Cel mai bun Sistem Home Cinema

Sistem Home Cinema 3DCum alegi cel mai bun Sistem Home Cinema? Ce echipamente trebuie sa cumperi pentru a creea o experienta cinema realista in propriul living room? Ecuatia unui sistem complet de Home Cinema este complicata si te poate confuza. Totul se reduce la cele 2 elemente de baza: video si audio. Daca ai timp, bani si cunostintele necesare iti poti achizitiona si configura toate echipamentele necesare unei experiente cinematografice la tine acasa. Aceasta varianta presupune sa iti cumperi singur diferite produse complementare, cumn ar fi difuzoarele, subwoofer-ele, player-ul DVD sau Blu-ray, statia audio, etc. Daca procesul de mai sus ti se pare desprins din filmele SF, poti cumpara un Sistem Home Cinema de la oricare dintre producatorii de renume.

Sistemele Home Cinema au fost create cu un singur scop principal: acela de a simplifica la maxim experienta cinematografica de acasa. De la compatibilitate si instalare pana la calitatea imaginii si a sunetului, Sisteme Home Cinema ofera o solutie de calitate, prietenoasa si usor de folosit.

Sistemele Home Cinema includ de obicei boxe audio. Numarul acestora difera ca numar, forma, dimensiune si conectivitate. Unele pachete contin si subwoofere, unele boxe centrale si altele boxe inalte. Cand vrei sa decizi care Sistem Home Cinema e potrivit pentru tine, gandeste-te de cate boxe ai nevoie in camera in care va functiona acesta. Pentru incaperile micute, un Sistem Home Cinema cu 5 difuzoare va fi suficient. Incaperile spatioase vor avea nevoie de pana la 7 sateliti plus un subwoofer si o boxa centrala wireless. Totul depinde de configuratia sistemului.

Sunet surround home cinemaCele mai bune Sisteme Home Cinema includ pe langa boxe si un player Blu-ray sau DVD. Deoarece playerul este aceeasi marca ca si difuzoarele audio, calitatea audio si video este testata si optimizata la maxim pentru o experienta completa.

Totusi, nu toate sisteme Home Cinema includ si un player. Aceste sisteme trebuie conectate la playerul tau existent (Blu-ray, DVD, media streamer, etc.). Acest lucru nu este neaprat un aspect negativ deoarece iti permite sa nu fii „legat” de o anumita marca de echipamente audio-video.

Cum alegi cel mai bun Sistem Home Cinema?

In acest articol incercam sa clasificam si sa evaluam cel mai bun Sistem Home Cinema. In analiza noastra am tinut cont de mai multi factori, cum ar fi: capabilitatile video, performanta audio, conectivitatea, facilitatile suplimentare si suportul din partea producatorului.

Capabilitatile Video

Sistemul Home Cinema pe care l-ai ales contine si un player Blu-ray? Daca nu, nu e un capat de tara. Asigura-te doar ca este compatibil cu playerul detinut in prezent. Daca inca folosesti DVD-uri, asigura-te ca Sistemul Home Cinema pe care intentionezi sa il cumperi scaleaza imaginile si sunetul standard-definition ale acestora pentru vizualizare 1080p prin tehnologii de conversie progresive.

Performanta Audio

Performanta audio este punctul cheie al oricarui Sistem Home Cinema. Sunetul produs de acesta trebuie sa fie bogat si intens. Pentru a evalua performantele audio ale sistemului trebuie sa tii cont de numarul de sateliti, prezenta unui decodor audio si tipurile de sunet Dolby Digital suportate de acesta.

Conectivitate

Noul tau Sistem Home Cinema va fi inutil daca nu il poti conecta la televizorul tau de ultima generatie sau la proiector. Asigura-te ca produsul cumparat are prezente toate modalitatile de conectare cu echipamentele pe care le detii deja sau pe care intentionezi sa le cumperi.

Facilitati suplimentare

Fiecare Sistem Home Cinema are facilitatile sale unice. Insa ai grija ca sistemul ales de tine sa le includa pe cele de baza, cum ar fi o telecomanda si un tuner digital.

Suport si ajutor

Fiecare producator se va stradui sa iti ofere un Sistem Home Cinema cat mai usor de instalat si de folosit. Totusi, s-ar putea sa ai nevoie de asistenta cateodata. Alege intotdeauna un Sistem Home Cinema de la un producator de renume cu reputatie excelenta pe partea de servicii pentru clienti.

Cel mai bun Sistem Home Cinema

Alegerea celui mai bun Sistem Home Cinema nu este o misiune tocmai usoara. Speram ca acest articol a clarificat punctele principale atunci cand vine vorba de decizie si iti prezentam mai jos cateva modele recomandate.

1. Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-F5550

Sistem Home Cinema 5.1, 3D cu Blu-ray Samsung HT-F5550Experimentaţi nivelul următor de divertisment 3D Full HD
Beneficiaţi acasă de o experienţă 3D mai captivantă şi mai spectaculoasă. Cu ajutorul imaginilor 3D Full HD, divertismentul 3D de acasă va fi mai captivant şi mai intens decât v-aţi imaginat, cu funcţii performante care vă aduc un maximum de satisfacţie.

Sunet surround de înaltă calitate de la televizorul dvs.
Nu lăsaţi calitatea slabă a sunetului să strice o noapte perfectă de vizionat filme. Cu ajutorul funcţiei TV Sound On a sistemului Home Entertainment System cu Blu-ray Samsung, puteţi beneficia de un sunet surround de înaltă calitate de la sursa TV.

Vezi detalii si pret

 

 

2. Sistem Home cinema 3D cu Blu-ray Philips, HTB3560/12

Sistem Home cinema 3D cu Blu-ray Philips HTB3560/12Experienta audio minunata

 • Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate
 • Difuzoare la vedere pentru un puternic sunet surround

Savurati toate tipurile de divertisment

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă
 • DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie
 • Accesaţi clipurile video YouTube şi fotografiile Picasa preferate cu uşurinţă
 • Compatibil WiFi pentru acces uşor la toate tipurile de divertisment
 • Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3
 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă
Vezi detalii si pret

 

 

3. Sistem Home Cinema 3D cu Blu-Ray Sony BDV-N590

Sistem Home Cinema 3D cu Blu-Ray Sony BDV-N590Actualizaţi-vă experienţa Home Cinema cu sunet şi imagine mai clare

Player Blu-ray Disc™ Full HD 3D, Sunet Surround 3D, 1000 W, 4 boxe Magnetic Fluid, Wi-Fi®

– Bucuraţi-vă de calitate audio de 10 ori mai bună decât de pe DVD
– Încercaţi experienţa calităţii îmbunătăţite a imaginii Full HD 3D
– Redaţi în timp real conţinut video de pe Internet pe televizor cu Wi-Fi®

Vezi detalii si pret
4 Responses la “Cel mai bun Sistem Home Cinema”
 1. claudiu spune:
 2. ionut spune:
  • Mihai Croitoru spune:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *