Video Sport GoPro FullHD Hero 3

Camera Video Sport GoPro FullHD Hero 3Caracteristici principale ale noului GoPro HERO 3

– Video 4Kp 12 fps, 2.7Kp 30 fps / 1440p 48 fps / 1080p 60fps / 720p 120 fps
– Foto 12 MPx / 30 fps Burst
Wi-Fi Built-In
Telecomanda Wi-Fi Inclusa, compatibil Smartphone App
– Performante superioare in conditii de iluminare slaba

Vezi detalii si pret

2. Camera video sport Sony Action Cam HDR-AS15, Full HD

Camera video sport Sony HDR-AS15, Full HDMergeti mai departe. Mai repede. Mai in profunzime. Luati camera video Action Cam cu dvs. in urmatoarea aventura si filmati toata actiunea, chiar daca aceasta va va purta la 60 m in adancurile oceanului. Partajati filmele pe telefonul dvs. cu functia Wi-Fi® incorporata. Realizati filmari line cu SteadyShot™. Atingeti noi frontiere in abilitatile dvs. de filmare.

Vezi detalii si pret

3. Camera Video Sport Drift HD Ghost

Camera Video Sport Drift HD GhostTelecomanda Drift Active Status ™ Two-Way cu Leduri.
Drift Flashback™ Video Tag/Loop
LCD Incorporat cu protectie Gorilla Glass®
Advanced Drift Pure™ Audio Technology
Enhanced 7 Element Lens Design
Drift DataLink™ Wi-Fi Enabled & Drift App

Vezi detalii si pret

 

Tu ce camera video sport folosesti in aventurile tale? Asteptam recomandari in zona de comantarii de mai jos sau pareri despre modelele prezentate de noi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată