Cel mai bun aparat de curăţat scame

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (33 voturi, media: 4,97 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aparat de curăţat scame? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă aparatul de curăţat scame potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cel mai bun aparat de curatat scameCu siguranţă vă alegeţi cu grijă hainele pe care le purtaţi, pentru că vă doriţi să arătaţi mereu impecabil.

Din păcate însă, atunci când scamele îşi fac apariţia, s-ar putea să întâmpinaţi probleme, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie de ajutor pentru a ieşi din încurcătură.

Soluţia problemelor de această natură este deosebit de simplă!

Cel mai bun aparat de curăţat scame contribuie major la starea voastră de bine – vă ajuta să ieşiţi din casa liniştiţi, fără a vă face griji că încă mai aveţi pe haine urme de păr de pisică sau alte tipuri de scame.

Top 3 aparate de curățat scame recomandate

Cum alegi cel mai bun aparat de curăţat scame

În rândurile de mai jos puteţi citi care sunt principalele elemente la care trebuie să fiţi atenţi, înainte de a achiziţiona un astfel de dispozitiv, pentru că acesta să se plieze perfect pe nevoile voastre. Meritaţi să aveţi mereu un outfit perfect!

Putere

În primul rând, ideal este să verificaţi puterea aparatului de curăţat scame, întrucât în funcţie de acest aspect, dispozitivul va fi unul cu ajutorul căruia să puteţi scăpa de toate scamele într-un timp cât mai scurt sau nu.

De regulă, puterea pentru un astfel de dispozitiv este de 2 – 5 W, alegeţi produse de putere medie, pentru a putea utiliza aparatul atât pe texturi dure, cât şi pentru texturi delicate.

Filtrul

De asemenea, vă recomandăm să studiaţi tipul de filtru cu care este dotat aparatul de curăţat scame. Ideal este că acesta să fie cât mai uşor de accesat, pentru a-l putea curăţa şi schimbă cât mai uşor, ori de câte ori este nevoie.

Alimentarea

Aparatul de scame este foarte util de folosit atât acasă, cât şi în călătorii. Verificaţi tipul de alimentare de care are nevoie dispozitivul.

Cele mai multe modele funcţionează pe bază de baterii AA ori AAA. Acestea pot fi utilizate între una şi două luni, însă este foarte importantă marca acestora, pentru a fi durabile.

Pe de altă parte, puteţi opta şi pentru baterii reîncărcabile, dar este bine să studiaţi tipul de alimentator pe care îl cumpăraţi, pentru a vă asigura că acesta oferă bateriilor putere pentru cât mai mult timp.

Greutate

Aveţi în vedere să studiaţi şi greutatea aparatului de curăţat scame. Ideal este că dispozitivul pe care îl alegeţi să fie unul cât mai uşor. Aşadar, alegeţi un aparat de curăţat scame care să fie micuţ, dar totodată puternic.

Astfel îl veţi putea pune foarte uşor în bagaj, dacă plecaţi la drum, iar acasă îl veţi putea depozita foarte uşor într-un sertar, pentru a-l avea la dispoziţie ori de câte ori vă este necesar.

Accesorii

În cazul în care plănuiţi să luaţi aparatul de curăţat scame şi în călătoriile voastre, atunci dispozitivul pe care îl achiziţionaţi trebuie să dispună şi de o husă de transport, dar şi de o perie, pentru a-l putea curăţa.

Garanţie

În mod similar oricărui alt produs, aparatul de curăţat pe care îl alegeţi trebuie să aibă o perioadă de garanţie cât mai mare (doi ani), pentru a putea beneficia de reparaţii gratuite în cazul în care va fi necesar.

Cel mai bun aparat de curăţat scame: recomandări

1. Aparat pentru curatarea scamelor Solac H101

Aparat pentru curatarea scamelor Solac H101Include adaptor la priza pentru rezultate mai constante.
Puternic: pentru toate tipurile de tesatura.
Functioneaza la priza si / sau cu baterii: alimentare 220 V sau 2 baterii 2R14.
Cap de taiere de diametru mare.
Trei niveluri de apropiere pentru toate tipurile de tesatura.
Control pe maner – Include perie de curatat.
Recipient pentru scame detasabil pentru o curatare mai usoara.

Vezi detalii si pret

2. Aparat de curatat scame Tefal JB1011E0

Aparat de curatat scame Tefal JB1011E0Usor de utilizat datorita manerului ergonomic si a utilizarii fara cablu.
Utilizare eficienta datorita suprafetei mari de contact si a recipientului transparent pentru scame ce este detasabil.
Usor de curatat datorita partilor componente detasabile si a perie de curatare incluse.
Ideal pentru toate tipurile de tesaturi datorita functiei cu 4 lungimi diferite.
Plasa din inox de inalta calitate si lama cu 3 dinti pentru taiere rapida pe o arie larga garanteaza sesiuni de curatare rapide si eficiente.

Vezi detalii si pret

3. Aparat de curatat scame Philips GC026/00

Aparat de curatat scame Philips GC026/00Suprafata lata a lamei asigura acoperirea simultana a unei zone mai mari a articolelor vestimentare, fiind necesare mai putine miscari pentru a va face imbracamintea sa arate ca noua din nou.
Peria de curatat va ajuta sa curatati aparatul dupa fiecare utilizare
Lamele se rotesc cu 8800 de rotaţii/min pentru îndepărtarea eficientă şi rapidă a scamelor de pe îmbrăcămintea ta.
Recipientul în care se păstrează scamele este uşor de scos şi golit.
2 baterii Philips AA sunt incluse in pachet

Vezi detalii si pret

4. Aparat de curatat scame Concept OZ-1410

Aparat de curatat scame Concept OZ-1410 Aparatul indeparteaza in mod eficient scamele de pe toate tipurile de tesaturi.
Aparatul functioneaza cu 2 baterii de 1.5V astfel poate fi folosit acasa sau il puteti lua peste tot cu dumneavoastra avand dimensiuni reduse.
Acesta este usor de demontat si curatat.

Tip suprafata: Multi-suprafete.
Greutate: 0.12 Kg.

Vezi detalii si pret

5. Aparat de curatat scame Laica HI4001

Aparat de curatat scame Laica HI4001Aparatul de curatat scame Laica apartine acelui grup de articole care sunt intotdeauna utile sa le ai prin preajma, asa cum este necesar sa pastram puloverele, tricourile si jachetele ingrijite si curate.
Practic si usor de manevrat si utilizat.
Tip aspirare: Uscata – Tip alimentare: Baterii.
Continutul pachetului: aparat de curatat scame Laica HI4001, capac de protectie, periuta de curatare.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată