Cum obtii un credit rapid online

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (35 voturi, media: 4,51 din 5)
Încarc...

Imprumut rapid onlineAtunci cand ai nevoie urgenta de o suma de bani nu foarte mare si pe care intentionezi sa o returnezi in termen scurt (de exemplu la ziua de salariu), poti apela la un credit rapid online oferit de institutiile nebancare. Acest tip de credit este denumit microcredit.

Ce avantaje ai la un credit rapid?

Accesare facila
Spre deosebire de creditele bancare clasice de nevoi personale, care se acorda destul de greu, si dupa o analiza minutioasa a dosarului de credit, accesarea unui credit rapid nebancar este mai simpla si nu implica decat trimiterea datelor complete prin completarea unui formular pe site-ul institutiei de credit. Nu ai nevoie decat de datele din cartea de identitate.

Confort si simplitate
Spre deosebire de creditele bancare, la creditele online rapide nu ai nevoie de documente complicate si nici sa te deplasezi la sediul bancii. Dupa ce este analizata si aprobata cererea de credit vei putea sa semnezi electroci contractul de credit si sa il trimiti prin email.
In plus, toate costurile creditului sunt prezentate de la inceput, intr-o maniera transparenta fara sa ai surprize neplacute cu costuri ascunse sau dobanzi modificate dupa semnarea contractului, cum se mai intampla in cazul contractelor cu bancile comerciale.

Cum se ramburseaza creditul online?

Creditul rapid online se poate rambursa intr-una sau mai multe transe pana la data scadenta. Plata ratelor se poate efectua comod prin ordin de plata catre contul emitentului sau se poate depune in numerar la ghiseul bancii cu care acesta are contract. Unele insitutii de credit ofera chiar colectarea ratelor de la domiciliu conform unui grafic convenit de comun acord. Acest serviciu presupune insa costuri suplimentare.
Ai grija sa nu depasesti data scadenta a creditului, deoarece vei plati dobanzi penalizatoare destul de ridicate pentru intarziere.

De unde poti lua un imprumut rapid online?

Exista mai multe insitutii de credit, atat bancare cat si nebancare care ofera posibilitatea contractarii unui credit rapid online. Mai jos va prezentam un tabel comparativ al acestor furnizori impreuna cu conditiile principale. Accesand site-urile fiecaruia in parte puteti efectua o simulare rapida a creditului dorit si a conditiilor de rambursare.

Furnizor/Tip creditSuma creditata (RON)Perioada maximaAplica online
vivacredit
Viva Credit
100 - 1.00030 zileAplica online
provident
Provident ExtraScurt
80014 saptamaniAplica online
provident
Provident cu plata saptamanala
500 - 6.00040 saptamaniAplica online
provident
Provident cu plata lunara
500 - 10.00018 luniAplica online
creditfix
CreditFix
200 - 1.00035 zileAplica online
telecredit
Telecredit
100 - 50030 zileAplica online
happy_credit_logo1
HappyCredit Ultrarapid
4.00036 saptamaniAplica online
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată