Articole despre Ingrijire personala

0

Cea mai buna crema depilatoare

Cum alegi cea mai buna crema depilatoare pentru tine? Ce trebuie sa stii inainte de achizitie si ce caracteristici trebuie sa aiba crema depilatoare potrivita? Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Review Ondulator BaByliss Curl Secret C1100E

Ondulatorul BaByliss Curl Secret C1100E este o alternativa pentru ondulatoarele obisnuite (cu clema) sau cele de tip wand si, nu in cele din urma, a clasicelor bigudiuri. Usor de utilizat si foarte performant!

0

Cel mai bun epilator

Cum alegi cel mai bun epilator? Care este cel mai potrivit aparat pentru indepartarea parului nedorit? Citeste ghidul nostru pentru a alege informat.

0

Cel mai bun tensiometru

Cum alegi cel mai bun tensiometru pentru tine? Ce caracteristici si functii trebuie sa aiba tensiometrul ideal? Citeste articolul pentru a afla.

0

Cele mai bune periute de dinti electrice

Cum alegi cea mai buna periuta de dinti electrica? Ce trebuie sa stii si ce produs ofera cel mai bun raport calitate/pret? Citeste pentru a afla.

0

Cel mai bun ondulator de par

Cum alegi cel mai bun ondulator pentru parul tau? Ce trebuie sa stii si la ce sa fii atenta inainte de achizitie? Citeste mai departe si vei afla.

1

Cel mai bun aparat de barbierit electric

Care este cel mai bun aparat de barbierit electric? Ce trebuie sa stii inante de a-ti alege aparatul de ras ideal? Citeste articolul nostru pentru a afla.

0

Cea mai buna placa de indreptat parul

Cea mai buna placa de indreptat parul este un aparat de coafat ce iti permite sa obtii un look de salon chiar la tine acasa. Afla care este cel mai bun produs de pe piata.

0

Cel mai bun uscator de par

Care este cel mai bun uscator de par? Cum alegi produsul potrivit nevoilor tale? Citeste mai departe pentru a afla.