Cea mai mare pergolă retractabilă din România, construită de Sun Leader

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,50 din 5)
Încarc...

În articolele precedente v-am prezentat sistemele de pergole retractabile furnizate de Sun Leader și cele mai bune sisteme de închidere din sticlă pentru terase. În articolul de astăzi avem plăcerea să vă prezentăm un proiect deosebit prin complexitatea, dimensiunea și utilitatea acestuia.

Cea mai mare pergolă retractabilă din România

Sun Leader, producător și furnizor de soluții complete în domeniul pergolelor retractabile a proiectat, executat și construit cea mai mare pergolă retractabilă din România la Complexul Turistic Măgura din Buzău.

Aici, Sun Leader împreuna cu conducerea complexului a amenajat terasa astfel încât clienții sa se poată bucura de mâncarea delicioasa și timpul petrecut în aer liber, indiferent de vreme. Astfel, terasa a fost acoperită cu o pergolă retractabilă tip Vault. Acționată din telecomandă, aceasta se retractează iar terasa rămâne descoperită.

Pergola retractabilă Vault este o pergolă cu structura independentă de aluminiu care poate acoperi terase de dimensiuni mari. Poți amenaja de la zero un restaurant sau o cafenea sub o pergolă retractabilă dacă vrei să folosești terasa și în sezonul rece.

Retragerea membranei se realizează pe una dintre lateralele pergolei, spațiul rămânând deschis oricând permite vremea. Astfel poți redescoperi natura, bucurându-te de aerul curat și de beneficiile unei escapade la Măgura.

Complex de pergole retractabile Vault

Niciodată, o provocare nu este o provocare cu adevărat până când nu este dusă până la capăt.

Cea mai mare pergola retractabila din Romania

Prin urmare, provocarea de a amenaja terasele Complexului Măgura Buzău a fost acceptată cu încredere, și dusă spre nivelul de cel mai mare complex de pergole retractabile Sun Leader din România.

Astfel, au mai fost instalate module de pergole retractabile Vault, pentru a construi o terasă pentru evenimente așa cum rar mai vezi.

Pentru acest proiect au fost utilizate următoarele soluții: acoperire cu un total de 10 Pergole, dintre care 9 pergole retractabile: Pergole de tip Vault, Spline și Flat, cu sistem de iluminare inclus, și o pergolă fixă. În total, echipele Sun Leader au acoperit 673 mp de terase.

Terasele sunt amplasate pe niveluri diferite, la înălțimi diferite, și s-a lucrat foarte mult la adaptarea pergolelor după spațiul disponibil, și la personalizarea lor cu iluminare, culori potrivite

Toate pergolele instalate sunt cu structură de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic și acoperiș retractabil cu membrană PVC.

Sisteme de sticlă

Cel de-al doilea proiect de la Complex Măgura în Buzău a inclus și instalarea unor sisteme de sticlă electrice tip Panorama. Acestea se acționează printr-o simplă apăsare de buton, și oferă terasei funcționalitatea și eleganța necesare. 

O terasă pregătită pentru evenimente în aer liber, indiferent de vreme. Au fost folosite închideri cu sisteme electrice din sticlă tip Panorama, uși de acces și panouri fixe pentru închidere laterală, și sisteme glisante manual de tip Sliding.

Închiderile Panorama tip balustrada unde sticla se glisează în jos, formându-se o balustradă care împiedică trecerea. Oferă un design unic și nu depind de o înălțime minima.

Beneficiile oferite de acest sistem de închidere/deschidere din sticlă securizată a spațiului creat de tine, vin la pachet cu calitatea garantată oferită de materialele folosite în conceperea acestor sisteme, siguranța, putere de schimbare, și nașterea unor viziuni creative.

Dacă îți dorești să oferi clienților tăi un spațiu în aer liber unde se pot bucura de atmosfera și preparatele din restaurantul tău, indiferent de vreme și de asemenea să ai o terasă cu aspect modern și funcționalități de top alege soluțiile Sun Leader de pergole retractabile și închideri din sticlă pentru terase.

Cere chiar acum detalii unui specialist Sun Leader pentru a decide împreună care este soluția ideală pentru tine!

cel mai mare complex de pergole retractabile din România

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată