Cel mai bun sistem de închidere din sticlă pentru terasă

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,00 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun sistem de închidere din sticlă pentru terasă? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă sistemul de închidere pentru terasă potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

În timpul verii este extrem de plăcut să îți petreci timpul la o terasă, mai ales la lăsarea serii când temperaturile exterioare devin suportabile și razele soarelui sunt blânde și plăcute. Bineînțeles că te poți bucura de confort termic și în timpul zilei dacă terasa este echipată cu un sistem de umbrire Zipscreen.

Problemele încep să apară la venirea toamnei, când temperaturile exterioare sunt mai scăzute și petrecerea timpului în aer liber nu mai este atât de plăcută. Există o multitudine de sisteme de închidere a terasei pe piață care oferă diverse grade de protecție împotriva temperaturilor exterioare scăzute, diferite niveluri de fiabilitate și calitate, la tot atâtea prețuri diferite.

Recomandarea noastră când vine vorba de instalarea unui sistem de închidere al terasei exterioare, fie că ai un local extrem de popular cu o terasă generoasă, fie ca dorești să petreci cât mai mult timp pe terasa locuinței tale, sunt sistemele de închidere din sticlă pentru terasă. Acestea oferă protecție și confort termic de neegalat față de soluțiile mai ieftine sau mai  simpliste existente pe piață.

Sistemele de închidere din sticlă pentru terase, pot fi de mai multe tipuri, în funcție de modul de operare și de arhitectura sistemului. Acestea pot fi cu acționare manuală prin glisare (tip Sliding) sau cu acționare automatizată prin folosirea motoarelor electrice de acționare.

Panourile care se ridică/coboară electric prin intermediul unei telecomenzi, reprezintă cea mai eficientă soluție de închidere/ extindere a spațiilor, fiind apreciată în special de proprietarii spațiilor comerciale.

În ce constă Sistemul tip Sliding?

Sliding-ul este varianta manuală de închideri din sticlă, cu glisare stânga-dreapta. În funcție de dimensiunile terasei, închiderile tip Sliding pot fi alcătuite din mai multe folii verticale de sticlă care sunt sigure și ușor de manevrat, așezate intre profile de aluminiu.

În funcție de nevoile și preferințele pe care le ai, poți opta intre doua tipuri de închideri Sliding:

  • Premium, cu un raport calitate-preț mai ridicat și sticlă securizată de 10 mm;
  • Econom, din sticlă securizată de 8 mm, la un standard mai accesibil.

Sticla securizata iți aduce numeroase beneficii, precum protecție fonica împotriva zgomotului din exterior, rezistență ridicată și comportament inofensiv la spargere, protecție împotriva temperaturilor extreme.

Sistem de inchidere din sticla tip Sliding

Pe lângă atmosfera plăcuta pe care o mențin în interiorul terasei, închiderile din sticla securizata aduc eficienta și fiabilitate prin automatizare. Acționate prin telecomanda, sistemele automatizate din sticla se pot lăsa deschise pe tot timpul verii și închise atunci când temperaturile de afară încep sa scadă.

Sisteme automatizate de închidere din sticlă

Aceste sisteme pot avea în componență pana la 4 foi de sticlă care sunt susținute de o structură din aluminiu vopsit în câmp electrostatic. Foile de sticlă se glisează automat cu ajutorul motorizării Somfy, suprapunându-se în timpul deplasării.

Sun Leader propune doua tipuri de sisteme automatizate din sticla securizata:

  • Închiderile Panorama tip trecere, ce presupune glisarea foilor de sticlă în partea superioară pentru a permite trecerea pe dedesubt. Sunt soluția perfectă atunci când sunt montate ca și închideri laterale pentru pergolele retractabile sau spații unde există un flux mare de oameni care vin pe terasă. Au nevoie de o înălțime minima de 3 m
  • Închiderile Panorama tip balustrada unde sticla se glisează în jos, formându-se o balustradă care împiedică trecerea. Oferă un design unic și nu depind de o înălțime minima

Sistem de inchidere din sticla automatizat

Beneficiile oferite de acest sistem de închidere/deschidere din sticlă securizată a spațiului creat de tine, vin la pachet cu calitatea garantată oferită de materialele folosite în conceperea acestor sisteme, siguranța, putere de schimbare, și nașterea unor viziuni creative.

Cere chiar acum detalii unui specialist SunLeader pentru a decide împreună care este soluția ideală pentru tine!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată