Cel mai bun robot de bucătărie Bosch

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (24 voturi, media: 4,88 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun robot de bucătărie Bosch? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă robotul de bucătărie Bosch potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi un robot de bucătărie Bosch?

Cel mai bun robot de bucatarie BoschBosch este unul din producătorii de electrocasnice cu recunoaştere mondială, atât pentru aparatura electronică cât şi pentru cea electrocasnica. Bosch oferă posibilitatea tuturor oamenilor să achiziţioneze produse, indiferent din ce clasă socială fac parte, nivelul de distribuţie al preţurilor fiind unul bun în raport cu performanţele şi necesităţile.

Produsele electrocasnice Bosch pot fi găsite în orice magazin de aparatură electronică şi electrocasnica, atât în oraşul dumneavoastră cât şi pe diferite platforme virtuale.

Un robot de bucătărie Bosch propune o funcţionalitate extinsă, realizarea lor fiind făcută în urma unor teste de real impact asupra părţilor componente, pentru a putea aduce rezistenta şi utilitate în decor mult timp, având un principiu de funcţionare bine stabilit.

Practic un robot de bucătărie Bosch poate executa până la 3-5 operaţiuni simultan, graţie accesoriilor ataşate, dar şi puterii de lucru existente.

Cum alegi cel mai bun robot de bucătărie Bosch

În prezent sunt disponibli în comerţ o sumedenie de roboţi de bucătărie Bosch care propun parametrii de lucru diferiţi, indiferent că ne referim la aspecte ce au în vizor puterea, cât şi dorinţa de a fi depozitat într-un spaţiu cât mai restrâns pentru a putea duce la bun sfârşit prepararea tuturor ingredientelor pe care le dorim într-un amestec dat.

Dacă vorbim de cel mai bun robot de bucătărie Bosch, putem spune că acesta poate fi aliatul preparării unor reţete de înalt succes, produsele obţinute aducând un plus de vitalitate în rândul propriului tonus corporal, dar poate şi eficientiza sarcinile ce le avem de făcut în bucătărie zilnic.

Dacă anumite dispozitive similare propuneau o utilizare ceva mai dificilă, acum cel mai bun robot de bucătărie Bosch nu numai că poate conţine o sumedenie de funcţii prestabilite, dar folosirea să implica rapiditate şi precizie la superlativ, fără să fie nevoie să îl supraveghem sau să acţionăm deopotrivă manual.

Funcţiile robotului de bucătărie

Robot de bucatarie multifunctional BoschDe îndată ce ne gândim să achiziţionăm un asemenea electrocasnic din colecţia proprie a unui producător de top, trebuie să avem în vedere o serie de parametrii funcţionali, care sunt direct proporţionali atât cu oferirea nivel de calitate potrivit cât şi cu preţul de achiziţie existent.

În funcţie de priorităţile existente, câteva caracteristici precum bugetul alocat, puterea şi parametrii în lucru, capacitate de stocare, nivel de zgomot sau siguranţă ar putea face diferenţa asupra achiziţiilor pe care doriţi să le faceţi, raportate la timp.

Când vine vorba de bugetul alocat, trebuie să existe un raport echilibrat între utilitate, scop, dar şi stabilirea unor procente de distribuţie a resurselor financiare proprii pentru a achiziţiona un asemenea produs. În cazul în care doriţi să vă identificaţi cu cel mai ieftin produs, acesta nu va aduce şi garanţia că poate fi folosit în toate activităţile dumneavoastră culinare.

Dacă doriţi să vă orientaţi spre un robot de bucătărie multifuncţional, care prezintă o sumedenie de accesorii şi este pregătit atât pentru activităţi oarecare cât şi pentru unele specifice, atunci o comparare de preţuri şi caracteristici ar fi de departe cheia pentru a obţine un preţ bun.

Puterea

Puterea şi parametrii în lucru sunt iarăşi elemente de luat în seamă. În rândul roboţilor de bucătărie Bosch, există o distribuţie diversificată a puterii cuprinsă între 550 şi 800-1000 W asupra modelelor propuse, caracteristică care are în vizor identificarea cu anumite acţiuni ţinta, care servesc la obţinerea produselor finale în raport cu factorul de timp.

Capacitatea

Capacitatea de prelucrare atribuie dorinţele dumneavoastră în raport cu volumul de mâncare pe care îl preparaţi constant. La nivelul bolurilor, poate exista o capacitate de până la 1,5l în timp ce pentru o operaţiune precum frământarea coordonatele de lucru pot ajunge până la 1000g. În funcţie de priorităţile existente, puteţi stabili coordonatele potrivite de lucru în raport cu acest aspect.

Silențiozitatea

Accesorii robot de bucatarie BoschNivelul de silenţiozitate este un aspect care face diferenţa în rândul acestor tipuri de electrocasnice. În cazul utilizării prelungite, un robot de bucătărie ar putea fi mai mult decât zgomotos, motiv pentru care experţii recomanda orientarea spre dispozitive ce nu depăşesc valoarea de 70-80 decibeli, pentru a nu creea un disconfort acustic de mare frecvenţă, astfel gătitul ar putea reprezenta o acţiune făcută cu mare interes şi spor.

Siguranța

Sistemul de siguranţă este ultima, dar nu cea din urmă funcţie la care trebuie să acordăm maximă atenţie. Dacă la nivel familiar exista copii sau persoane care nu prezintă o îndemânare aparte, asemenea sisteme i-ar putea feri de eventuale accidentari nedorite.

De asemenea orice derapaj asupra sursei de alimentare electrică ar putea afecta nivelul de funcţionalitate al robotului de bucătărie, lucru care nu este deloc plăcut. În general, tehnologia Bosch propune sisteme avansate de siguranţă, acolo unde sunt dezvoltate chiar şi principii cu totul şi cu totul unice.

Service şi garanţie

Brandul Bosch întotdeauna îţi va oferi posibilitatea să obţii o garanţie a produselor electrocasnice imediat după cumpărarea lor. Conform legislaţiei în vigoare, dar şi a politicii proprii de promovare a acestui producător, orice consumator are posibilitatea să se adreseze departamentului de suport şi informaţii ori de câte ori a fost semnalata o inadvertenţă asupra produselor cumpărate, orice operaţiune desfăşurându-se gratuit şi prompt.

De asemenea, garanţia implica şi o perioadă de timp redutabila de 12 până la 36 luni în cadrul anumitor produse sau după caz, la solicitarea clientului, aceasta poate fi extinsă, contra cost la un preţ avantajos.

Cel mai bun robot de bucătărie Bosch: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de roboți de bucătărie Bosch care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Robot de bucatarie Bosch MUM9BX5S22

Robot de bucatarie Bosch MUM9BX5S22SensorControl Plus: rezultate perfecte intotdeauna pentru aluatul dospit, frisca batuta si albusuri de ou.
Motor puternic si solid, de 1500 W – de asemenea, pentru aluaturi foarte dense.
3D PlanetaryMixing: mixare rapida si perfecta a tuturor ingredientelor.
Senzor Smart Dough: intotdeauna viteza de mixare constanta, chiar si in cazul aluatului greu si al cantitatilor mari.
Cantar integrat: ingredientele pot fi cantarite direct in bol .

Vezi detalii si pret

2. Robot de bucatarie Bosch MUM54251

Robot de bucatarie Bosch MUM54251Motor foarte puternic (900 W) – pentru aluaturi tari si procesare rapida.
MultiMotion Drive: pentru rezultate perfecte in amestecarea ingredientelor.
Multifunctionalitate mare datorita setului pentru produse de patiserie (carlig pentru framantat, tel pentru amestecat, tel pentru creme), dispozitiv pentru feliere/razuire cu trei discuri pentru maruntire, taiere si feliere; de asemenea include: blender, storcator de citrice, tocator de carne si dispozitivul inovator CUBE CUTTER pentru taierea sub forma de cuburi a alimentelor.

Vezi detalii si pret

3. Robot de bucatarie Bosch MUM48A11

Robot de bucatarie Bosch MUM48A11

Usor de utilizat si curatat.
O gama larga de utilitati: tot ce ai nevoie in bucatarie intr-un singur robot practic. Masina de tocat, storcator, atasament mixer, set patiserie si multe altele.
Tehnologia Multi Motion Drive: angrenaj planetar dinamic care se roteste atat in mijlocul bolului cat si pe margini, in miscari eliptice, pentru eficienta maxima.
Siguranta maxima: fiecare unitate este echipata cu capac si accesorii pentru siguranta sporita.

Vezi detalii si pret

4. Robot de bucatarie Bosch MUM4655EU

Robot de bucatarie Bosch MUM4655EUMulti Motion Drive – brat multifunctional cu 3 posibilitati de cuplare in pozitii diferite.
4 trepte de viteza si pozitie de parcare pentru indepartare usoara teluri.
Cu volumul sau de 3,9 l pentru o cantitate maxima de aluat de 2,0 kg, acest bol de mixare ofera spatiu suficient pentru idei creative.
Grad mare de siguranta prin protectia la suprasarcina.
Putere: 550 W.

Vezi detalii si pret

5. Robot de bucatarie Bosch MCM4200

Robot de bucatarie Bosch MCM4200Constructie compacta: corp unitar pentru montarea vasului si a blenderului.
Comod si accesibil: in interiorul carcasei MCM 4 este disponibil un sertar special pentru pastrarea accesoriilor.
Sigur si stilat: noul robot MCM 4 Styline de la Bosch este atat fiabil, placut estetic avand o forma moderna.
Ledul luminos, incorporat in butonul de comanda al robotului la o comutare lina a vitezelor se aprinde cu o culoare rosie vie detaliu distinctiv al tehnicii de uz casnic Bosch.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată