Top masini de spalat rufe 2016

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Care sunt cele mai bune masini de spalat rufe in 2016? Cum alegi o masina de spalt rufe performanta?

Cea mai buna masina de spalat rufe 2016Am ales sa va prezentam in acest articol cele mai bune modele de masini de spalt rufe disponibile pe piata in acest moment. In fiecare an producatorii se intrec in lansarea de modele noi care ofera performante imbunatatite, tehnologii inovatoare si economii de energie si consumabile. Astfel am ales pentru voi cele mai bune modele de masini de spalat rufe din 2016 combinand caracteristicile, functionalitate, parerile specialistilor si ale cumparatorilor, precum si raportul calitate/pret cat mai bun.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege masina de spalat rufe potrivita?

Incarcare frontala sau verticala?

Amnadoua tipurile au atat avantaje cat si dezavantaje specifice. Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt mai ieftine fata de masinile cu incarcare frontala cu un nivel similar de performanta si functii. Totusi, chiar si cea mai eficienta masina de spalat cu incarcare verticala va consuma mai multa apa si energie decat o masina de spalat cu incarcare frontala. Diferenta se va face simtita pana la urma pe durata de viata a masinii deoarece aceasta va avea costuri mai mari de operare.
Masinile de spalat rufe cu incarcare frontala necesita putin mai multa grija si intretinere pentru a preveni formarea de mucegai pe cuva, garnitura sau in sertarul de detergent. In plus, ciclurile de spalare sunt de obicei mai lungi decat la masinile de spalat rufe cu incarcare verticala.

Ce capacitate de spalare ai nevoie?

Masinile de spalat rufe de capacitate mare pot spala mai multe rufe intr-o singura incarcare, economisind astfel timp, energie si apa. Totusi, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa cumperi masina de spalat rufe cu cea mai mare capacitate de pe piata. Pentru o gospodarie obisnuita, o masina de spalat rufe cu o capacitate intre 5 si 7 kilograme de rufe este mai mult decat suficienta.

Cat de mare este spatiul disponibil?

Masinile de spalat rufe cu capacitate mare de spalare voar avea si dimsniuni mai generoase. Inainte de a alege un model mare de masina de spalat rufe, masoara cu grija spatiul disponibil in locuinta ta. Ai grija atat la adancimea si latimea masinii de spalat, cat si la inaltimea acesteia.

Vei avea nevoie de un suport pentru masina de spalat?

Masinile de splat rufe cu incarcare frontala sunt excelente cand vine vorba de economie de energie si eficienta spalareii. Totusi pentru anumite persoane pot fi dificil de utilizat datorita faptului ca trebuie sa te apleci foarte mult pentru a le incarca si descarca. Unii producatori ofera suporti de inaltare pentru masinile de spalat rufe pentru a ridica usa la o inaltime mai confortabila.

Top masini de spalat rufe 2016

Recomandari masini de spalat rufe 2016

Am ales pentru topul nostru cateva modele de masini de spalat rufe super-eficiente si avansate tehnologic. Investitia intr-un model performant asigura un cost mai scazut de operare pe durata de viata a aparatului fata de o optiune mai ieftina sau un model mai vechi.

Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint-Ariston WMSD723BMasina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WF8EF5E0W4W/LEMasina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213
Parerea utilizatorilor
Capacitate 7 kg 8 kg 6 kg
Viteza de centrifugare 1200 RPM 1400 RPM 1200 RPM
Clasa energetica A+++ A+++ A+++
Tip incarcare Frontala Frontala Frontala
Numar programe 12 15 12
Sisteme si tehnologii Super Silent
Pauza Pornire/Oprire
Ecotech Sistem Overflow
Eco Bubble™
Motor universal
Tambur Diamond
Clean +
Tehnologia 6th Sense Colours
De unde cumperi
 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată