Cea mai bună lampă de birou cu LED

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (32 voturi, media: 4,97 din 5)
Încarc...

Cum alegi cea mai bună lampă de birou cu LED? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă lampa de birou cu LED potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cea mai buna lampa de birou cu ledDacă te afli în categoria celor care obişnuiesc să scrie sau să lucreze până târziu, acasă sau la birou, atunci ştii cât de important este să ai o lumină potrivită, care să nu-ţi obosească ochii.

Lumina naturală este ideală, dar ce te faci atunci când orele de muncă nu mai contenesc şi afară e deja noapte? O lampă de birou cu led îţi va fi de ajutor cu siguranţă, pentru că lumina produsă de această imita destul de bine lumina naturală, oferind o senzaţie de confort la nivel vizual.

De ce să alegi cea mai bună lampă de birou cu LED?

Tehnologia LED este foarte apreciată de majoritatea oamenilor care folosesc o lampă de birou, în ciuda faptului că este puţin mai costisitoare. Lumina răspândită de becurile LED se aseamănă luminii naturale, iar spre deosebire de lămpile cu becuri normale, senzaţia de oboseala va întârzia semnificativ să se instaleze.

În plus, becurile de tip LED au o rezistenţă foarte mare şi nu trebuie să fie schimbate des, având o durată de utilizare ce poate atinge chiar şi 10000 de ore.

Succesul sta de multe ori în cele mai nebănuite lucruri, aşa că ai fi surprins să vezi cât de mult contează să foloseşti o lampă cu LED atunci când lucrezi până târziu sau chiar şi în timpul zilei, dacă nu pătrunde suficientă lumină naturală în biroul tău. O lumină adecvată înseamnă energie, productivitate şi mai multă concentrare.

Cum alegi cea mai bună lampa de birou cu LED?

Dacă îţi cauţi o lampă pentru birou, probabil că o să întâmpini câteva dificultăţi în alegere, neştiind care e cea mai potrivită pentru tine, întrucât pe internet şi în magazine vei găsi foarte multe modele.

De aceea, n-ar strica să te inspiri din lista următoare, unde vei regăsi explicate cele mai importante trăsături de care să ţii cont atunci când alegi un model de lampa de birou cu LED.

Tipul lămpii de birou cu LED

Vei observa din start că modelele de lămpi pe care le găseşti se diferenţiază foarte mult în funcţie de designul pe care îl au, existând lampa cu tija ajustabilă, cu clemă de prindere sau cu lupa.

Lampa de birou cu led acumulatorLampa de biroul cu tija ajustabilă poate fi folosită pe orice suprafaţă plană, iar marele avantaj al acesteia este că permite dirijarea luminii după preferinţe, direcţia şi înălţimea acesteia putând fi cu uşurinţă ajustate.

Modelul de lampa cu clemă de prindere are drept cel mai mare avantaj portabilitatea şi poate fi montată pe orice muchie de masă său birou, fără să ocupe prea mult spaţiu. Extrem de populare, lămpile cu clemă de prindere pot fi dotate şi cu posibilitatea de ajustare, pentru un plus de utilitate.

Lampa de birou cu lupa ataşată se dovedeşte utilă mai ales în cazul în care ai nevoie să analizezi atent anumite detalii de fineţe, fără să îţi oboseşti ochii.

Funcţiile lămpii de birou cu LED

O lampă de birou cu LED bună nu are nevoie neapărat de funcţii foarte complexe ca să te mulţumească, dar ar trebui să te asiguri că o poţi personaliza totuşi după necesităţile sale.

De exemplu, alege un model cu mai multe trepte de intensitate a luminii care să îţi permită reglarea în funcţie de nevoile pe care le ai sau de momentului zilei în care foloseşti lampa.

O altă funcţie care s-ar putea să-ţi fie utilă este ajustabilitatea, atât din punct de vedere practic, cât şi estetic. O lampă ajustabilă va putea fi perfect încadrată în decor, iar ori de câte ori vei avea nevoie de o altă poziţionare sau direcţionare a luminii vei putea să o reglezi imediat după preferinţe.

Designul lămpii

Chiar dacă este o piesă mică din orice încăpere, o lampă poate atrage destul de multă atenţie asupra sa, aşa că ai grijă să îţi alegi una care să se încadreze din punct de vedere estetic în decorul general al biroului tău. Nu este suficient să aibă funcţiile de care ai nevoie pentru a o achiziţiona, deoarece o vei folosi vreme îndelungată.

Chiar dacă presupune o investiţie un pic mai mare, alege o lampă cu un design atractiv, care să se încadreze tematicii generale a camerei, cu dimensiuni potrivite şi, bineînţeles, fabricate din materiale de calitate.

Mai mult, o lampă aleasă cu grijă se poate transforma într-un adevărat obiect de decor, dacă are o culoare, formă sau textura aparte. Becurile tip LED au o durată mare de funcţionare, aşadar o lampă cu LED trebuie să aibă o fiabilitate crescută.

Dacă te-ai convins de utilitatea lămpii şi te-ai hotărât deja ce model să-ţi cumperi, pe internet vei găsi o diversitate extremă de mărimi şi modele la preţuri foarte bune.

O lampă de birou cu LED de calitate îţi va fi un bun camarad în orele de muncă, va ţine oboseala oculară departe şi îţi va spori atenţia la detaliile importante.

Cea mai bună lampă de birou cu LED: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de lămpi de birou cu led care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Lampa de birou LED 12 W, dimmabila, USB conector

Lampa de masa dimmabila USB conector LED 12W

Posibilitatea alegerii din 5 culori de lumina.
Baza anti-alunecare cu comutator cu touch – reglare lina a intensitatii.
Flexibilitate maxima – brat flexibil, baza se poate roti si capul inclina.
Mufa de alimentare USB pentru alimentare nu doar a telefoanelor (5V, 1000mA).
Putere (W): 12 W.
Temperatura de culoare [K]: 3000/4000/6000 K.
Flux luminos total: 700 lm.

Vezi detalii si pret

2. Lampa de birou LED 5W cu panou informativ

Lampa de masa LED 5W cu panou informativ

Lampa de masa LED cu brat flexibil si panou informativ.
Afiseaza informatii despre ora curenta, data si temperatura.
Controlul luminozitatii cu touch.
Cablu micro USB 120 cm adaptor.
Dimmabil (dimmer inclus) – Touch control.
Temperatura de culoare [K]: 5000-6000 K.
Flux luminos total: 200 lm.

Vezi detalii si pret

3. Lampă birou LED Paulmann 70243 BAY 5,5W

Lampă birou LED Paulmann 70243 BAY 5,5W

Această lampă LED asigură suficientă lumină, dar datorită designului frumos, va și decora interiorul casei dvs.
Material: metal – Culoare: crom mat.
Putere (W): 5,5 W – Clasa energetică: A+.
Temperatura de culoare [K]: 3000 K.
Flux luminos total: 261 lm.

Vezi detalii si pret

4. Lampa birou LED Philips 67413/99/16

Lampa birou LED Philips 67413/99/16

Având o personalitate jucăușă, această lampă de birou distractivă LED Dyna cu accente negre vă va înveseli cu siguranță spațiul de lucru.
Capul mobil facilitează reglarea, în timp ce LED-urile de înaltă calitate oferă lumină clară, uniformă, care este ideală pentru lucru sau studiu.
Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii și aduce culori vii în casa ta.
Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

Vezi detalii si pret

5. Lampă birou LED FARO 54011 NUKA

Lampă birou LED FARO 54011 NUKALampă modernă LED cu clips în culoare verde.
Datorită brațului flexibil se poate direcționa în funcție de nevoie.
Se potrivește perfect pe masa de lucru.
Putere (W): 3 W
Clasa energetică: A+
Temperatura de culoare [K]: 3000 K
Flux luminos total: 90 lm

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată