Articole despre Uncategorized

0

Black Friday 2014 la eMAG

eMAG, initiatorul Black Friday in Romania si cel mai mare magazin online autohton anunta in 2014 un Cel mai mare Black Friday de pana acum.

0

Black Friday 2015 – magazine participante, oferte actualizate, cele mai mari reduceri ale anului

Black Friday 2015 (sau Vinerea Neagra a reducerilor) se anunta cel mai mare eveniment de reduceri de pana acum din Romania. Sute de magazine online si offline si-au anuntat participarea ceea ce se traduce in reduceri si promotii la sute de mii de produse. Daca doresti sa iti inoiesti garderoba, sa iti

0

Ce sa nu cumperi de Black Friday

Nu toate cumparaturile de Black Friday sunt profitabile, exista reduceri inselatoare sau produse pe care le puteti achizitiona chiar mai ieftin in alte perioade ale anului.

0

Ghidul cumparatorului de Black Friday

Black Friday este o zi menita sa aduca profitabilitate cumparatorilor si ar fi mare pacat sa devina o zi trista in care va calculati pierderile sau sa nu reusiti sa faceti achizitiile dorite.

0

Tactici si strategii ale magazinelor de Black Friday

Descopera cele mai frecvente tactici abordate de magazine in perioada campaniei de Black Friday. Fii un cumparator informat!

0

Black Friday 2014 – magazine participante, oferte actualizate, cele mai mari reduceri ale anului

Reduceri Black Friday 2014 la magazinele online din Romania. Stai pe faza pentru cele mai noi informatii privind VInerea Neagra 2014.

0

Primele oferte eMAG Black Friday 2013

eMAG.ro au inchis site-ul si au anuntat inceperea promotiilor de Black Friday in dimineata zilei de 22 Noiembrie. Mai jos va prezentam cateva indicii legate de ofertele eMAG de Black Friday 2013.

0

Catalog Black Friday Mediagalaxy 2013

Catalogul Mediagalaxy cu ofertele pentru Black Friday este aici. Rasfoieste printre sute de reduceri incredibile.

0

Oferte Altex de Black Friday

Descopera chiar acum catalogul ofertelor Altex de Black Friday 2013. Sute de produse beneficiaza de mari reduceri in ziua cea mai fierbinte a anului.

0

Vinerea Neagra 2013 se apropie! Ce reduceri gasim de Black Friday online!

Cand este Black Friday 2013? Care este lista magazinelor participante de Black Friday? Ce reduceri poti prinde in Vinerea Neagra?