Cea mai bună lampă de birou cu LED

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (32 voturi, media: 4,97 din 5)
Se încarcă...

Cum alegi cea mai bună lampă de birou cu LED? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă lampa de birou cu LED potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cea mai buna lampa de birou cu ledDacă te afli în categoria celor care obişnuiesc să scrie sau să lucreze până târziu, acasă sau la birou, atunci ştii cât de important este să ai o lumină potrivită, care să nu-ţi obosească ochii.

Lumina naturală este ideală, dar ce te faci atunci când orele de muncă nu mai contenesc şi afară e deja noapte? O lampă de birou cu led îţi va fi de ajutor cu siguranţă, pentru că lumina produsă de această imita destul de bine lumina naturală, oferind o senzaţie de confort la nivel vizual.

De ce să alegi cea mai bună lampă de birou cu LED?

Tehnologia LED este foarte apreciată de majoritatea oamenilor care folosesc o lampă de birou, în ciuda faptului că este puţin mai costisitoare. Lumina răspândită de becurile LED se aseamănă luminii naturale, iar spre deosebire de lămpile cu becuri normale, senzaţia de oboseala va întârzia semnificativ să se instaleze.

În plus, becurile de tip LED au o rezistenţă foarte mare şi nu trebuie să fie schimbate des, având o durată de utilizare ce poate atinge chiar şi 10000 de ore.

Succesul sta de multe ori în cele mai nebănuite lucruri, aşa că ai fi surprins să vezi cât de mult contează să foloseşti o lampă cu LED atunci când lucrezi până târziu sau chiar şi în timpul zilei, dacă nu pătrunde suficientă lumină naturală în biroul tău. O lumină adecvată înseamnă energie, productivitate şi mai multă concentrare.

Cum alegi cea mai bună lampa de birou cu LED?

Dacă îţi cauţi o lampă pentru birou, probabil că o să întâmpini câteva dificultăţi în alegere, neştiind care e cea mai potrivită pentru tine, întrucât pe internet şi în magazine vei găsi foarte multe modele.

De aceea, n-ar strica să te inspiri din lista următoare, unde vei regăsi explicate cele mai importante trăsături de care să ţii cont atunci când alegi un model de lampa de birou cu LED.

Tipul lămpii de birou cu LED

Vei observa din start că modelele de lămpi pe care le găseşti se diferenţiază foarte mult în funcţie de designul pe care îl au, existând lampa cu tija ajustabilă, cu clemă de prindere sau cu lupa.

Lampa de birou cu led acumulatorLampa de biroul cu tija ajustabilă poate fi folosită pe orice suprafaţă plană, iar marele avantaj al acesteia este că permite dirijarea luminii după preferinţe, direcţia şi înălţimea acesteia putând fi cu uşurinţă ajustate.

Modelul de lampa cu clemă de prindere are drept cel mai mare avantaj portabilitatea şi poate fi montată pe orice muchie de masă său birou, fără să ocupe prea mult spaţiu. Extrem de populare, lămpile cu clemă de prindere pot fi dotate şi cu posibilitatea de ajustare, pentru un plus de utilitate.

Lampa de birou cu lupa ataşată se dovedeşte utilă mai ales în cazul în care ai nevoie să analizezi atent anumite detalii de fineţe, fără să îţi oboseşti ochii.

Funcţiile lămpii de birou cu LED

O lampă de birou cu LED bună nu are nevoie neapărat de funcţii foarte complexe ca să te mulţumească, dar ar trebui să te asiguri că o poţi personaliza totuşi după necesităţile sale.

De exemplu, alege un model cu mai multe trepte de intensitate a luminii care să îţi permită reglarea în funcţie de nevoile pe care le ai sau de momentului zilei în care foloseşti lampa.

O altă funcţie care s-ar putea să-ţi fie utilă este ajustabilitatea, atât din punct de vedere practic, cât şi estetic. O lampă ajustabilă va putea fi perfect încadrată în decor, iar ori de câte ori vei avea nevoie de o altă poziţionare sau direcţionare a luminii vei putea să o reglezi imediat după preferinţe.

Designul lămpii

Chiar dacă este o piesă mică din orice încăpere, o lampă poate atrage destul de multă atenţie asupra sa, aşa că ai grijă să îţi alegi una care să se încadreze din punct de vedere estetic în decorul general al biroului tău. Nu este suficient să aibă funcţiile de care ai nevoie pentru a o achiziţiona, deoarece o vei folosi vreme îndelungată.

Chiar dacă presupune o investiţie un pic mai mare, alege o lampă cu un design atractiv, care să se încadreze tematicii generale a camerei, cu dimensiuni potrivite şi, bineînţeles, fabricate din materiale de calitate.

Mai mult, o lampă aleasă cu grijă se poate transforma într-un adevărat obiect de decor, dacă are o culoare, formă sau textura aparte. Becurile tip LED au o durată mare de funcţionare, aşadar o lampă cu LED trebuie să aibă o fiabilitate crescută.

Dacă te-ai convins de utilitatea lămpii şi te-ai hotărât deja ce model să-ţi cumperi, pe internet vei găsi o diversitate extremă de mărimi şi modele la preţuri foarte bune.

O lampă de birou cu LED de calitate îţi va fi un bun camarad în orele de muncă, va ţine oboseala oculară departe şi îţi va spori atenţia la detaliile importante.

Cea mai bună lampă de birou cu LED: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de lămpi de birou cu led care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Lampa Birou LED 7W Rotunda

Lampa Birou LED 7W Rotunda

Tip Lampa Birou: Clasic – Intrerupator: Da
Putere: 7W – Alimentare: 220V
Culoare Lumina: Alb Rece
Temperatura Culoare: 6000-6500K
Tip LED: SMD3528
Culoare Carcasa: Alb / Negru
Material: Aluminiu , Plastic
Dimensiuni: 180x150x380mm

Vezi detalii si pret

2. Lampa Birou LED 5W Clasic

Lampa Birou LED 5W Clasic

Tip Lampa Birou: Clasic – Intrerupator: Da
Putere: 5W – Alimentare: 220V
Culoare Lumina: Alb Rece
Temperatura Culoare: 6000-6500K
Culoare Carcasa: Alb / Negru
Material: Aluminiu , Plastic – Articulatii: 2
Dimensiuni: 200x150x550mm

Vezi detalii si pret

3. Lampa Birou LED 6W Acumulator

Lampa Birou LED 6W Acumulator

Tip Lampa Birou: Touch & Acumulator – Control / Brat: Tactil / Flexibil
Culoare Lumina: Alb Rece
Temperatura Culoare: 6000-6500K
Putere: 6W – Alimentare: 5V, cablu alimentare USB inclus
Autonomie Acumulator: 3-6H – Trepte Putere: 3
Culoare Carcasa: Gri / Argintiu
Material: Sticla, ABS

Vezi detalii si pret

4. Lampa Birou LED 4W Acumulator

Lampa Birou LED 4W Acumulator

Tip Lampa Birou: Touch & Acumulator – Control: Tactil
Culoare Lumina: Alb Rece + Alb Natural + Alb Cald
Temperatura Culoare: 3000-3500K / 4000K / 6000-6500K
Putere: 4W – Alimentare: 5V, cablu alimentare USB inclus
Acumulator: Da – Autonomie 3H – Trepte Putere: 3
Culoare Carcasa: Gri / Roz / Violet / Argintiu
Material: Sticla, ABS

Vezi detalii si pret

5. Lampa de birou cu LED Wink DE1004

Lampa de birou cu LED Wink DE1004Wink DE1004 iti ofera posibilitatea sa alegi intre lumina calda sau lumina rece.
Reglarea intensitatii luminoase pe trei nivele este disponibila si usor de realizat, totul printr-o simpla atingere.
Un incarcator wireless este incorporat in baza produsului, astfel incat iti poti incarca telefonul.
Datorita tehnologiei LED, consumul de curent este unul foarte scazut in timp ce materialele non-toxice folosite ajuta la o reciclare usoara si garanteaza folosirea produsului in deplina siguranta.

Vezi detalii si pret

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată