Cel mai bun sistem de umbrire pentru exterior Zipscreen

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 4,67 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun sistem de umbrire pentru exterior? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă un sistem de umbrire pentru exterior pentru a reprezenta o alegere de calitate? Citește în continuare pentru a afla.

Sistem de umbrire ZipscreenÎn zilele toride de vară, când te relaxezi pe terasă, lumina directă a soarelui poate deveni obositoare. Chiar dacă terasa este acoperită, în anumite momente ale zilei lumina soarelui va bate direct spre spațiul de relaxare creând disconfort termic.

Pentru a preveni încălzirea excesivă a spațiului de relaxare de pe terasă poți folosi sisteme laterale de umbrire a terasei care oferă protecție împotriva razelor directe ale soarelui, fără a împiedica circulația aerului.

De ce să alegi cel mai bun sistem de umbrire Zipscreen?

Diferența dintre sistemele clasice și cel oferit de noi este reprezentată de calitatea net superioară a materialului din care este alcătuit, permițând cu ușurință circularea aerului, dar oprind ciclul pătrunderii temperaturii înăuntrul spațiului, excluzându-se astfel crearea efectului de seră.

Zipscreen este denumirea tehnică a sistemului de umbrire care asigură protecție împotriva soarelui puternic, a vântului și a ploii. Acest sistem este confecționat dintr-un material textil perforat care reduce intensitatea razelor UV, menținând o atmosferă plăcută pe terasă chiar și în cele mai calde zile ale anului.

Pe lângă protecția solara, textura materialului asigura și circularea aerului și împiedică formarea efectului de seră în spațiul de relaxare. Totodată, materialul perforat reduce și vizibilitatea spre terasa și oferă mai multă intimitate.

Sistemul de umbrire Zipscreen aduce utilizatorilor săi performanța unui accesoriu de calitate germană, producătorul (ALUKON) aducând pe piață un model net superior celorlalte produse.

Cum se poate folosi Sistemul Zip?

Datorita calității înalte și rezistenței la factorii externi, Zipscreen-ul se poate monta și folosi în următoarele situații:

  • Ca laturi protectoare pentru o terasa acoperita cu Pergola retractabila.
  • În exteriorul ferestrelor unei clădiri.
  • Ca laturi protectoare pentru balcon/terase tip balcon.
  • Ca închideri laterale pentru foișoare amenajate.
  • Pentru restaurante, cafenele, spatii comerciale, zone de relaxare, chiar și pe terasa propriei locuințe.

Sistem de umbrire pentru terasa Zipscreen

Deschiderea și închiderea (ridicare-coborâre) este automatizată și se realizează cu ajutorul unei telecomenzi. În cazul în care Zipscreen-ul se utilizează ca închideri laterale a unei Pergole Retractabile, Sun Leader oferă posibilitatea folosirii unei singure telecomenzi pentru ambele sisteme motorizate. Practic, nu?

Ceea ce mai este practic e și varianta nouă în care iți putem oferi aceste sisteme de umbrire. Poți opta pentru zipscreen transparent, care este alcătuit dintr-un material ca în cazul zipscreen-ului obișnuit care încadrează în centrul acestuia un material transparent care facilitează vizibilitatea.

Sistem de umbrire pentru ferestrele exterioare

Unul din beneficiile acestor sisteme de umbrire îl reprezintă tocmai materialul textil din care sunt create, acesta fiind perforat reducând astfel din intesitatea razelor de soare. Acest sistem protejează spațiul interior de orice neplăcere cauzată de vremea exterioară. Sistemul ZIP se poate monta pe laturile pergolelor sau foișoarelor dar și în exteriorul ferestrelor, dedicat fațadelor.

Alege sa trăiești confortabil, cu Zipscreen by Sun Leader!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată