Cel mai bun dezumidificator

Care este cel mai bun dezumidificator? Ce trebuie sa stii inainte de a alaege aparatul potrivit? Citeste mai departe pentru  a afla.

Cel mai bun dezumidificatorDaca ai pereti mucegaiti sau dificultati in respiratie datorita umiditatii ridicate din casa este timpul sa iti achizitionezi un dezumidificator. Daca te ingrijoreaza faptul ca hainele sau amintirile de familie se pot deteriora din cauza mucegaiului sau ca electronicele se vor scurtcircuita datorita condensului, ai nevoie de un dezumidificator. Nivelul recomandat de umiditate intr-o locuinta este intre 30 si 50 % si orice valoare mai mare este daunatoare nu numai pentru obiectele din casa ci si pentru sanatatea ta si  a familiei. Chiar daca ai o mica camaruta sau este vorba de o casa generoasa pe piata exista dezumidificatoare potrivite oricarei nevoi.

Dezumidificatoare – ce sa cauti

Dezumidificatoarele sunt proiectate cu un scop principal: sa elimine umezeala din aer. Totusi, fiecare dispozitiv are caracteristici, puteri de functionare si eficienta diferite. Tine cont de criteriile de mai jos atunci cand alegi cel mai bun dezumidificator pentru locuinta ta.

Caracteristici
Cel mai bun dezumidificator
poate aves diferite caracteristici cum ar fi un ventilator sau recipient de apa destasabil. Cea mai importanta caracteristica este prezenta unui higrostat. Acesta permite monitorizarea umiditatii aerului in functie de nivelul ales si va porni si va opri aparatul de dezumidificare in mod automat ori de cate ori este nevoie. Cu cat un dezumidificator are functii mai complexe cu atat va fi mai eficient in indepartarea umiditatii din incapere.

Capacitatea
Dezumidificator cu senzor de umiditateAi nevoie de un dezumidificator pentru intreaga casa sau doar pentru o camera? Dimensiunea zonei pe care doresti sa o dezumidifici determina in mare parte tipul de dezumidificator potrivit pentru problema ta. Aparatele mai mici sunt potrivite pentru incaperi mici, in timp ce aparatele mari pot extrage umiditatea din intreaga casa.

Eficienta
Cat de bine si repede reuseste un dezumidificator sa extraga umezeala ii defineste eficienta, iar dimensiunea aparatului nu este singurul criteriu de luat in seama. Un dezumidificator compact poate fi la fel de eficient ca unul mult mai mare decat el. Indiferent de tipul de dezumidificator ales si de dimensiunea sa, alege un aparat care este eficient energetic.

Controlul nivelului umiditatii are multe beneficii. In timp ce aerul uscat cuzeaza disconfort si uscarea pielii, aerul prea umed nu numai ca iti afecteaza sanatatea, dar iti poate deteriora si obiectele din casa. Folosirea unui dezumidificator limiteaza deteriorarile si creste nivelul de confort la tine acasa sau la birou.

Cel mai bun dezumidificator

Tinand cont de criteriile de mai sus va putem recomanda in continuare dezumidificatoare cu cel mai bun raport calitate/pret.

1. Dezumidificator Trotec TTK 65 E

Dezumidificator Trotec TTK 65 ECapacitate de dezumidificare maxima de 20 litri/24h si un debit de aer de 180 m³/h. Acest dezumidificator se integreaza in orice locuinta sau birou.

Dezumidificare comandata cu higrostat
Functionare la alegere, complet automata sau permanenta
Functiune de temporizator (timer) – Suflanta cu 3 trepte
Racord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externa a apei
Protectie la preaplin cu deconectare automata

Vezi detalii si pret

2. Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little, Higrostat incorporat

Dezumidificator de aer Stadler Form Albert Little

Dezumidificatorul de aer Stadler Form Albert Little:
– Capacitate de dezumidificare de 10 litri in 24 de ore;
Modulul Swing: asigura o raspandire optima a aerului in incapere, marind eficienta dezumidificatorului ALBERT Little  in spatii mai mari.
Silentios – minim 32 dB(A)
Consum redus de energie: 184 W

Vezi detalii si pret

3. Dezumidificator de aer Trotec TTK 24 E

Dezumidificator de aer Trotec TTK 24 E

Capacitate max. dezumidificare de 10l/zi si debit aer de 100mc/h. Potrivit pentru spatii de pana la 15mp.
Tablou de deservire luminat cu LED
Dezghetare automata: electronic
Lumina de semnalizare: indica daca rezervorul de apa este plin
Protectie la preaplin prin deconectare de la sine.
Filtru de aer lavabil – Nu are higrostat
Racord pentru evacuarea externa a condensatului.

Vezi detalii si pret

4. Dezumidificator TESY DHF 10 CEL, 245W, 10 L / 24 H

Dezumidificator TESY DHF 10 CEL, 245WPutere 245 W – Interval de functionare 5-35°C
Reglare nivel umiditate – Senzor de umiditate
Moisture removal 10 L/zi 30°C / RH80%
Capacitate rezervor 2.0 L – Functie de auto-dezghet
Protectie automata cand tancul e plin de apa
Inlatura umiditatea si mucegaiul
Ideal pentru uscarea rapida de rufelor

Vezi detalii si pret
3 Responses la “Cel mai bun dezumidificator”
  1. Aurora spune:
  2. Oliver S. spune:
  3. Alexa spune:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *