Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 – review complet

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (25 voturi, media: 4,48 din 5)
Încarc...

Masina de spalat rufe este extrem de utila in cadrul unei gospodarii, scutindu-ne de foarte multe batai de cap, insa mai de fiecare data intervine problema uscarii rapide a hainelor. Vara este, probabil, singurul anotimp in care nu ne ridicam aceasta problema. Acest lucru nu este valabil si in restul anului, in special iarna, in anotimpul rece. Si toamna sau primavara, de altfel, cand vremea nefavorabila (ploaie, vreme rece) ne ingreuneaza vizibil munca.

Este momentul cand realizam, practic, cat de util este un uscator cu condensare Beko DU7133GA0. Acesta dispune de o sumedenie de programe in functie de specificul fiecarui articol vestimentar aruncat in masina de spalat.

Caracteristicile uscatorului Beko DU7133GA0 sunt de top si reprezinta o garantie a faptului ca nu vom fi nevoiti sa asteptam ore in plus pentru ca hainele sa se usuce tocmai atunci cand avem neaparata nevoie de ele.

Design

Culoarea alb a uscatorului si design-ul acestui aparat electrocasnic se vor potrivi fara probleme in raport cu celelalte elemente de decor ale locuintei dumneavoastra. Programele de uscare urmeaza sa fie selectate cu ajutorul butonului rotativ din stanga afisajului LCD. Si pentru ca tot am amintit de afisajul electronic, acesta ne indica diversele optiuni, precum si timpul aferent fiecarui program de uscare in parte.

Incarcarea uscatorului cu haine (complet ude sau umede, jilave) se realizeaza intr-un mod comod, asemeni masinii de spalat. Se deschide usa, care ocupa o mare parte din panoul frontal, iar hainele vor fi introduse in cuva.

Caracteristici tehnice

Panoul LCD uscator Beko DU7133GA0Din punct de vedere tehnic, uscatorul de rufe Beko DU7133GA0 are o capacitate maxima de uscare de pana la 7 kg. Aveti la dispozitie nici mai mult nici mai putin de 16 programe de uscare. Ca si in cazul spalarii hainelor din bumbac, acestea ocupa un loc aparte in procesul de uscare. De asemenea, pentru hainele delicate exista un program special, tesaturile mai groase (blugii, spre exemplu) urmand sa cada in sarcina programului de uscare Jeans.

Uscatorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 reprezinta o solutie demn de luat in seama si de familiile tinere, cu bebelusi. Vezi programul de uscare Baby Protect. Senzorii de temperatura si umiditate isi fac treaba pe deplin aici, uscarea hainutelor avand loc intr-un mediu controlat si siguranta.

Functia anti-sifonare le surade tuturor utilizatorilor care isi doresc sa scape de masina de calcat. Aceasta se declanseaza in mod automat la finalul fiecarui program de uscare, ceea ce inseamna ca hainele vor putea fi imbracate de indata ce au parasit incinta uscatorului. Tamburul actioneaza bland, fara a lipi hainele una de cealalta.

Click aici pentru specificatii complete si pretul produsului prezentat in acest articol!

Uscator cu condensare

Beko DU7133GA0 reprezinta in acelasi timp o alternativa excelenta pentru uscatoarele cu pompa de caldura. Acestea din urma sunt etichetate la un pret mult mai mare pe site-urile retailerilor romani de electrocasnice si, deci, inaccesibile multor consumatori dornici sa aiba un uscator performant.

Plastic vorbind, uscatoarele cu condensare nu sunt nimic altceva decat niste aeroterme mai voluminoase, care sufla incontinuu aer cald prin tambur (Aquawave). Consumul de energie este unul mai ridicat tocmai din cauza cantitatii degajate de caldura.

Selector de programe uscator Beko DU7133GA0Partea frumoasa a acestui electrocasnic intuitiv consta tocmai in faptul ca nu trebuie sa memorezi setarile necesare fiecarui tip de tesatura in parte. Durata initiala a programului ales se poate modifica pe parcurs. Motivul? Totul depinde de starea in care se afla hainele introduse in uscator.

Timp mai mare de uscare pentru cele mai ude (umiditate ridicata), respectiv mai putine minute pentru hainele mai subtiri si, implicit, mai putin ude. Dupa cum subliniam si mai sus, acest lucru tine de senzorul de umiditate.

Pe de alta parte, enumeram si celelalte 4 programe cu durata fixa: 10, 20, 30 si 60 de minute. Daca in cadrul programelor cu durata variabila exista posibilitatea ca unele haine sa nu iasa complet uscate, urmand a le acorda alte 10-20 de minute de uscare suplimentara, cele 4 programe programe par sa fie destul de eficiente in acest sens.

Concluzii si pret

Un mic inconvenient al uscatorului Beko DU7133GA0 poate fi considerat semnalul sonor ce anunta incheierea ciclului de uscare. Nu este suficient de puternic, comparativ cu alte modele testate de noi.

Pretul accesibil al uscatorului, in schimb, ii va indemna pe multi spre o astfel de achizitie. Uscatoarele cu pompa de caldura sunt mai scumpe, dar nu consuma atat de mult curent electric precum cele cu condensare. Conform unor studii in domeniu, diferenta de pret dintre cele doua tipuri de uscatoare se anuleaza dupa aproximativ 1000 de uscari.

Click aici pentru specificatii complete si pretul produsului prezentat in acest articol!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată