Cel mai bun seif cu cifru electronic

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (26 voturi, media: 4,95 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun seif cu cifru electronic? Ce caracteristici și funcționalități trebuie să aibă seiful electronic potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cel mai bun seif cu cifru electronicÎn ciuda tehnologiei avansate, suntem din ce în ce mai expuși riscului de a ne pierde bunurile valoroase. Indiferent de natura acestora, nu poți ignor niciodată pericolul de ale pierde din cauza hoților, a unui incendiu sau din cauza unei inundații.

Fie că vorbim de documente importante sau chiar bani și bunuri de valoare, ai responsabilitatea de ale stoca într-un loc în care acestea să fie cât mai protejate, de aceea ai nevoie de un seif electronic eficient. Din nefericire, majoritatea oamenilor ajung să conștientizeze necesitatea achiziționării unui astfel de produs, abia după ce au fost deja victima unui furt sau a unui eveniment ce le-a pus în pericol sau chiar le-au distrus acte importante sau bunuri de valoare.

Pentru a nu ajunge într-o astfel de situație, îți recomandăm să nu mai pierzi timpul și să te interesezi încă de pe acum unde poți găsi cel mai bun seif electronic. Citește în continuare pentru a afla cum alegi cel mai bun seif electronic.

De ce să alegi cel mai bun seif cu cifru electronic?

În mod evident seiful este una din principalele metode prin care poți să îți protejezi bunurile. Deși protecția pe care ți-o oferă un astfel de seif nu este absolută, faptul de a stoca bunurile în unul îți va acorda timp și un nivel mai mare de siguranță decât dacă le-ai depozita la întâmplare.

Nici un seif nu poate să îți ofere protecție absolută împotriva hoților, deoarece cei profesioniști sunt la zi cu cele mai noi tehnologii de securitate și sunt mereu pregătiți să le spargă. De asemenea, chiar și cele mai performante seifuri, se pot dovezi perisabile în fața incendiilor.

Cu toate acestea, achiziționarea unui seif de calitate te poate ajuta să câștigi timp, astfel încât să împiedic un furt în desfășurare sau să apuci să îți iei bunurile în timp util în cazul unui incendiu sau a unui calamități.

Cum alegi cel mai bun seif cu cifru electronic

Alegerea unui seif electronic nu este însă foarte ușoară. Prețul acestora poate varia mult în funcție de nivelul de securitate pe care îl oferă, iar varietatea de modele de pe piață, deși este un lucru bun, îți va face alegerea mai dificilă.

Seif cu cifru electronic pentru hotelȘtim că îți dorești cea mai bună protecție pentru bunurile tale, și nu îți permiți să cumperi un seif care să dea un rateu lamentabil în misiunea de a-ți proteja bunurile. De aceea, îți recomandăm să alegi informat. Am pregătit un material informativ cu toate informațiile de care ai nevoie înainte de a face o achiziție.

Pentru a cumpăra un seif care să se potrivească nevoilor tale reale, îți recomandăm să consulți cu atenție acest ghid de cumpărături. La final îți garantăm că vei fi pregătit să alegi cel mai bun seif electronic la cel mai bun raport calitate/preț de pe piață.

Așadar, în alegerea ta ține cont de următoarele aspecte importante.

Tipul de protecție

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când cumperi un seif este tipul de protecție pe care îl cauți. Bineînțeles, ideal ar fi să găsești un seif care să îți ofere protecție împotriva celor trei principale forme de pierdere a bunurilor: incendiu, furt și inundație.

Cu toate acestea, ai putea să descoperi că unele modele mai ieftine, nu îți oferă o protecție atât de mare anti-incendiu. De asemenea, probabil vei fi surprins că principalul motiv pentru care se fabrică seifuri nu este protecția împotriva hoților, ci protecția împotriva incendiilor, întrucât acestea sunt mult mai distructive.

Îți recomandăm așadar să te asiguri în primul rând că seiful va fi rezistent la foc, în cazul în care un astfel de risc este real în cazul tău. Seiful cu protecție anti-incendiu este în general mai costisitor, deoarece este fabricat din materiale speciale. Acestea sunt căptușite cu materiale ce asigură o protecție termică desăvârșită, ce protejează chiar și hârtia, deși pereți externi vor atinge temperaturi foarte ridicate.

Este bine ca seiful să ofere și protecție împotriva inundațiilor. În acest sens trebuie să se menționeze faptul că este impermeabil, iar materialul din care sunt fabricați pereții trebuie să fie inoxidabil.

Scopul achiziției

În funcție de nivelul de protecție pe care îl urmărești, îți recomandăm să adaptezi alegerea ta la nevoile tale reale. Este posibil să fii în căutarea unui seif pentru locuință în care să stochezi câteva bunuri.

Seif electronic pentru acasaÎn acest caz îți recomandăm un model convențional, care are ca scop principal protecția antifurt. Un astfel de model nu are nevoie de certificarea unei autorități specializate care să asigure nivelul de impermeabilitate, și au un preț mai redus.

În cazul în care vorbim despre stocarea veniturilor provenite în urma unei mici afaceri, ai putea considera util un seif cu fantă. Asta le permite angajaților să depoziteze bunuri în seif, fără am ai avea acces ulterior la acestea.

Recomandăm achiziționarea unui seif certificat atunci când vorbim despre stocarea bunurilor la birou, sau stocarea bunurilor pentru o perioadă îndelungată de timp.

De asemenea, în cazul în care ești în căutarea unui seif pentru bunuri care nu prezintă o valoare foarte mare și nu au nevoie de o protecție elaborată, seiful-carte este o variată potrivită, acesta funcționând ca o cutie de valori în formă de carte și se poate camufla cu ușurință într-o bibliotecă.

Sistemul de securizare

În cazul unui seif electronic este clar faptul că vorbim despre un seif cu cifru electronic. Acesta va permite deschiderea seifului în momentul în care va fi introdusă parola ce poate fi alcătuită din cifre sau simboluri.

În general pe seif este amplasat un panou cu butoane prin care se poate introduce cifrul. Unele modele au atât cifru electronic cât și o formă mecanică de deschidere a seifului. De cele mai multe ori aceasta este o yală. Aparatele care au atât deschidere electronică cât și yală, oferă practic mai multe forme de a deschide seiful.

În cazul unu accident sau atunci când persoana nu îți mai poate aminti corect combinația de cifre, se poate deschide seiful cu cheie. Cu toate acestea, nu recomandăm cumpărarea unui astfel de seif decât în cazul în care protejarea bunurilor nu este de importanță majoră.

Faptul că există posibilitatea de a fi deschis cu un obiect îl face mai vulnerabil la un eventual furt desfășurat cu succes.

Design

Seif casa de bani cu blocare electronicaVom menționa trei aspecte: dimensiunea, sistemul de montare și materialul din care este fabricat. Evident, vei alege dimensiunea seifului în funcție de dimensiunea bunurilor pe care vrei să le achiziționezi. Acordă atenție acestui lucru când cumperi online, deoarece seifurile pot părea mai mari sau mai mici decât sunt în realitate.

Astfel atunci când vrei să depozitezi obiecte mari precum un laptop sau tablouri, alege un seif cu o latură de cel puțin 40 cm. În schimb, dacă vrei să stochezi bijuterii, acte sau bani cash, va fi ideal să alegi un seif de dimensiuni mai reduse.

Cât despre sistemul de montare, este imperial necesar să urmezi instrucțiunile furnizate de producător. În funcție de necesitățile tale vei alege fie un seif portabil, fie unul fix. Cele mai cunoscute sunt cele fixe. Acestea pot fi montate fie în perete sau în mobilier, fie în pardoseală.  

Atâta timp cât vei urma instrucțiunile producătorului, vei putea monta seiful ușor, iar acesta va fi cât mai camuflat cu putință. Cât despre seifurile portabile, acestea sunt ușor de transportat, sau o greutate redusă și dimensiuni reduse.

Materialul din care este fabricat seiful este foarte important. La început seifurile erau fabricate din fier care putea să asigure o protecție destul de bună. Cu toate acestea o variantă mult mai bună este oțelul inoxidabil.

Acesta oferă o protecție sporită în caz de inundații, și nici nu există riscul ca seiful să ruginească expunând astfel bunurile perisabile la riscul de a se pierde în inundații sau în incendiu. Există și aliaje speciale care îți oferă o protecție sporită. Îți recomandăm să alegi cea mai bună variantă, n funcție de cum evaluezi valoarea bunurilor ce trebuie protejate.

Preț și producători

Ca de obicei, îți recomandăm să alegi un seif online. Nu doar că vei putea găsi mult mai rapid o ofertă care să ți se pară potrivită, dar vei putea compara mult mai rapid prețurile. Prețul variază în funcție de avansul tehnologic, gradul de protecție oferit, precum și dimensiuni și calitatea materialului din care este fabricat peretele.

De asemenea este bine să alegi un seif produs de o companie cu renume. Astfel vei avea garanția unui produs de calitate și îți vei putea stoca bunurile fără emoții. Printre cei mai buni producători se numără: Yale, Technomax și Comsafe Rottner.

Un alt avantaj atunci când cumperi online este faptul că poți consulta părerile altor utilizatori. Vei reuși astfel să compari descrierea produsului cu părerile lor sincere și să îți formezi o imagine completă. Astfel vei putea fi sigur că investiția merită au nu.

Comandând online vei putea să cumperi rapid, iar produsul va ajunge la tine acasă în cel mai scurt timp, astfel încât să te poți bucura de el ani de zile. Acum că ai la dispoziție toate informațiile necesare ești pregătit să alegi cel mai bun seif electronic.

Cel mai bun seif cu cifru electronic: recomandări

Luând în calcul sfaturile din articol, analizând oferta existentă și părerile cumpărătorilor, vă putem recomanda în continuare câteva modele de seifuri cu închidere electronică care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Seif certificat antiefractie si antifoc, blocare electronica DuoG1 40 EL CHUBB

Seif certificat antiefractie si antifoc, blocare electronica DuoG1 40 EL CHUBBProtectie combinata impotriva efractiei si a incendiilor.
Seiful este certificat EN 1143-1, clasele 0 si 1 de protectie antiefractie.
Seiful este certificat EN 1047-1, pentru protectia impotriva incendiilor a documentelor de hartie pentru pana la 60 de minute – Protectie 60 P/ Grad I.
Maner ergonomic soft-touch pentru confort in utilizare.
Inchidere electronica S&G Titan cu certificare EN 1300, clasa B.
Capabilitati personalizabile pentru capacitate de stocare mare.

Vezi detalii si pret

2. Seif Burg Wachter Combi-Line CL 40 E, cifru electronic

Seif Burg Wachter Combi-Line CL 40 E cifru electronicRezistenta ridicata la incendii si tentative de efractie.
Recomandat pentru pastrarea in conditii de siguranta a documentelor, banilor, bijuteriilor, armelor si munitiei, monedelor sau a altor obiecte de valoare.
Izolatie perfomanta a usii pentru protectia incuietorii si mecanismului de inchidere.
Constructie cu pereti dubli. Balamale ascunse.
Inchidere laterala si superioara prin bolturi solide mobile de 25 mm diametru.
Bolturi superioare mobile in plan orizontal.

Vezi detalii si pret

3. Seif Milenario 450 PRT certificat antiefractie gradul S2

Seif Milenario 450 PRT certificat antiefractie gradul S2Seiful Milenario 450 PRT certificat antiefractie cu reblocare integrata este ideal pentru a depozita in conditii de maxima siguranta documente, acte, bunuri si posesii valorice.
Certificat antiefractie nivel de securitate S2 conform EN 14450.
Grosimea usii – 30 mm – Constructie cu pereti dubli.
Permite ancorarea in podea.
Blocare cu bolturi in trei directii – Reblocare integrata.
Blocare de inalta calitate impotriva atacurilor de forare.

Vezi detalii si pret

4. Seif Burg Wachter Favor S7E, cifru electronic

Seif Burg Wachter Favor S7E, cifru electronicSeif Favor S7E, incuietoare electronica cu cifru.
Doua chei incluse in setul de livrare standard.
Culoare negru-antracit.
Permite fixarea in perete sau mobilier, fiind livrat cu doua bolturi de prindere.
Dimensiuni exterioare: 415x310x350 mm.
Greutate: 12 kg.

Vezi detalii si pret

5. Seif office inchidere electronica Planet Safe MN-25EYNB

Seif office inchidere electronica Planet Safe MN-25EYNB

Confectionat din otel masiv, partea din fata a usii ofera un plus de securitate.
Trei moduri de a deschide codul de utilizator.
Cheie de urgenta – Se furnizeaza cu 2 chei.
Codul se poate forma din 3-8 digiti.
Este captusit cu pentru a proteja bijuteriile si alte obiecte de valoare.
Gauri de fixare pe baza si spate pentru o fixare usoara.
Finisaj deosebit – Indicator de baterie descarcata.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată