Cel mai bun brad artificial de Crăciun

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (39 voturi, media: 4,92 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun brad artificial de Crăciun? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă bradul artificial potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cel mai bun brad artificial de CraciunAtmosfera sărbătorilor de iarnă se apropie şi ne aminteşte cu drag de copilărie şi bineînţeles de emoţia cu care împodobeam de fiecare dată pomul de Crăciun, acesta fiind cel mai îndrăgit obicei.

Alegerea pomului ideal, simbol al sărbătorilor nu este tocmai simplă. Doreşti să îţi achiziţionezi cel mai bun brad artificial de Crăciun, care să îţi facă sărbătorile de iarnă magice?

Este o sarcină puţin dificilă, doar pentru că pe piaţa există o multitudine de variante. Analizează cu atenţie ofertele online şi ia cea mai bună decizie!

De ce să cumperi un brad artificial de Crăciun?

Te sfătuim să optezi pentru varianta artificială deoarece, în mod evident, este o alegere inspirată, investiţia fiind mai mică dacă te gândeşti că brăduţul va putea fi împodobit şi în următorii ani, păstrându-şi frumuseţea, astfel scăpând de grija alegerii altui brad la fiecare Crăciun.

Un alt plus constă în faptul că bradul artificial nu îşi pierde acele şi se montează şi foarte simplu. De asemenea, depozitarea bradului se realizează uşor. De obicei, acesta se livrează împachetat într-un ambalaj corespunzător, fiind foarte bine protejat.

Nu în ultimul rând, vei alege un brad natural pentru că îţi doreşti să protejezi mediul înconjurător. De ce să se defrişeze păduri de brazi, pentru că noi să ne bucurăm doar câteva săptămâni de un pom natural în casă, care va fi aruncat la gunoi după ce sărbătorile de iarnă vor trece?

Îţi recomand un brad artificial, cu o coroană perfectă, stufoasă şi frumos colorată, un produs decorativ care îţi va aduce în casa bucurie şi îţi va oferi cel mai frumos Crăciun.

Cum alegi cel mai bun brad artficial de Crăciun

Bradul deţine rolul principal în perioada Crăciunului. Magazinele online sunt pregătite pentru sărbătorile de iarnă, iar ofertele cu brazi artificiali sunt variate. Nu te grăbi în alegerea pomului de Crăciun! Rişti să faci o alegere nu tocmai bună.

Pe piaţă o să găseşti brazi pentru toate gusturile, de diferite culori. Aşadar, urmăreşte principalele aspecte de care trebuie să ţii cont pentru cumpărarea unui brad artificial, astfel încât achiziţia să mulţumească pe deplin familia.

Înălţimea bradului

Brazii artificiali se găsesc în diferite forme şi mărimi. Înălţimea este un aspect foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere. Gândeşte-te unde ai vrea să îţi amplasezi brăduţul, astfel încât să beneficiezi de suficient spaţiu. În această idee fă câteva măsurători înainte de a-l achiziţiona, pentru a fi cel potrivit pentru casa ta.

Crengile şi spaţiul dintre ramuri

Brad artificial cu fibra opticaDacă îţi doreşti că aranjamentul să arate spectaculos, alege un model cu ace scurte, care să aibă mai mult spaţiu între ramuri. Astfel globuleţele şi celelalte ornamente se vor „desfăşura” foarte frumos.

Dacă preferi produsul cu crengi stufoase, optează pentru un brad cu ace lungi, acestea făcându-l să pară mult mai bogat, dar ai în vedere că, la acest tip de brad, ornamentele voluminoase nu vor avea suficient spaţiu.

Tipologia (există mai multe tipuri de brăduţi artificiali):

Brazii de tip PE: Aceste modele de brazi, se caracterizează prin acele tridimensionale realizate din plastic. Ramurile sunt confecţionate în aşa fel încât să arate că lemnul natural. Oferă un look realist şi lăsa impresia că a fost tăiat din pădure.

Brazii de tip Pre-Lit (pre-aprinşi): Sunt acei brazi cu fibră optică şi cei cu instalaţie încorporată.

În cele mai multe case sunt întâlniţi brazii cu crengi de plastic şi ace pre – aprinse cu ajutorul fibrelor optice. Acestea se găsesc pe întreaga suprafaţă a bradului şi luminează foarte frumos doar la vârfuri.

Despre pomii cu instalaţie incorporata, putem spune că luminiţele de tip LED sunt de culoare albă sau multicolore. Un avantaj al acestui tip de brad este că nu va mai trebui să te chinui să aranjezi instalaţia, luminiţele fiind deja aşezate simetric.

Pe de altă parte, dacă unul dintre becurile LED se va arde, nu se va mai aprinde nici unul, astfel va trebui să cumperi un alt brad, acest lucru reprezentând un dezavantaj.

Brazii de tip „flocked”: Aceşti brazi au un look realist fiind încărcaţi cu zăpadă artificială, oferind un aspect natural de brad nins. De asemenea, se prezintă foarte frumos în casă, asemănându-se mult cu pinul natural.

Brazii de tip „outdoor”: Brăduţii de acest tip sunt special confecţionaţi pentru a fi instalaţi afară sau în clădiri mari de tip office, în mall-uri etc. Pot veni cu instalaţii încorporate sau nu.

Culoarea bradului

Pentru a se integra perfect în camera în care te-ai hotărât să îl amplasezi este foarte importantă culoarea pe care o alegi. Dacă doreşti un design spectaculos, poţi opta pentru un model de brad alb sau auriu.

Dacă vrei o schimbare şi anume un pom strălucitor, care nu are nevoie de împodobire, poţi alege un brad roz, albastru, maro, violet sau multe alte culori.

Stabilitatea

Brad artificial pentru exteriorPentru a nu exista nicio problemă şi pentru a evita răsturnarea bradului, asigură-te că bradul nu este aşezat în zone intens circulate. Suportul trebuie să fie pe o suprafaţă sigură şi stabilă.

Dacă ai copii mici sau animale, cu siguranţă te îngrijorează acest aspect. Încearcă să îl aşezi în aşa fel încât să fie „protejat” şi astfel nu vor exista incidente.

Bugetul

Când vine vorba de cumpărături, preţul produselor este foarte important. Este normal să îţi doreşti cel mai bun brad artificial de Crăciun la un preţ ieftin, economisind astfel bani şi alocându-i altor produse mai importante.

Dar, dacă îţi doreşti să foloseşti pomul de Crăciun mulţi ani la rând este recomandat să optezi pentru un brad de calitate superioară. Va rezista mult mai bine şi îşi va păstra aspectul deosebit.

Pe piaţa sunt o grămadă de modele de brazi artificiali la preţuri reduse însă ar trebui să te gândeşti foarte bine înainte de a-l achiziţiona. Câteva dintre modelele acestea de pomi artificiali, de calitate inferioară, pot elimina anumite substanţe nocive, mai ales sub influenţa luminii.

Aşa că, analizează foarte bine aspectele înainte de a cumpăra! Din fericire, pe piaţă şi în magazinele online, preţurile variază pentru toate buzunarele.

Cu siguranţă vei găsi un brad artificial pe placul tău, care îţi va împodobi casa de sărbători şi îţi va oferi un Crăciun spectaculos. Cumpărături magice!

Cel mai bun brad artificial de Crăciun: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de brazi artificiali pentru Crăciun care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Brad artificial OneConcept EverWhite cu LED-uri si zapada

Brad artificial OneConcept EverWhite cu LED-uri si zapadaPom de Crăciun atmosferic complet cu simulare zăpadă, ornamente complete și LED Lumini de Craciun.
Simulare zăpadă cu flux de aer ajustabil liber și SNF.
Muzica de fundal integrata de comutare cu numeroase colinde.
Instalatie LED cu 60 de lumini albastre stralucitoare.
16 Globuri rotunde si 12 Globuri con de brad rosii si aurii incluse.
Include suport de brad si geanta de depozitare.

Vezi detalii si pret

2. Brad artificial cu 300 leduri integrate Washington 210 cm

Brad artificial cu 300 leduri integrate Washington 210 cm

Calitate premium – Material PVC.
1524 de ramuri – 300 leduri calde.
Aspect natural – Ramuri puternice.
Include un suport rezistent de otel.
Ambalare in cutie de carton robusta.
Material ignifug.
Inaltime (inclusiv suportul de metal) 210 cm / latime 152 cm.

Vezi detalii si pret

3. Brad Artificial Carpathians, suport metalic, 210 cm

Brad Artificial Carpathians, suport metalic, 210 cm

Un brad artificial cu o culoare foarte frumoasa, de un verde inchis, cu cetina deasa si fina, care iti va impodobi casa de sarbatori.
Acest model este inalt (210 cm), cu 1032 de varfuri si cu crengile prinse cu incheieturi metalice de tulpina.
Se potriveste perfect atat in spatiile deschise, cat si in living, iar coroana bogata poate fi impodobita dupa bunul plac.
Design-ul simplu e foarte recomandat deoarece nu te forteaza sa adopti o anumita paleta de culori sau tipuri de decoratiuni.

Vezi detalii si pret

4. Brad fibra optica eNoelle, verde, 120cm

Brad fibra optica eNoelle, verde, 120cm

Brad artificial, cu 140 ramuri din material sintetic PVC, de culoare verde.
Varful ramurilor este iluminat prin fibra optica cu lumina calda, colorata.
Inaltimea totala a bradului impreuna cu suportul metalic este de 120cm.
Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.
Caracteristica ce face acest brad special, spre deosebire de alti brazi cu fibra optica, este forma de rozeta pe care o puteti modela presand varful si manunchiul de fibra optica al fiecarei crengute.

Vezi detalii si pret

5. Brad artificial Kring Nevada, 180cm, suport metalic

Brad artificial Kring Nevada, 180cm, suport metalic

Inaltimea totala a bradului, impreuna cu suportul este de 180cm.
Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate.
Se poate monta in cca. 20 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc.
Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat.
Depozitati intr-o zona curata la temperaturi mai mici de 35˚ Celsius.
Contine instructiuni de montare.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată