Cel mai bun robot de bucătărie Philips

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (32 voturi, media: 4,91 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun robot de bucătărie Philips? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă robotul de bucătărie Philips potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi un robot de bucătărie Philips?

Cel mai bun robot de bucatarie PhilipsPhilips este o marcă cu renume mondial destinată în fabricarea aparaturii electronice şi electrocasnice. Philips ajuta practic orice persoană să îşi achiziţioneze un dispozitiv în acord cu propriile venituri obţinute la nivel de lună, atât clasa inferiora cât şi cel superiora având posibilitatea să fie accesate cu uşurinţă.

Produsele electrocasnice Philips propun principii de funcţionare inovatoare, tehnologia acestui producător deosebindu-se de altele asupra anumitor parametrii funcţionali.

În prezent produsele electrocasnice Philips pot fi găsite în aproape orice magazin de aparatură electronică şi electrocasnica din oraşul dumneavoastră, lângă care se poate adăuga cu uşurinţă orientarea către magazinele de referinţă din mediul virtual, acolo unde produsele acestui producător sunt mereu pe prima pagină.

Cel mai bun robot de bucătărie Philips propune în componenţa sa o sumedenie de avantaje la folosire, atât în rândul parametrilor de lucru, cât şi asupra perioadelor de timp atribuite fiecărei sarcini.

Designul acestora este unul foarte plăcut, iar posibilitatea ataşării lor la nivelul bucătăriei nu poate pretinde spaţii mari de depozitare, în raport cu alte modele de produse convenţionale.

Cum alegi cel mai bun robot de bucătărie Philips

În zilele noastre există o sumedenie de roboţi de bucătărie Philips disponibili în comerţ, care pot conduce la identificarea noastră cu anumite activităţi culinare, atât clasice, cât şi specifice.

Dacă vorbim de cel mai bun robot de bucătărie Philips, trebuie să precizăm faptul că acesta trebuie să aibe o orientare multifuncţională, lucru care îl pregăteşte atât pentru obţinerea unor băuturi delicioase, cât şi pentru procese culinare ce au la baza definitivarea unor reţete mai sofisticate, iar în acest caz avem nevoie să demarăm acţiuni ce au la baza tocarea, tăierea sau prepararea aluatului potrivit.

Robot de bucatarie Philips pentru intreaga familieSimpla să folosire poate presupune un confort de zile mari în rândul persoanelor care cochetează cu gastronomia şi nu numai, elementele indicatoare de pe suprafaţa sa, opţiunile variate de procesat ingredientele, treptele de viteză sau nivelul de putere fiind caracteristici care definesc această categorie de electrocasnice în care se încadrează şi cel mai bun robot de bucătărie Philips.

Funcţiile robotului de bucătărie

Parametrii funcţionali ai robotului de bucătărie trebuie să asigure un raport bun care să reflecte valoarea sa autentică de achiziţie.

Atunci când ne raportăm la multitudinea de reţete culinare ce sunt preparate la nivelul unei case moderne, trebuie să aducem în decor indici de performanţă ce au la baza puterea, capacitatea de stocare, nivelul de zgomot, dar şi programele încorporate, precum şi siguranţă, factori care vor conduce la demararea unor acţiuni ce vor economisi într-un mod eficient timp şi vor conduce la utilizarea adecvată a produsului.

Conform unor statistici s-a putut dovedi că eficienţa unui robot de bucătărie multifuncţional în casele umane a condus şi la prepararea unor băuturi sănătoase, dar şi la obţinerea unor aluaturi potrivite, care să conducă la ornamentarea tuturor mâncărurilor preparate ce pot aduce diversitate asupra regimului alimentar propriu.

Puterea

Puterea este un element de reper esenţial în achiziţionarea unui robot de bucătărie, acest raport aducând în decor obţinerea unui timp abordabil de preparare, dar şi în distribuţia pieselor de contact în raport cu produsul ţinta.

În general roboţii de bucătărie Philips au un interval de putere ce propun valori cuprinse între 350 şi 1300W, fapt care conduce şi la obţinerea unor parametrii de lucru adecvaţi.

Capacitatea

Capacitatea de stocare este un alt element de reper pe care trebuie să îl luăm în considerare mai ales când ne raportăm la volumul de alimente preparate în raport cu numărul de membrii ai familiei existenţi.

În funcţie de acest raport, ve-ţi stabili spre ce model trebuie să vă îndreptăţi. În general, roboţii de bucătărie Philips propun o capacitate a bolului între 1 şi 3l, pentru că amestecurile obţinute să aibe cantitatea ideală.

Nivelul de zgomot

Nivelul de zgomot este o consecinţă a funcţionării fiecărui tip de electrocasnice în parte. În schimb, la nivelul roboţilor de bucătărie, nivelul de zgomot generat poate conduce chiar şi la trezirea unor persoane din somn sau la ridicarea stresului, motiv pentru care trebuie să ştim care sunt valorile de toleranţă adecvate.

În general, experţii recomanda să ne orientăm spre roboţi de bucătărie, care să aibe valori cuprinse între 60 şi 80 dB.

Numărul de funcții

Robot de bucatarie Philips performantProgramele încorporate sau modalităţile de preparare a unor alimente constituie de altfel şi elementul de selecţie principal al celor mai buni roboţi de bucătărie.

În prezent, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, dar şi pentru a conduce la demararea unor reţete culinare mixte, se recomandă orientarea spre modele de roboţi de bucătărie care deţin opţiuni cât mai variate.

În general, un robot de bucătărie Philips poate deţine un număr de până la 28-30 programe încorporate, lucru care aduce posibilitatea diversificării metodelor de preparare.

Siguranța

Când vine vorba de siguranţă, brandul Philips va asigura că produsele concepute şi promovate pot rezista şi dacă întâmpină anumite situaţii neprevăzute, precum căderi repetate de curent, sau după caz schimbarea bruscă a parametrilor de lucru.

Lungimea cablului de alimentare este una adecvată pentru a putea folosi robotul de bucătărie cu spor indiferent unde am dori să îl amplasăm, iar rezistenţa pieselor precum şi materialul lor de acţiune asigura o eficienţă mare a produsului raportat la factorul timp.

Service şi garanţie

Cu Philips mereu vei beneficia de o garanţie la cumpărarea produselor electrocasnice, conform legislaţiei existente, dar şi a politicii comerciale a producătorului în cauză. Garanţia primită la cumpărarea produsului te ajută să beneficiezi de reparaţii gratuite timp de 1 până la 3 ani ori de câte ori au fost semnalate inexactităţi în funcţionarea produsului achiziţionat.

Cel mai bun robot de bucătărie Philips: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de roboți de bucătărie Philips care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00Acest robot de bucatarie din colectia Philips Avance reprezinta solutia versatila pentru nevoile tale in bucatarie.
Datorita noii spirale metalice inovatoare pentru aluat, motorului puternic de 1300 W si butonului de pornire cu o singura apasare pentru aluat, prepararea painii nu a fost niciodata mai usoara.
Tel metalic, dublu, in forma de balon pentru frisca si albusuri.
Butoane automate cu o singura atingere pentru aluat de paine, frisca si gheata.

Vezi detalii si pret

2. Robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776/90

Robot de bucatarie PHILIPS Avance Collection HR7776/90

Varietate maxima de retete, efort minim.
Prepari paine, prajituri, bauturi si mai multe acasa.
Bolul XL permite procesarea unor volume maxime dintr-o miscare, de exemplu pana la 7 portii de supa, 7 albusuri, 1,7 kg de aluat. In plus, blenderul de 2,2 l creeaza usor pana la 5 portii de smoothie dintr-o miscare.
Carlig de metalic de framantat pentru un aluat de paine perfect.
Tehnologie PowerChop pentru performante superioare de tocare.

Vezi detalii si pret

3. Robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00

Robot de bucatarie PHILIPS Viva Collection HR7762/00 Spre deosebire de robotii de bucatarie mai ieftini, robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara.
Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor.
Accesorii pentru peste 28 de functii.
2 setari de viteza + impuls.
Spatiu de stocare pentru accesorii inclus.

Vezi detalii si pret

4. Robot de bucatarie Philips HR7628/00

Robot de bucatarie Philips HR7628/00

2 viteze si puls – Pentru rezultate optime, folositi viteza redusa (viteza 1) pentru a bate frisca, oua, aluaturi pentru produse de patiserie si paine.
Viteza superioara (viteza 2) este recomandata pentru a toca ceapa, carne, pentru a amesteca supe si piureuri, sau pentru a marunti, felia sau rade legume.
Tub de alimentare cu 40% mai mare – economiseste timpul necesar taierii prealabile a fructelor si legumelor.
Fara murdarie din centrul bolului – Dispozitiv de emulsifiere.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată