Cea mai bună agenție digitală PPC

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (47 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Cum alegi cea mai bună agenție digitală PPC? Ce servicii și competențe trebuie să ofere o agenție digitală PPC performantă? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cea mai bună agenție digitală PPCÎn ziua de astăzi promovarea online devine din ce în ce mai complicată datorită creșterii concurenței și complexității mediilor digitale pe care utilizatorii le folosesc atunci când achiziționează produse și servicii online.

Dacă în trecut era relativ ușor să îți promovezi magazinul online sau serviciile, astăzi nu mai este suficient să ai un site bine pus la punct și câteva link-uri de la parteneri de încredere. Mixul de marketing este unul complicat și complex și este nevoie de resurse considerabile pentru a ajunge la cât mai multi clienți potențiali.

De ce să alegi cea mai bună agenție digitală PPC?

Piața online este extrem de dinamică și cu o evoluție rapidă în timp, astfel optimizarea și eficientizarea campaniilor Google Ads sau Facebook Ads este o sarcină complexa care ocupă foarte mult timp. Optimizarea campaniilor este o sarcină zilnică care dacă nu este realizată cu atenție și dedicare poate aduce mai multe pierderi decât câștiguri.

O agenție digitală specializată pe administrarea și optimizarea campaniilor plătite de marketing tip PPC oferă o suită de avantaje și te ajută sa economisești timp prețios pe care îl poți folosi pentru administrarea și dezvoltarea businessului principal.

Externalizarea serviciilor de marketing digital către o agenție specializată are ca rezultat scăderea costurilor cu promovarea și eficientizarea campaniilor pentru rezultate maxime.

Cum alegi cea mai buna agenție digitală PPC

Promovare online digitala PPCDeși pare evident, prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui înainte de alegerea unei agenții digitale PPC, este “De ce?”. Care este obiectivul pe care dorești să îl atingi în colaborarea voastră?

Analizează-ți resursele interne și gândește-te ce suport poți oferi pentru ați ajuta partenerul să optimizeze cât mai eficient campaniile tale online. Dacă scopul externalizării este decongestionarea totală a resurselor interne alocate publicității plătite, asigură-te că stabilești de la început acest detaliu. Stabilirea clară a obiectivelor colaborării din start va preveni o grămadă de bătăi de cap pe viitor.

Stabilirea obiectivelor

Care este scopul campaniilor de promovare? Ai o anumită țintă a cifrei de afaceri/profitului pe care vrei să o atingi într-un anumit interval de timp? Dacă da, atunci stabilește ce procent din acest target cade în sarcina ta și ce parte este răspunderea agenției.

În plus, trebuie să ai clar în minte de la început ce vrei să obții prin intermediul reclamelor plătite. Vrei mai mult trafic? Vrei să te axezi doar pe cât mai multe vânzări? Sau poate vrei să sporești notorietatea afacerii tale printr-o campanie axată pe branding? Stabilește toate detaliile la începutul colaborării pentru a obține rezultatele dorite.

Optimizarea site-ului

Deși o agenție digitală PPC poate face “miracole” cu optimizarea campaniilor tale, acestea pot suferi dacă vizitatorul întâlnește un site greoi și conceput greșit. Asigură-te că experiența utilizatorului în site-ul tău este una plăcută și cu focus pe conversii.

Un site care se încarcă greu, cu descrieri ilizibile sau prea scurte de produse, cu fotografii neclare și cu pași complicați de comandă poate afecta serios rezultatele mult așteptate. Înainte de a începe colaborarea cu agenția PPC optimizează-ți cât mai bine site-ul și procesul de comandă online.

Gândește pe termen lung

Promovare online Google AdsNicio agenție de promovare digitala nu va putea face miracole în câteva săptămâni. Gândește-te la strategia pe termen mediu și lung și împreună cu partenerul ales faceți un plan de bătaie. Planul va depinde de mulți factori, cum ar fi bugetul pe care ești dispus să îl aloci, strategia de creștere și specificul nișei în care activezi.

Dacă te aștepți la o creștere rapidă în perioada următoare și intenționezi să scalezi campaniile în lunile următoare de 2,3 sau poate 10 ori, asigură-te că agenția aleasă știe acest lucru de la început și sunt pregătiți să facă față provocării.

Poate după o perioadă îți vei dori să îți dezvolți propriul departament de marketing digital. O agenție serioasă nu îți va pune piedici, ba mai mult te va ajuta să faci trecerea la momentul oportun, oferindu-ți un plan de tranziție și nu va încerca să te transforme într-un client captiv.

Alegerea agenției

La simpla căutare pe Google vei găsi o mulțime de agenții digitale care se laudă ca pot optimiza și administra cu succes campaniile PPC ale business-ului tău. Cum alegi agenția potrivită? De unde știi care dintre ei sunt serioși și profesioniști? Nu poți alege la întâmplare o agenție digitală care să se ocupe de promovarea afacerii tale.

Ține cont de câteva criterii importante care te vor ajuta să alegi agenția potrivită. Asigură-te în primul rând de experiența acestora. Studiază site-ul de prezentare al agenției și observă clienții cu care a mai lucrat sau lucrează în continuare, verifică certificările din partea Google și Facebook, urmărește mărturiile clienților.

Recomandările clienților mulțumiți sunt cele mai valoroase indiferent cât de elaborată este prezentarea agenției. Clienții mulțumiți care recomandă mai departe un serviciu sunt cel mai bun indicator al unei alegeri corecte.

Agenția digitală PPC recomandată

Am studiat piața agențiilor digitale PPC din România și vă putem recomanda cu încredere o agenție digitală axată pe rezultate și caracterizată de seriozitate și profesionalism. Agenția digitală recomandată de noi pentru gestionarea campaniilor Google Ads și Facebook Ads pentru orice magazin online din România este EpicAds.

MyBlog.ro recomanda EpicAdsCum am ajuns la această recomandare? Am analizat profilul agenției și am discutat cu diverși proprietari de afaceri care au colaborat cu EpicAds. Recenziile clienților au fost 100% pozitive și ne face plăcere să îi recomandam. Mai jos găsești doar câteva cifre pentru a-ți face alegerea mai ușoară:

  • O echipa tânăra specializată pe marketing digital care lucrează cu pasiune și seriozitate.
  • Au optimizat până acum campanii pentru 91 de clienți mulțumiți.
  • Optimizează bugete de peste 100.000 de euro în fiecare lună generând peste 26.000 de conversii și 1.900.000 de click-uri.
  • Sunt parteneri certificați Google Ads și Facebook Ads. Puteți vedea o parte din certificările lor cu un click aici.
  • Recenziile clienților sunt excepționale, dacă nu ești convins de certificări și texte de prezentare, în mod sigur poți avea încredere în părerile clienților fericiți: vezi părerile video pe canalul de Youtube EpicAds, pe pagina de Facebook și pe site-ul agentiei.

În concluzie, cea mai bună agenție digitală PPC din România este, după părerea noastră, EpicAds.

Cere și tu o ofertă chiar acum și pășește cu încredere în lumea marketingului digital profesionist alături de o echipă performantă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată