Care este cel mai bun incarcator portabil pentru telefonul mobil? Cum alegi cel mai performant produs ce ofera un raport calitate/pret bun? Citeste pentru a afla.
Incarcatoarele portabile sunt proiectate pentru a-ti incarca telefonul sau tableta atunci cand ai cea mai mare nevoie de el.
De ce sa alegi cel mai bun incarcator portabil?
Majoritatea dispozitivelor mobile ruleaza o multitudine de aplicatii care te pot lasa rapid fara baterie.
Cel mai bun incarcator portabil este usor si compact permitandu-ti sa iti reincarci telefonul oriunde te-ai afla, chiar daca esti in vacanta sau intr-o intalnire de afaceri.
Cele mai bune incarcatoare portabile se gasesc intr-o varietate de greutati, forme si functionalitati. Cele mai mult eincarcatoare portabile pot fi folosite cu dispozitive multiple: tablete, controlere de gaming si chiar aparate foto.
Cel mai bun incarcator portabil: ce sa cauti
Nu toate incarcatoarele portabile sunt la fel. Indiferent daca cauti un incarcator solar care se incarca de la soare sau un incarcator portabil care trebuie incarcat la priza in prealabil, cu siguranta vei gasi ceea ce ai nevoie pentru a ramane conectat la lumea din jur.
Ia in considerare criteriile de mai jos atunci cand cauti sa alegi cel mai bun incarcator portabil pentru tine.
Capacitatea si puterea
Capacitatea si puterea incarcatorului portabil dorit determina cat de mult si cat de repede se va incarca telefonul tau. O capacitate de 2-3 ori mai mare decat a bateriei telefonului iti garanteaza minim 2 incarcari pline a bateriei acestuia.
Puterea de incarcare este masurata in Watti/ora, Amperi sau miliAmperi/ora. Cu cat puterea de incarcare este mai mare cu atat poti incarca mai multe dispozitive in acelasi timp.
Numarul de prize
In functie de capacitatea incarcatorului portabil ales acesta iti poate oferi posibilitatea incarcarii mai multor dispozitive in acelasi timp. Daca de obicei porti dupa tine mai multe aparate electronice, alege un incarcator portabil cu minim 2 prize de incarcare.
Greutatea
Greutatea este un factor important in alegerea celui mai bun incarcator portabil pentru tine. Daca porti incarcatorul in buzunar probabil ca vei cauta unul usor si cat mai compact. Daca il porti in servieta sau poseta nu te va deranja un dispozitiv mai voluminos, dar mai puternic.
Compatibilitatea
Nu toate incarcatoarele portabile ofera acelasi port de incarcare. Unele modele sunt proiectate special pentru produsele Apple sau Android, fapt ce le va limita utilizarea.
Totusi, majoritatea incarcatoarelor portabile functioneaza cu orice tip de aparat ce se poate incarca prin USB. Verifica dispozitivul pe care vrei sa il incarci inainte de a-l folosi cu un incarcator portabil strain.
Cele mai bune incarcatoare portabile sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si tipuri pentru a te tine conectat atunci cand esti in miscare.
Cunoscand bine dispozitivle pe care ai nevoie sa le incarci si modul in care functioneaza incarcatorul portabil, poti gasi unul potrivit nevoilor tale.
Cel mai bune incarcator portabile: recomandari
TInand cont de sfaturile d emai sus, analizand oferta existenta si parerile cumparatorilor, va recomandam in continuare cateva modele de incarcatoare portabile care ofera un raport calitate/pret excelent.
1. Acumulator extern Anker PowerCore III Wireless, 10000 mAh
Bateria externa Anker PowerCore III Sense ofera pana la 10W putere de incarcare wireless pentru casti sau alte dispozitive compatibile QI.
PowerCore III Sense are o capacitate de 10.000 mAh. Puteti incarca un iPhone 11 sau Google Pixel 4 mai mult de doua ori sau un Galaxy S20 de peste 1.5 ori.
Conectati-va la portul USB-C sau USB-A pentru a oferi telefonului sau tabletei o incarcare puternica de pana la 18W.
PowerCore III Sense accepta incarcarea prin huse de telefon de pana la 5 mm grosime.
2. Incarcator solar portabil Colia.Power Photon E7W Pro
Modelul PRO este varful de lance al gamei de incarcatoare solare. E construit cu cele mai bune panouri fotovoltaice care ofera cel mai ridicat nivel de randament, materiale rezistente si are cel mai performant raport calitate/pret.
Posibilitatea de a incarca orice device ce utilizeaza USB.
Extrem de subtire, maxim de portabilitate: cand este inchis, are o grosime de maxim 17 mm.
Rezistent la apa, praf, nisip, zapada si la zgarieturi.
3. Acumulator extern Huawei SuperCharge, 12000 mAh, 40W
Super Fast Recharging – Datorita tehnologiei SuperCharge de 40W bateria se va incarca foarte repede. In aproximativ 2 ore si 20 de minute bateria va fi full.
Power Your Laptop – Acum, va puteti incarca laptopul cu ajutorul acumulatorului extern HUAWEI. Alimentati laptopul oriunde, atat pentru calatorii, cat si pentru viata de zi cu zi.
Universal Compatibility – HUAWEI 12000 40W SuperCharge Power Bankse poate utiliza zi cu zi si va incarca diferite dispozitive prin ajustarea automata a voltajului fara a supraalimenta device-urile.
4. Acumulator extern A+, 20.000 mAh Quick Charge 3.0
Acumulatorul extern A+ 20000 mAh QC are un grad extins de universalitate, creat special pentru a incarca orice telefon sau tableta.
Are in componenta celule Li-Polymer, o carcasa eleganta cu o textura cauciucata, doua porturi de intrare: Type C si Micro USB si nu in ultimul rand doua porturi de iesire USB, dimensiunile reduse ale acumulatorului oferind un plus de portabilitate.
Cele doua iesiri USB, permit incarcarea simultana a doua dispozitive, iar indicatorul cu cele patru leduri indica capacitatea de incarcare la care se afla bateria (0-25%, 25-50%, 50-75%, 75-100%).
5. Acumulator extern Romoss OEM Solo 6, 16000 mAh
Model compatibil: Universal
Capacitate: 16000 mAh
Voltaj iesire: 5 V
Amperaj iesire: 2.1 A – 1 A
Numar porturi USB: 2
Indicator LED – Continut pachet: 1 x Cablu USB
Greutate: 452 g