Articole despre Laptop

0

Cea mai buna geanta pentru laptop

Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand alegi cea mai buna geanta/rucsac pentru laptop? Ce caracteristici si facilitati trebuie sa ofere produsul potrivit? Citeste ghidul nostru pentru a alege informat.

0

Cel mai bun cooler pentru laptop

Cum alegi cel mai bun cooler/stand pentru laptop? Ce caracteristici si functii trebuie sa aiba produsul ideal? Citeste articolul nostru pentru a afla.

0

Cel mai bun ultrabook 2014

Care este cel mai bun ultrabook de pe piata? Cum alegi un produs ce ofera performante de top si un design care te scoate din multime? Citeste mai departe pentru a afla.

0

Cel mai bun laptop ieftin (sub 1500 de lei)

Cum alegi cel mai bun laptop ieftin? Care sunt cerintele minime pentru a obtine un raport performanta/pret cat mai bun? Citeste articolul pentru a afla.

0

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri

Cum alegi cel mai bun laptop pentru gaming? De ce trebuie sa tii cont si ce trebuie sa alegi atunci cand cumperi. Te indrumam si iti recomandam cele mai bune produse disponibile pe piata din Romania.

0

HP anunta noul notebook Envy m4

La fel ca HP Envy M6, noul HP Envy M4 are carcasa din aluminiu si vine echipat cu Beats Audio si un subwoofer. HP Envy M4 va fi oferit cu procesoare Core i3 si i5, cu pana la 8GB de RAM si un disk SSD sau un hard-disk cu capacitate de pna

22

Cel mai bun laptop

Prin cel mai bun laptop ne referim evident la cel mai performant (cel mai bun) laptop de pe piata. Pe masura ce cresti perfomantele hardware ale unui laptop, adica adaugi spatiu de harddisk, memorie, cresti durata bateriei sau alte imbunatatiri laptop-ul creste direct proportional in dimensiuni si greutate. Multe laptop-uri din această