Cel mai bun aspirator Karcher

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (23 voturi, media: 4,30 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aspirator Karcher? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă aspiratorul Karcher potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi un aspirator Karcher?

Secretul companiei Karcher este raportul excelent dintre calitate şi preţ.

Cel mai bun aspirator KarcherDorinţa producătorului german Karcher este de a arăta întregii lumi calitatea produselor sale profesionale pentru curăţarea caselor, invitând potenţialii cumpărători la fabricile din Winnenden şi Buhlertal pentru a le prezenta o linie nouă de aspiratoare.

Pentru a menţine ordinea şi disciplina în casă sau la birou, aspiratorul Karcher este acum capabil să concureze serios cu produsele de pe piaţă. Rezervorul pentru detergent este detaşabil şi rezistent la şocuri, făcând ca lucrul cu el să fie mult mai uşor.

Aspiratorul Karcher este proiectat pentru curăţenia casei şi este, de asemenea, potrivit pentru curăţarea birourilor, precum şi a oricăror alte încânte. Caracteristicile tehnice sunt la un nivel calitativ ridicat şi sunt combinate cu designul elegant şi preţul perfect.

Cum alegi cel mai bun aspirator Karcher

Principalul avantaj al aspiratorului Karcher este acela că oferă atât o curăţare umedă cât şi uscată pentru covoare şi mobilier tapiţat, atât cu detergent cât şi fără. Un alt avantaj este că poate fi folosit pentru curăţarea interiorului maşinii.

Acesta are capacitatea de a extrage praful chiar şi dintre lamelele radiatorului, de pe podea sau de pe tapiţerie. Aspiratoarele Karcher sunt profesionale şi pot fi utilizate atât în mediul casnic cât şi pentru curăţarea birourilor, spaţiilor publice, comerciale, hoteluri sau restaurante.

Aspirator multifunctional KarcherAceste produse profesionale sunt foarte căutate chiar şi de cei ce prestează servicii profesionale de curăţenie în medii private sau publice. Când doreşti să alegi cel mai bun aspirator Karcher, trebuie să te bazezi pe avantajele caracteristicilor tehnice.

Spre deosebire de modelele pentru mediul casnic, aspiratoarele profesionale îşi extind funcţionarea continuă şi eficientă ridicată, având un zgomot redus şi o rezistenţă ridicată la uzură, precum şi un sac cu un volum mult mai mare.

Designul este ergonomic şi oferă confort chiar şi atunci când îl supui unui regim de muncă zilnic. Desigur, trebuie să acorzi o atenţie deosebită şi materialelor din care aparatul este proiectat. Acest lucru justifica parţial şi preţul.

Aspirator Karcher cu sac sau cu recipient

Aspiratorul Karcher este realizat în două tipuri de versiuni: cu sac şi cu aspirare ciclonică, în locul acestuia fiind un recipient care colectează praful. Aspiratorul cu recipient reprezintă o mai bună versiune deoarece utilizatorul nu va avea costuri suplimentare pentru achiziţionarea sacilor ce trebuie înlocuiţi.

La aspiratorul clasic cu sac, puterea de absorbţie scade pe măsură ce sacul se umple cu praf şi gunoi, însă nu există vreo altă problemă. Dacă sacul este schimbat la timp, puterea de aspirare şi de curăţare rămâne aceeaşi.

Aspirator Karcher cu sac

Filtru performant aspirator KarcherAspiratorul cu sac este foarte bun, deoarece oferă o durată de viaţa mult mai mare aparatului. Praful colectat se depozitează direct în sac şi nu permite trecerea lui la filtru decât în mică măsură. Astfel, motorul este protejat şi va funcţiona ideal o lungă perioadă de timp.

Avantajul este că nu vei avea contact cu murdăria deoarece sacul este dotat cu o supapă care nu permite trecerea prafului la exterior. Acesta este pur şi simplu scos şi înlocuit cu unul nou. Dezavantajul este ca sacii trebuie cumpăraţi.

Aspirator Karcher cu recipient

Dacă preferinţa ta este aspiratorul fără sac, trebuie să acorzi o foarte mare atenţie sistemului de filtrare. Praful aspirat la mare viteză se ridică în sus şi de-a lungul recipientului, formându-se vârtejuri care colectează praful şi îl menţin într-un mod artificial. Pentru a nu pătrunde la motor, filtrul trebuie să fie foarte dens şi de o bună calitate. Avantajul este că vei putea economisi banii pentru sac, dar va trebui să îi cheltui pentru filtre.

Filtrele aspiratorului

Filtrele aspiratorului au rol de protecţie asupra motorului. Nu contează cât de perfectă este aspirarea dacă filtrele nu sunt de calitate şi nu menţin particulele de praf şi de alergeni. Pentru astfel de particule de praf cel mai bun filtru este Hepa.

Funcțiile aspiratorului

Aspirator garaj KarcherAspiratorul Karcher este cel mai bun şi deţine funcţia de a satisface nevoile utilizatorilor, fiind caracterizat prin fiabilitate ridicată, viaţă lungă şi zgomot redus. Aspiratoarele Karcher sunt concepute atât pentru curăţarea uscată cât şi pentru cea umedă, fiind utilizate în funcţie de necesităţi.

Aparatele sunt dotate cu câte două recipiente sau saci de până la 12 litri, unul pentru curăţarea uscată şi unul pentru curăţarea umedă. Tubul este extensibil şi este format din două bucăţi. Duzele sunt numeroase şi sunt de diferite mărimi.

Este de remarcat faptul că, datorită duzei îmbunătăţite pentru podea, calitatea de curăţare este excelentă, deoarece sunt eliminate tot felul de resturi. Aspiratorul mai prezintă un sistem de rulare a cablului şi un panou de control pentru accesarea funcţiilor.

Puterea de absorbție

Aspiratoarele Karcher se găsesc într-o gamă foarte mare şi foarte variată. Cel mai bun aspirator Karcher are o putere de aspirare cuprinsă între 1000 şi 1400 de waţi. Pentru curăţarea umedă acestea au nevoie de detergent şi sunt echipate cu un motor de 1200 de waţi. Astfel, cele de 1000 de waţi sunt ideale pentru curăţarea uscată.

Service și garanție

Orice produs electrocasnic beneficiază de o garanţie la cumpărare şi de service în cazul în care aparatul prezintă o defecţiune de fabricaţie. La cumpărarea aspiratorului Karcher vei primi o garanţie care are o valabilitate de cel puţin 12 luni, completată şi ştampilată de către reprezentantul magazinului.

Cel mai bun aspirator Karcher: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aspiratoare Karcher care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Aspirator cu spalare Profesional Karcher Puzzi 10/1

Aspirator cu spalare Profesional Karcher Puzzi 10/1

Karcher Puzzi 10-1 cu duza pentru tapiserii si duza pentru podea este adecvat in special pentru curatarea eficienta si igienica a suprafetelor mici spre medii.
Cu o presiune de pulverizare de 1 bar, aspiratoarele cu spalare asigura o curatare blanda si in profunzime a suprafetelor textile si rezultate impresionante.
Datorita duzei inguste pentru podea, aparatul este adecvat in mod optim pentru a fi utilizat in spatii inchise.
Lamelele de aspiratie flexibile permit curatarea usoara a suprafetelor aglomerate.

Vezi detalii si pret

2. Aspirator multifunctional Karcher WD 6 P Premium

Aspirator multifunctional Karcher WD 6 P PremiumAspiratorul de tip uscat-umed WD 6 P Premium impresioneaza prin consumul de energie de numai 1300 watti.
Recipient din otel inoxidabil de 30 litri
Accesorii nou dezvoltate pentru cele mai bune rezultate.
Maner detasabil cu protectie antistatica.
Buson de golire – pentru volume mari de apa.
Forta de aspirare reglabila atat in varianta clasica cat si la aplicatii cu scule electrice.

Vezi detalii si pret

3. Aspirator pardoseli Karcher FC 5

Aspirator pardoseli Karcher FC 5Functia 2-in-1 a Curatitorului de Pardoseli FC 5 permite stergerea si aspirarea murdariei umed uscate intr-un singur pas.
Rolele din microfibra umezite automat strang murdaria, ce este in acelasi timp aspirata. aceasta functie practica de autocuratare pastreaza rolele curate si gata mereu de folosire.
FC 5 poate fi folosit pe toate pardoselile dure, indiferent daca sunt din lemn, piatra sau plastic.

Vezi detalii si pret

4. Aspirator multifunctional Karcher WD 3

Aspirator multifunctional Karcher WD 3Cu un consum de energie de numai 1000 watts, aspiratorul multifunctional compact WD 3 este puternic si robust.
Recipientul sau din plastic robust si rezistent la impact are o capacitate de 17 litri.
Filtrul cu cartus va permite sa aspirati murdaria uda si uscata fara a schimba filtrul.
Functie practica de suflare – peste tot acolo unde nu e posibila aspirarea, ajuta functia practica de suflare.

Vezi detalii si pret

5. Aspirator pentru ferestre Karcher WV 2 Plus

Aspirator pentru ferestre Karcher WV 2 Plus

Curatitorul de geamuri Karcher WV2 Plus poate fi folosit pe toate suprafetele netede precum gresie si faianta, oglinzi, mese din sticla, ferestre sau cabine de dus, iar rezultatul va fi fara unul fara scurgeri si urme.
Datorita aspirarii electronice a apei, urmele deranjante fac parte din trecut, intrucat veti obtine suprafete curate si stralucitoare.
Aspiratorul de geamuri Karcher este complet igienic, intrucat rezervorul se goleste rapid si simplu, fara a intra in contact cu apa murdara.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată