Articole despre Electrocasnice

0

Cel mai bun cuptor incorporabil Bosch

Cum alegi cel mai bun cuptor electric incorporabil Bosch? Ce functii si tehnologii gasim la cuptoarele Bosch? Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Plita electrica sau pe gaz: care este alegerea potrivita?

Ce alegem: plita pe gaz sau plita electrica? Raspunsul la intrebare tine de mai multi factori, cat si de preferinta personala. Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Cel mai bun cuptor electric mic (minicuptor electric)

Cum alegi cel mai bun cuptor electric mic pentru acasa? Ce caracteristici si functii trebuie sa aiba minicuptorul electric ideal? Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Cea mai buna masina de spalat cu uscator

Cum alegi cea mai buna masina de spalat cu uscator? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba masina de spalat cu uscator ideala? Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Cel mai bun cuptor incorporabil cu autocuratare pirolitica

Care este cel mai bun cuptor cu autocuratare pirotlitica? Ce este si cum functioneaza autocuratarea pirolitica la cuptoarele electrice incorporabile? Merita diferenta de pret un astfel de cuptor? Citeste articolul nostru si alege informat.

0

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 – review complet

Caracteristicile uscatorului Beko DU7133GA0 sunt de top si reprezinta o garantie a faptului ca nu vom fi nevoiti sa asteptam ore in plus pentru ca hainele sa se usuce tocmai atunci cand avem neaparata nevoie de ele.

0

Review congelator Liebherr GN 2323 – pareri si pret

Congelatorul Liebherr GN 2323 este ideal pentru o familie numeroasa si ne asigura o stocare de calitate a alimentelor congelate. Garantie 4 ani, sistem automat de dezghetare, sistem de avertizare in momentul cand apar defectiuni si sistem VarioSpace.

0

Plita incorporabila cu inductie Hansa BHI68314 – review complet

Plita cu inductie Hansa BHI68314 se poate adapta oricarei bucatarii beneficiind de un design net superior multor modele de plite incorporabile existente pe piata. Dispune de o suprafata mare pentru gatit, functie Booster si un design modern.

0

Review uscator de rufe Bosch WTW85530BY – Condensare si pompa de caldura

Uscatorul de rufe Bosch WTW85530BY este un uscator de rufe premium ce ofera tehnologii de ultima generatie pentru rezultate impecabile de fiecare data. Review-ul nostru iti dezvaluie in intregime functiile si dotarile acestui minunat aparat electrocasnic.

0

Sfaturi de intretinere pentru cuptorul cu microunde

Cum intretii si cureti corect cuptorul cu microunde? Sfaturile noastre te ajuta sa devii expert in intretinerea si protejarea cuptorului cu microunde.