Cea mai bună aerotermă industrială

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (22 voturi, media: 4,95 din 5)
Încarc...

Cum alegi cea mai bună aerotermă industrială? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă aeroterma industrială potrivită nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

Cea mai buna aeroterma industrialaGăsirea celor mai bune aparate pentru un nivel industrial nu este cel mai ușor lucru. Acest lucru este valabil și în cazul în care trebuie să cauți un sistem de încălzire potrivit pentru un nivel industrial. Variantele clasice s-ar putea să nu fie eficiente, sau să nu fie disponibile în variantă industrială.

Dacă te afli în situația în care trebuie să găsești asemenea sistem de încălzire, o aerotermă industrială poate fi varianta potrivită pentru tine. Fiind un aparat ce poate fi găsit ușor pe piață în mai multe modele și variațiuni ale sistemului de funcționare, suntem siguri că poți să găsești o aerotermă potrivită pentru nevoile tale.

Pentru a afla cum poți să alegi cea mai bună aerotermă industrială te invităm să citești acest articol în continuare.

De ce să alegi cea mai bună aerotermă industrială?

Aeroterma industrială este potrivită pentru a încălzii spații medii sau mari. Dacă ai nevoie să încălzești o locuință, o hală, un magazin, diverse spații comerciale sau chiar un grajd, aeroterma poate fi cea mai bună alegere.

Acestea funcționează prin încălzirea unei rezistențe electrice. Aceasta încălzește aerul din încăpere fie prin radiații fie printr-un sistem de ventilație. Datorită controlului sporit asupra temperaturii emise, aceste aparate sunt foarte apreciate în sezoanele tranzitorii, toamna și primăvara, atunci când există un disconfort termic, dar temperaturile nu sunt suficient de scăzute pentru a da drumul la centrală.

Cum alegi cea mai bună aerotermă industrială

În general, modelele industriale nu se găsesc într-o diversitate mare de oferte pe piață. Cu toate acestea, nu înseamnă că alegerea ta este una ușoară și că orice model ai alege este unul potrivit pentru tine.

Trebuie să știi că pe piață sunt mai multe variante industriale ale aerotermelor, cu diferite sisteme de funcționare și diverse facilități. De aceea este potrivit să te informezi bine înainte de a face o investiție pe care este posibil să o regreți.

Pentru a te bucura pentru o lungă perioadă de timp de achiziția ta, îți recomandă să consulți un ghid de cumpărături. Noi am alcătuit un astfel de ghid care conține toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege un produs bun la sigur. La final vei putea să identifici cel mai bun raport calitate/preț de pe piață în cel mai scurt timp.

Așadar, pentru a face cea mai bună alegere acordă o atenție deosebită următoarelor informații importante.

Tipul de aerotermă industrială

În funcție de sistemul de încălzire diferențiem două tipuri de aeroterme disponibile pe piață: cu convecție ori cu ventilare sau radiante.

Aeroterma industriala curent electricCele care funcționează cu convecție sunt potrivite spațiilor mai mici. Acestea încălzesc încet aerul din jurul lor. În timp acest aer cald este distribuit în toată încăperea. Avantajul acestor aparate este faptul că efectul termic se resimte pentru mai mult timp. De asemenea, sunt cele mai silențioase modele.

Deoarece le ia mai mult timp să încălzească aerul însă, sunt mai potrivite spațiilor restrânse. De exemplu, o astfel de aerotermă este ideală într-un spațiu cu animale deoarece nu este zgomotoasă, iar căldura poate fi concentrată într-o singură direcție.

Aeroterma care funcționează pe bază de ventilare este mai potrivită în altfel de spații. Asta deoarece nivelul de zgomot este mai ridicat. O astfel de aerotermă ar putea fi mai degrabă utilă într-un spațiu în care se construiește iar pereții sau materialele trebuie păstrate la o temperatură ambientală plăcută.

Zgomotul în acest caz este un detaliu nesemnificativ. Această aerotermă este dotată adesea cu un ventilator care este de altfel și sursa zgomotului. Modul ei de funcționare se bazează pe următorul principiu. Aerul rece este aspirat și trecut printr-o rezistență încălzită. Astfel aerul care este expulzat în cameră este deja încălzit.

De asemenea, încăperea se încălzește mult mai repede, ceea ce face acest model de aerotermă mai potrivit pentru încăperi medii și mari. Cu toate acestea efectul termic va fi de scurtă durată.

Metoda de alimentare

Vei observa că principalul criteriu prin care vei alege tipul de alimentare va fi natura spațiului în care vei folosi aeroterma. Pe piață există aeroterme care funcționează pe bază de energie electrică sau cu gaz lichefiat ori motorină.

De îndată ce vei stabili particularitățile spațiului de încălzit, vei fi pregătit să alegi cel mai bun tip de aerotermă. Pentru spațiile închise de dimensiuni medii sau mici, cea mai bună variantă este cea pe bază de electricitate.

De asemenea, cu cât numărul de watti va fi mai mare cu atât puterea de încălzire va fi mai mare, și viteza cu care încăperea va fi încălzită va crește. Poți lua ca reper urătoarea valoare: Pentru un spațiu de 20 metri cubi de aer, ai nevoie de o aerotermă cu 1500W.

În cazul spațiilor deschise sau semi-deschise, aerotermele pe gaz sau motorină sunt cele mai potrivite. Asta pentru că riscul de intoxicare cu noxe este eliminat, acestea fiind eliminate în aer deschis.

Sunt cunoscute ca fiind mai economice, dar și mai puternice. Puterea lor depășește mereu câțiva mii de watti, astfel fiind ideale pentru spații în construcție, grajduri sau depozite.

Portabilitatea

În cele mai multe cazuri va trebui să poți să muți aeroterma dintr-o încăpere în alta, sau chiar dintr-o locație în alta. Pentru ca acest lucru să fie cât mai ușor este bine să alegi aeroterme care sunt dotate în așa fel încât să fie portabile.

Optează pentru un aparat care are roți și mâner. Va fi mult mai ușor de transportat de către oricine. De asemenea, verifică greutatea aerotermei. Cu cât este mai ușoară cu atât va trebui să depui mai puțin efort.

Ce funcții și accesorii trebuie să aibă cea mai bună aerotermă industrială?

  • Aeroterma industriala cu ventilatorTermostat – fiecare aerotermă trebuie dotată cu un termostat care să îți permită să controlezi ușor temperatura aerului. Acesta te va ajuta să controlezi mai bine și consumul. De asemenea, va fi elementul care va conta poate cel mai mult în mentenața aparatului, deoarece va
  • Trepte de căldură – O aerotermă industrială trebuie să îți ofere posibilitatea de a accesa cât mai mult trepte de căldură, fiind necesare mult mai multe decât în cazul aerotermelor convenționale. În cazul celor industriale, optează pentru un aparat care să aibă între 8-10 trepte de căldură. Ideal ar fi ca extremele pragurilor de căldură să fie cuprinse între 5 și 45 de grade Celsius.
  • Mâner și roți – așa cum am menționat deja, aceste elemente sunt necesare pentru a putea transporta ușor aparatul, și în cele mai multe cazuri ca fi necesar să îl muți destul de des.
  • Telecomanda – poți face setările necesare și dintr-o telecomandă. Cele mai bune aeroterme industriale includ o telecomandă, un detaliu care există doar pentru confortul tău.

Producători

Ca de obicei îți recomandăm să nu cumperi orice aerotermă industrială de la orice companie. Dacă îți dorești să cumperi cea mai bună aerotermă industrială este bine să te informezi care sunt brandurile care fabrică și pun pe piață cele mai lăudate modele.

Aceste companii țin mult la reputația lor, de aceea vor pune la vânzare mereu produse la standarde de calitate superioare care să justifice mereu prețul acestora. Pentru că știm că nu ai mult timp însă, noi am făcut deja câteva cercetări și am găsit care sunt acele branduri care produc cele mai bune astfel de aeroterme. Acestea sunt: Zobo, Hecht sau Volcano.

Îți recomandăm să comanzi online. Este din ce în ce mai ușor să plasezi o comandă online, și ai posibilitatea de a cumpăra produse mult mai ieftine decât în magazinele de specialitate tradiționale. De asemenea, nu putem să ignorăm faptul că dacă vei cumpăra online vei economisii mult timp, și dacă ești în căutarea unei aeroterme pe care să o folosești în scop industrial, cu siguranță timpul este foarte prețios pentru tine.

Nu ignora nici părerile altor utilizatori pe care le poți găsi foarte ușor atunci când cumperi online. Poți să îți faci astfel o imagine completă cu privire la un produs și să vezi dacă se confirmă ceea ce a fost prezentat în descrierea produsului.

Acum că ai la dispoziție toate aceste informații, ești pregătit să faci cea mai bună alegere și să te bucuri de cea mai bună aerotermă industrială.

Cea mai bună aerotermă industrială: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aeroterme industriale care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Tun de caldura pe motorina Zobo ZB-K70

Tun de caldura pe motorina Zobo ZB-K70Model robust, constructie din otel rezistent.
Maner usor de montat, asigura manevrabilitate facila.
Termostat reglabil al temperaturii cu oprire si pornire automata.
Aprindere electrica.
Ventilator cu turatie mare pentru o circulatie maxima a caldurii.
Putere calorica: 21 kW (70.000 BTU/h).
Temperatura evacuare: 393 grade C
Debit aer: 800 mc/h

Vezi detalii si pret

2. Aeroterma cu GPL Master BLP 17M 16KW

Aeroterma cu GPL Master BLP 17M 16KWAprindere manuala.
Regulator cu supapa de siguranta inclusa, ce opreste gazul in cazul fisurarii furtunului.
In set regulator cu furtun de gaz.
Supapa siguranta cu termocupla – Electrovalva.
Motor cu protectie termica – Termostat de supraincalzire.
Nivelul de caldura reglabil.
Constructie robusta si rezistenta – Intretinere usoara.

Vezi detalii si pret

3. Aeroterma portabila Master B 3.3 EPB, 3300 W

Aeroterma portabila Master B 3.3 EPB, 3300 WAerotermele electrice sunt echipamente extreme de eficiente, utilizate pe scara larga intr-o mare varietate de aplicatii.
Generatoarele de aer cald electrice sunt ideale pentru incalzire temporara sau de urgenta, deoarece sunt usor de utilizat si complet portabile.
Aerotermele Master sunt produse numai cu componente de calitate superioara, care asigura fiabilitatea si eficienta lor renumita.
Suprafata acoperita: 45 m² – Flux de aer: 510 m³/h
Putere incalzire: 11.26 BTU/h – Trepte putere: 2

Vezi detalii si pret

4. Aeroterma electrica TDS 20 R – Putere incalzire : 3 kW

Aeroterma electrica TDS 20 R - Putere incalzire : 3 kWPutere de incalzire : 3 kW (max. 2.580 kcal), Debit de aer: 411 m³/h.
Reglarea pe mai multe trepte a temperaturii, cu pana la 2 trepte de incalzire.
Termostat integrat pentru un flux de aer cald constant.
Protectie la supraincalzire.
Motor cu protectie termica.
Functia de ventilare e posibila si fara incalzire.
Caldura fara condens – fara consum de oxigen – ideal pentru incalzirea spatiilor interioare.

Vezi detalii si pret

5. Termosuflanta portabila Hecht 3330

Termosuflanta portabila Hecht 3330Termosuflanta este portabila, poate fi utilizata in cladiri, ateliere dar si in constructii.
Este compacta si usor de transportat.
Se preteaza si ca sistem de incalzire de rezerva in caz de urgenta.
Debitul maxim de aer este de 360 m3 / h.
Termosuflanta are 3 trepte de putere (25 W ventilator/1500 W/3000 W ), termostat, si siguranta termica.
Elementul de incalzire este fabricat din otel inoxidabil.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată