Cel mai bun curs de educație financiară

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Cum ajungi sa fii independent financiar? Care sunt pașii corecți către schimbarea mentalității în ceea ce privește veniturile tale și către independenta financiară? Am testat cursul online de mai jos și iți prezentăm concluziile noastre.

Cel mai bun curs de educatie financiaraAstăzi o sa va vorbesc despre cursul de educație financiara oferit de cei de la DezvoltareFinanciara.ro. Cursurile sunt structurare în mai multi pași prin intermediul unor lecții video.

Limbajul folosit este simplu și ușor de înțeles, astfel încât orice persoană, indiferent de pregătirea financiara poate înțelege și asimila ușor informațiile furnizate.

Ce conțin cursurile

Cursurile conțin lecții practice de educație financiară corectă și completă, care te învață despre bani și conexiunea acestora cu toate lucrurile. Încă de la începutul cursurilor, vei știi să folosești avantajele în favoarea ta și ce faci ca sa te ferești de dezavantaje.

În acest moment sunt disponibile 2 cursuri:

„Educație Financiară” – „conține lecții care după ce le înveți iți dai seama ca trebuia sa le fi învățat în scoală sau de la familie. Sunt lecții de bază despre bani și cum sa ii folosești cât mai eficient, indiferent de câți ai. Vei învăța și care sunt opțiunile de a face mai multi bani în funcție de cunoștințele tale și de ce îți place să faci.”

Lecțiile sunt scurte și la obiect și te învață în principal ce mindset trebuie sa ai și cum sa gândești în relația cu banii și câștigurile pentru a atinge nivelul de relaxare financiara pe care toți ni-l dorim, însă aplicat pentru fiecare persoana în parte. Astfel poți atinge libertatea financiara, scăpând de datorii și reușind să acumulezi sumele necesare pentru ce iți dorești să realizezi.

Ghidurile conțin pași concreți despre cum poți obține (strânge) o anumită sumă de bani pentru un obiectiv propus, sau și mai bine cum poți ajunge la un nivel de venit lunar care sa îți asigure o viata îndestulată și să te aducă în poziția financiară pe care ți-o dorești.

Sfaturi tranzactionare la bursa„Tranzacționare la bursă” – „conține lecții practice de cum sa investești pe bursa româneasca (BVB – bursa de valori bucurești) si pe cele din străinătate (NYSE – Bursa de la New York, CME – Bursa de mărfuri din Chicago, HKEX – Bursa din Hong Kong). Înveți cum sa tranzacționezi instrumente financiare simple și complexe. De la tranzacționarea de acțiuni, opțiuni pana la forex si cfd.”

Acest curs se adresează celor care doresc să folosească investițiile pe bursă ca modalitate de a-și înmulți veniturile. Cursul este explicat într-un mod ușor de înțeles și are următoarea structură:

  • Ce este bursa? Unde învățam despre bursele pe care se poate tranzacționa cu avantajele și dezavantajele fiecăreia în parte: BVB (Bursa de la Bucuresti), NYSE (bursa din New York), Bursa din Chicago si NASDAQ (bursa americană).
  • Ce este un instrument financiar? Tipuri de instrumente financiare, începând de la cele simple (tranzacționarea acțiunilor) și până la cele mai complexe.
  • Tipuri de ordine – Înveți despre Ordine care se pot da în piață, multiple tipuri diversificate.
  • Analiza tehnica (grafice) – Cum sa citești și să interpretezi corect informațiile cuprinse in graficele bursiere.
  • Analiza fundamentala – Analizarea situației și rapoartelor companiilor listate la bursa. Cum sa iei decizii pe baza acestor criterii.
  • Analiza de risc  – în funcție de tipul de instrument tranzacționat, tipul de ordine din piață, analiza companiei pentru a maximiza profitul.
  • Strategii de tranzacționare – Diferite strategii și combinații de strategii pentru tranzacționarea la bursa.

La fiecare etapa a cursurilor ai de răspuns la câteva întrebări punctuale pentru a se bifa progresul și a te asigura ca ai înțeles ce se explică în lecție.

Este bine să parcurgi fiecare etapă cu atenție, fără să te grăbești pentru a asimila informațiile și pentru a putea să aplici ceea ce înveți după o înțelegere temeinică.

Concluzii

Cursurile de educație financiară oferite de DezvoltareFinanciara.ro sunt binevenite și îți oferă informațiile necesare pentru o educație financiară corectă, care în cele mai multe cazuri este deficitară sau inexistentă, deoarece în România nu se predă în școală.

Recomandăm parcurgerea acestor cursuri de către orice persoană care urmărește să își îmbunătățească situația financiară într-un mod permanent și stabil, folosind o educație financiară corectă pentru a-și atinge obiectivele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată