Review Aspirator robot Symbo LASERBOT 750 WiFi

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (54 voturi, media: 4,50 din 5)
Încarc...

Review Aspirator robot Symbo LASERBOT 750 WiFiAspiratoarele robot au intrat de câțiva ani buni in viața noastră, ușurând munca cu întreținerea curățeniei pentru milioane și milioane de oameni din toată lumea.

Pe măsură ce adopția noilor tehnologii smart se extinde, apar din ce în ce mai multe modele de aspiratoare robot care sunt din ce în ce mai performante și se întrec în funcții inovative având ca scop final sporirea confortului vieții pentru fiecare dintre noi.

În acest articol, vă prezint aspiratorul robot Symbo LASERBOT 750 WiFi, un aspirator robot avansat, cu modul laser și funcție de mop.

Specificatii Symbo LASERBOT 750 WiFi:

 • Navigație laser pentru maparea camerelor și curățare sistematică
 • Funcție mop cu rezervor de apă pentru suprafețe netede
 • Motor puternic marcă japoneză NIDEC, care poate genera o presiune până la 1800 Pa pe minut și poate stoca până la 0,67 m³ de aer.
 • Dotat cu 2 perii lungi pentru a aspira eficient chiar și în colțuri.
 • Baterie de mare capacitate Li-ion – 5200 mAh – pentru sesiuni de curățenie prelungite.
 • Bandă de delimitare magnetică și funcție de perete virtual.
 • Control prin WiFi cu ajutorul aplicației mobile.
 • Filtru HEPA design pentru a reține toate impuritățile.
 • Rezervor deșeuri de 0,6 litri și rezervor apă pentru mop de 150 ml.

Symbo LASERBOT 750 WiFi este comercializat în Romania de robotworld.ro și la momentul scrierii articolului este disponibil la prețul special de 1999 Lei.

Ce găsim în pachet

în pachetul de livrare al aspiratorului robot Symbo LASERBOT 750 WiFi găsim pe langă robot și stația de încărcare 2 perii de rezervă, rezervorul de apă cu cârpa de mop + o cârpă de rezervă, bandă magnetică pentru delimitarea anumitor zone, fitiluri pentru recipientul de apa și o perie pentru curățarea facilă a aspiratorului.

Cum arată Symbo LASERBOT 750 WiFi

Symbo LASERBOT 750 WiFi are o formă interesantă cu latura unde acționează cele două perii de curățare cu colțuri aproape drepte pentru a facilita curățenia în colțurile încăperii. Are o înălțime de 9,5 cm fiind ideal pentru curățarea sub mobilă, în general înălțimea corpurilor de mobilă cu picioare pornind de la 10 cm în sus.

Aspirator robot Symbo LASERBOT 750 WiFi

Cum functioneaza Symbo LASERBOT 750 WiFi

Prin forma sa neobisnuită și datorită faptului că este dotat cu 2 perii de curățare, Symbo LASERBOT 750 WiFi este foarte eficient în aspirarea deșeurilor de orice fel.

Cu ajutorul sistemului de senzori laser, realizează o hartă a încăperilor ce trebuie curățate și apoi efectuează o aspirare temeinică a întregii case.

Dacă are loc pătrunde și sub dulap, canapea sau pat, dacă acestea sunt dotate cu picioare la o înălțime de minim 10 cm. Această agilitate este foarte utilă deoarece nu mai trebuie să te chinui să aspiri sau să speli în spatiile greu accesibile, robotul rezolvând problema fără niciun efort din partea utilizatorului.

Eficiența la aspirare este foarte bună datorită faptului că este dotat cu un motor de aspirare foarte puternic cu o capacitate de absorbție de 1800 Pa pe minut. Astfel robotul aspiră foarte eficient fiecare fir de praf sau murdărie chiar și de pe marginile încăperii sau de la colțurile acesteia. În plus este eficient la aspirarea covoarelor cu fir scurt, lăsându-le curate lună.

Filtrul cu design HEPA ajută la prinderea prafului fin, acarienilor, alergeni sau a alergenilor de animale și împiedică particulele mici de praf să scape din nou în aer.

Puterea de aspirare are trei niveluri de setare – ECO, Normal sau Turbo șî bineînțeles ca sporirea puterii de aspirare va crește și zgomotul de funcționare, dar nu mai mult de 68 dB, fiind unul dintre cele mai silențioase aspiratoare robot de pe piață.

Aspiratorul robot Symbo LASERBOT 750 WiFi este dotat cu senzori cu infraroșu pe laturile inferioare pentru a împiedica căderea acestuia pe scări sau la alte locuri înalte.

Banda magnetică de delimitare facilitează menținerea aspiratorului robot în afara unor anumite zone, obiecte sau încăperi. În plus din aplicație puteți să folosiți spațiul virtual pe care robotul nu îl va lua calcul. De asemenea puteți să vă combinați în mod variabil posibilitățile de delimitare ale spațiului după nevoile personale.

La finalul curățeniei aspiratorul se întoarce singur la docul său pentru a reîncărca bateria. Dacă în timpul sesiunii de curățenie bateria scade la un nivel redus, Symbo LASERBOT 750 WiFi se va duce la stația de încărcare și va relua treaba după ce nivelul bateriei devine suficient, fără niciun fel de intervenție din partea utilizatorului.

După terminarea curățeniei, recipientul pentru praf se poate scoate și goli foarte ușor de pe “burta” aparatului. Aspiratorul are 2 piciorușe de sprijin pentru a-l așeza în mod vertical și a avea acces facil la recipientul de praf și la curățarea sau înlocuirea periilor.

Funcția de mop, de spălare a podelelor cu suprafețe netede, se utilizează prin umplerea cu apă a recipientului dedicat și atașarea acestuia de corpul aspiratorului. Apoi din aplicația robotului se selectează modul mop și acesta începe să își facă treaba fără nicio problemă.

Aplicație mobil Symbo LASERBOT 750 WiFi

Aspiratorul robot Symbo LASERBOT 750 WiFi poate fi controlat cu ușurința prin aplicația de mobil Symbo Home Orange care poate fi descărcată atât pentru telefoanele și tabletele cu Android cât și pentru cele marca Apple.

Din aplicație poți comanda robotul să pornească curățenia, se pot programa intervale orare în care acesta să poată curăța (de exemplu când sunteți plecat la serviciu) și se pot accesa toate funcțiile de curățenie ale aparatului, cum ar fi modificarea modului de curățare, puterea de aspirare, debitul de apa al mopului, setarea zonelor de curățare, etc.

Concluzii

Ce mi-a plăcut Ce nu mi-a plăcut
 • Robot performant cu navigație laser
 • Putere de aspirare mare
 • Perii duble pentru a crește eficiența de curățare și acces ușor în colțuri și muchii
 • Aplicație de mobil complexă
 • Raportul calitate/preț foarte bun
 • Suprafața exterioară din negru lucios strânge ușor urme de praf și amprente

Aspiratorul robot Symbo LASERBOT 750 WiFi este un aspirator performant, dotat cu toate funcțiile uni aspirator robot complet  și are un raport calitate/preț foarte competitiv.

Dacă te întrebai ce model de aspirator robot să alegi și îți făceau cu ochiul modelele foarte scumpe disponibile pe piață, acum poți avea un aspirator robot avansat, cu funcții complexe la un preț foarte avantajos.

Mergi la robotworld.ro și comandă-ți chiar acum aspiratorul robot Symbo LASERBOT 750 WiFi la un preț special cu 44% reducere.

Citește și
2 Comentarii
 1. Simona spune

  Ce inaltime au picioarele dulapului sub care aspira ?

  1. Mihai Croitoru spune

   Picioarele dulapului din imagini au inaltimea de 10 cm.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată