Cea mai bună maşină de tuns Philips

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (38 voturi, media: 4,84 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aparat de tuns Philips? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă mașina de tuns Philips potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cel mai bun aparat de tuns PhilipsCu siguranţă vă doriţi să aveţi mereu o imagine impecabilă, pentru a vă simţi bine în propria piele. Cu ajutorul unei maşini de tuns performante veţi putea obţine oricând look-ul dorit, cu atât mai mult că vă puteţi aranja acasă, după bunul plac.

Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi un dispozitiv de calitate, pe care să îl puteţi folosi o perioadă lungă de timp şi care să aibă toate caracteristicile de care aveţi nevoie, pentru a se plia pe necesităţile personale.

Aparatele de tuns Philips se remarca prin fiabilitate, durabilitate si versatilitate. Producătorul olandez are o tradiție îndelugată pe piața aparatelor electrice de tuns părul și barba, oferind o gamă largă de modele care se potrivesc oricărui stil personal.

Top 3 aparate de tuns Philips recomandate

Cum alegi cea mai bună maşină de tuns Philips

Masina de tuns Philips pentru barbaCitind rândurile de mai jos, veţi putea descoperi care sunt principalele elemente pe care trebuie să le luaţi în calcul, pentru a face cea mai bună alegere!

Numărul de trepte

Unul dintre detaliile la care trebuie să fiţi atenţi atunci când cumpăraţi o maşină de tuns este numărul de trepte de care dispune. În funcţie de acest aspect veţi putea obţine tunsori interesante, care să fie perfecte pentru personalitatea voastră.

De exemplu, în funcţie de treptele maşinii de tuns, puteţi să aveţi la final părul mai lung ori mai scurt, pentru că veţi putea folosi ajustarea directă (cu ajutorul pieptenelui potrivit).

Tipul de motor

Un alt element foarte important la o maşină de tuns este motorul. În funcţie de acesta veţi putea obţine tunsoarea dorită mai repede sau mai lent.

Cel mai bun motor pentru maşinile de tuns Philips este cel rotativ, pentru că este cel mai puternic!

Afişaj digital LCD sau LED de stare

Dacă veţi opta pentru un model fără fir (care este mult mai practic, pentru că poate fi folosit oriunde), atunci v-ar ajuta foarte mult dacă maşina de tuns ar dispune de un indicator LED, care să vă indice stadiul de încărcare al acumulatorului.

Practic, roşul indica încărcarea, iar albastrul sau verdele indică faptul ca bateriile sunt încărcate. Astfel veţi şti întotdeauna dacă puteţi folosi maşina sau dacă trebuie să încărcaţi bateriile.

Funcţie Turbo

Aparat de tuns Philips lame din titanDacă aveţi părul foarte des, atunci aveţi nevoie de o maşină de tuns puternică, preferabil cu o funcţie Turbo.

Este vorba despre posibilitatea de a spori viteza temporar, astfel încât să puteţi tăia părul mai uşor acolo unde este foarte des.

Rezistenţa la apă

O altă caracteristică importanta referitoare la un aparat de tuns Philips bun este rezistentă la apă. De regulă, veţi folosi maşina de tuns în baie, în faţa oglinzii, pentru a putea vedea exact ce faceţi.

Nu este exclus ca din greşeală să scăpaţi dispozitivul şi, având în vedere că în baie aveţi cadă, dar şi chiuveta, preferabil este să optaţi pentru un model rezistent la apă.

În plus, astfel vă veţi putea tunde chiar dacă aveţi părul umed sau ud, iar aparatul va funcţiona în parametri normali în continuare.

În concluzie, nu este dificil să achiziţionaţi maşina ideală de tuns, dacă ţineţi cont de sfaturile de mai sus. Este cu mult mai simplu să vă ocupaţi singuri de propria tunsoare, decât să mergeţi constant la un salon de profil.

Cea mai bună maşină de tuns Philips: recomandări

1. Aparat de tuns Philips MG7785/20 DualCut

Aparat de tuns Philips MG7785/20 DualCut
Tunde-ti si stilizeaza-ti parul de pe fata, cap si corp cu 18 instrumente.
Bucura-te de precizie maxima cu tehnologia DualCut, care ofera 2 lame suplimentare. Lamele din otel se ating usor una de cealalta, ascutindu-se reciproc in timpul utilizarii. Astfel, lamele sunt ascutite ca in prima zi chiar si dupa 5 ani de utilizare.
11 piepteni pentru tunderea parului de pe fata, cap si corp.
Timp de functionare: 5 ore de utilizare fara fir la fiecare incarcare.
Cadrul din otel inoxidabil si manerul din cauciuc imbunatatesc controlul.

Vezi detalii si pret

2. Aparat de tuns Philips HC9450/15, Baterie Li-ion, Lame din titan

Aparat de tuns Philips HC9450/15, Baterie Li-ion, Lame din titan
Interfata de comanda digitala iti ofera feedback precis pentru lungimea selectata. Utilizeaza ecranul tactil pentru a glisa cu usurinta prin peste 400 setari de lungime.
400 setari pentru lungime usor de selectat si blocat: de la 0,5 la 42 mm
Aparatul de tuns are 3 piepteni reglabili: de la 1 la 7 mm, de la 7 la 24 mm si de la 24 la 42 mm.
Piepteni motorizati pentru selectarea simpla a lungimii.
Functia Turbo amplifica automat viteza atunci cand ajunge la par des, ceea ce iti permite sa obtii o tunsoare perfecta, fara efort.
Acest aparat de tuns inteligent retine ultima lungime de taiere si poate salva alte 3 pentru fiecare accesoriu de pieptene pe care il atasezi.

Vezi detalii si pret

3. Aparat de tuns Philips HC5440/15, Acumulator, 24 Trepte

Aparat de tuns Philips HC5440/15, Acumulator, 24 Trepte
Aparatul de tuns Philips HC5440/15 a fost creat special pentru bărbaţi şi este un model profesional, care poate fi utilizat oriunde, oricând.
Dispune de 24 de trepte de tăiere, iar lamele sale sunt fabricate din oţel, ceea ce înseamnă că sunt foarte rezistente. Pe lângă maşina de tuns, pachetul conţine, de asemenea, şi un cablu de alimentare, dar şi un pieptene.
Important de ştiut este faptul că după 8 ore de încărcare, maşină poate fi utilizată timp de 75 de minute.
Nu în ultimul rând, Philips HC5400/15 este un dispozitiv modern, uşor de folosit, dar şi uşor de depozitat, atât acasă, cât şi într-un bagaj de călătorie.

Vezi detalii si pret

4. Aparat de tuns barba şi părul 7 în 1 Philips MG3720/15

Aparat de tuns barba şi părul 7 în 1 Philips MG3720/15
Dacă vă doriţi o maşină de tuns cu dublă funcţie (pentru păr, dar şi pentru barba), atunci aparatul de tuns 7 în 1 Philips MG3720/15 este alegerea ideală!
Cu ajutorul lamelor cu ascuţire automată veţi putea obţine o frizură perfectă, pentru că acestea sunt delicate cu pielea. Practic, lamele din oţel se ating uşor una pe alta în timp ce vă tundeţi şi astfel se ascut reciproc.
În plus, acest model poate fi folosit timp de 60 de minute după o încărcare de 16 ore, diferenţa faţă de alte opţiuni fiind aceea că poate fi utilizat atât pentru tunderea părului, cât şi pentru stilizarea bărbii, dar şi pentru eliminarea părului din nas, atunci când folosiţi accesoriile speciale din pachet.
Mai mult, împreună cu maşina de tuns veţi primi şi o husă de depozitare, care este perfectă pentru păstrarea dispozitivului într-o stare foarte bună, dar şi pentru a-l lua cu voi în călătorii!

Vezi detalii si pret

5. Aparat de tuns Philips HC5410/15, 24 Trepte, Lame lavabile

Aparat de tuns Philips HC5410/15
Aparatul de tuns Philips HC5410/15 poate fi, de asemenea, o variantă optimă pentru voi dacă doriţi să vă îngrijiţi singuri acasă.
Utilizându-l veţi putea obţine tunsoarea dorită în cel mai scurt timp! Dispozitivul are 4 setări interesante pentru lungime: între 0,5 şi 23 mm. Pentru a selecta şi ulterior pentru a bloca lungimea dorită, tot ce trebuie să faceţi este să rotiţi butonul de zoom.
De asemenea, puteţi folosi maşina de tuns fără piepetene şi astfel veţi obţine un tuns scurt de 0,5 mm. Pe lângă maşina de tuns, acest kit conţine şi două lame detaşabile.
În plus, aparatul este unul modern, uşor de folosit şi vă este suficient pentru a vă ocupa singuri de tunsoarea pe care o doriţi!

Vezi detalii si pret

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată