Cea mai bună cămaşă de damă office

Cum alegi cea mai bună cămaşă de damă office? Ce proprietăți și caracteristici trebuie să aibă cămaşa de damă office potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Doamnele şi domnişoarele care îşi doresc să arate într-un mod deosebit atunci când merg la serviciu sau la întâlniri importante de afaceri trebuie neapărat să deţină în garderoba proprie cămăşi office în diverse modele.

Este vorba despre articole vestimentare extrem de versatile, care pot fi introduse în diferite tipuri de ţinute. Acestea pot fi asortate atât la pantaloni, cât şi la fuste, oferind celor care le poartă o imagine feminină şi, în acelaşi timp, puternică.

Îmbrăcate într-un mod atractiv femeile pot păşi cu încredere în incinta companiilor în care lucrează, impunându-şi personalitatea încă de la prima vedere!

Top 3 cămăși damă office recomandate

De ce să alegi cea mai bună cămaşă damă office?

În primul rând, pentru că meritaţi să arăţi deosebit întotdeauna! Atunci când plecaţi la serviciu, este important să alegeţi ţinute care să vă pună în evidenţă din toate punctele de vedere şi, totodată, să vă subliniaţi personalitatea prin intermediul outfiturilor pe care le purtaţi.

Cu ajutorul unei cămăşi office veţi putea întotdeauna să vă creaţi o imagine feminină, dar totodată puternică, pentru că este vorba despre o piesă vestimentară elegantă, care poate fi purtată atât cu pantaloni, cât şi cu fuste de diferite modele.

Cum alegi cea mai bună cămaşa damă office

Pentru a alege cea mai bună cămaşa office este important să luaţi în considerare mai multe elemente: locul în care urmează să o purtaţi, materialul din care este realizată, culoarea potrivită, dar şi accesoriile.

De asemenea, vă puteţi alege cămaşa potrivită în funcţie de celelalte piese vestimentare cu care le veţi purta.

De exemplu, dacă vă doriţi să purtaţi o cămaşă office cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, atunci recomandat este să alegeţi una mai scurtă, pe care să o puteţi băga în pantaloni, pentru a părea mai înalte.

Bineînţeles, vă puteţi alege cămaşa potrivită şi în funcţie de zona corpului pe care doriţi să o puneţi în evidenţă: poate fi vorba despre talie, despre bust sau despre linia gâtului.

Materialul din care este realizată cămaşa

Materialul din care este realizată cămaşa pe care alegeţi să o purtaţi contează foarte mult. În primul rând, piesele vestimentare trebuie să vă ofere lejeritate şi libertate în mişcare.

De asemenea, trebuie să vă simţiţi comod, pentru că zilele la serviciu sunt destul de lungi şi aveţi nevoie de o stare de bine pe parcursul tuturor celor 8 ore de la birou.

În general, cămaşa ideală trebuie să fie fabricată dintr-o combinaţie ideală de bumbac, poliamida şi elastan. Fiecare dintre aceste tipuri de ţesături va ajuta să obţineţi comoditatea de care aveţi nevoie atunci când vă doriţi să adoptaţi o ţinută elegantă, fină şi frumoasă.

Scopul

Scopul pentru care alegeţi să purtaţi o cămaşă office este foarte important.

De exemplu, puteţi opta pentru o astfel de piesa vestimentară atunci când mergeţi la un interviu pentru un loc de muncă. Astfel veţi reuşi să transmiteţi prin ţinuta aleasă dorinţa de a obţine jobul şi, în acelaşi timp, veţi avea o postură serioasă şi elegantă.

De asemenea, puteţi purta o cămaşă office atunci când aveţi o funcţie importantă. În acest caz, outiful trebuie să fie în concordanţă cu nivelul jobului pe care îl aveţi şi trebuie să vă impuneţi în faţa celorlalţi angajaţi prin toate mijloacele posibile.

Modele interesante

Un mare avantaj de care trebuie să vă bucuraţi, dragi doamne şi domnişoare, este că aveţi la dispoziţie o gamă largă de tipuri de cămăşi office din care puteţi alege.

Dacă sunteţi femei mai conservatoare, atunci puteţi alege o cămaşă albă, simplă, fără aplicaţii. Aceasta poate fi purtată foarte bine în combinaţie cu pantaloni, dar şi cu fuste de diferite culori.

De asemenea, dacă doriţi să obţineţi o imagine mai sofisticată şi mai elegantă, puteţi alege o cămaşă cu aplicaţii interesante.

Imprimeurile florale arata foarte bine pe o culoare deschisă, cu un croi larg şi cu mâneci bufante. O asemenea piesa vestimentară poate fi realizată dintr-un material uşor transparent.

Un alt model de cămaşa interesantă este cel cu volănaşe aplicate în zona bustului, dar şi la mâneci. Nu uitaţi: contează foarte mult să ştiţi care este modelul ce vă poate pune cel mai bine în valoare!

Culorile potrivite

Întrucât veţi purta cămaşa office la birou, într-un mediu business, recomandat este să optaţi întotdeauna pentru culorile potrivite, care să se încadreze în acest ,,peisaj”.

Albul şi negrul sunt întotdeauna opţiuni clasice, cu ajutorul cărora sigur nu veţi da greş. De asemenea, puteţi alege o cămaşă crem sau nude, care să nu fie foarte transparenta.

Dacă vă doriţi însă o imagine mai jovială, atunci puteţi puteţi purta şi cămăşi colorate, însă în acest caz trebuie să aveţi grijă la celelalte piese vestimentare pe care le purtaţi, dar şi la încălţămintea aleasă.

Atunci când cămaşa este colorată sau are imprimeuri colorate, recomandat este că pantalonii ori fusta să aibă o nuanţă cât mai neutră. Doar astfel veţi putea obţine o imagine eleganta şi frumoasă!

Gulerul şi mânecile

Gulerul şi mânecile reprezintă două elemente foarte importante când vine vorba despre o cămaşă office. Chiar dacă urmează să purtaţi cămaşa la birou, nu înseamnă că trebuie să alegeţi doar gulerele clasice.

Puteţi, de exemplu, să optaţi pentru gulere sofisticate, apretate, cu diferite aplicaţii, atâta timp cât acestea se încadrează perfect în imaginea de ansamblu al întregii ţinute.

Cât despre mâneci, ele pot fi atât simple, cât şi bufante sau în formă de clopot, în funcţie de forma corpului pe care o aveţi.

Cum poate fi inclusă cămaşa office într-o ţinută ideală pentru birou?

Un alt mare avantaj de care beneficiaţi când purtaţi o cămaşă office este ca o puteţi asorta atât fustelor, cât şi pantalonilor. Clos, creion sau drepte: fustele pe care le purtaţi trebuie să fie în concordanţă cu partea superioară a ţinutei.

De asemenea, o cămaşă office poate fi purtată împreună cu o pereche de pantaloni de stofă, cu o pereche de pantaloni raiati sau chiar cu o pereche de blugi dintr-un material mai deosebit.

Concluzii

Dacă luaţi în calcul toate elementele de mai sus, cu siguranţă veţi reuşi să alegeţi cea mai bună cămaşa office, cu ajutorul căreia să vă conturaţi numeroase tipuri de ţinute ideale pentru locul de muncă.

Nu uitaţi că trebuie să vă simţiţi frumoase, dar totodată confortabil!

Cea mai bună cămaşă de damă office: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de cămăși de damă office care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Camasa Lety neagra cu dungi albe

Pentru o tinuta delicata si feminina la birou sau la o intalnire de afaceri alege sa porti camasa Lety.

Camasa are guler ascutit, material lejer, confortabil la purtat si se inchide cu nasturi negri patrati.

Material satinat.

Compozitie: 60% Vascoza, 35% Poliester, 5% Elastan

Vezi detalii si pret

2. Camasa Missy alba tip body

Camasa tip body este potrivita pentru tinutele office, casual sau elegante, in functie de cum o asortezi.

Aceasta are un decolteu in V adanc, cu design petrecut, care iti va accentua feminitatea, iar manecile sunt lungi, cu manseta si se inchid cu un nasture delicat, tip perla.

Maneci lungi cu mansete care se inchid cu nasturi perlati.
Body inchis cu mos si baba.
Material: vaporos.
Compozitie: 100% poliester.

Vezi detalii si pret

3. Camasa Cory alba cu dantela la maneci si pe fata

Camasa Cory are croiul drept, este vaporoasa, cu guler clasic, maneci lungi cu mansete late, iar pe fata are aplicatii din dantela.

Camasa alba office.
Cu aplicatii din dantela.
Croiul drept.
Maneci lungi cu mansete late.
Guler clasic.
Material: voal.
Compozitie: 100% poliester.

Vezi detalii si pret

4. Camasa Monica alba cu imprimeu geometric

Cea mai buna alegere este o camasa in care sa te simti bine dar in acelasi timp sa fii moderna si cool.
Camasa Monica are un design deosebit cu imprimeu geometric, guler ascutit, si maneci trei sferturi usor lasate.

Maneci trei sferturi.
Guler ascutit.
Se inchide cu nasturi in fata.
Material usor satinat.
Compozitie: 50% vascoza, 47% poliester, 3% elastan.

Vezi detalii si pret

5. Camasa Flowers alba cu broderie in fata si la umeri

Simte-te confortabil si adopta o tinuta fresh cu camasa Flowers! Aceasta are croiul lejer, maneci lungi cu mansete, gulerul este ascutit, iar la umeri are broderie florala si dantela.

Camasa alba casual.
Croiul lejer.
Broderie la umeri si in fata.
Guler ascutit – Inchidere cu nasturi.
Lungime asimetrica.
Material: 100% bumbac.

Vezi detalii si pret

Articole similare