Cea mai bună maşină de tuns Moser

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (44 voturi, media: 4,89 din 5)
Încarc...

Cum alegi cea mai bună maşină de tuns Moser? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă maşina de tuns Moser potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cea mai buna masina de tuns MoserSă deţineţi acasă o maşină de tuns reprezintă un avantaj pentru voi bărbaţii, pentru că astfel vă puteţi întreţine frizura aşa cum vă doriţi, fără a mai fi nevoiţi să faceţi programări la saloane.

Cu puţină îndemânare vă puteţi tunde singuri şi, totodată, vă puteţi aranja barba după bunul plac, oricând şi oriunde.

Secretul este să alegeţi dispozitivul potrivit, care să se plieze pe motivele pentru care aveţi nevoie de el.

Cu o experiență de peste 73 de ani în fabricarea mașinilor de tuns, producătorul german Moser este alegerea potrivită atunci când cauți o mașină de tuns performantă și fiabilă.

Cum alegi cea mai bună maşină de tuns Moser

În cele ce urmează puteţi descoperi principalele caracteristici pe care trebuie să le căutaţi la o maşină de tuns, pentru a vă bucura de o experienţă cât mai bună şi pentru a avea o imagine ireproşabilă.

Lungimea de tăiere

Unul dintre principalele lucruri pe care trebuie să le studiaţi la maşina de tuns este lungimea de tăiere. Practic este vorba despre intervalul ce determina lungimea minimă, dar şi lungimea maximă a firului de păr după ce vă tundeţi.

În cazul în care alegeţi o maşină de tuns care poate tăia foarte aproape de piele (mai puţin de 1 mm), atunci o puteţi folosi şi că aparat de râs, ceea ce înseamnă că veţi avea un dublu câştig!

Treptele de tăiere

Un alt detaliu la care este bine să fiţi atenţi înainte de a achiziţiona o maşină de tuns constă în treptele de tăiere. Le puteţi obţine prin montarea pieptenilor de dimensiuni fixe sau puteţi folosi o rotiţă dispusă pe lateralul mânerului. Astfel veţi reuşi să ajustaţi mai mult înălţimea lamei.

Cele mai multe dintre modelele de maşini de tuns au până la cel mult 5 trepte de tăiere, dacă este vorba despre dispozitive pentru uz casnic.

Peria de curăţare

După una sau mai multe utilizări, maşina de tuns trebuie neapărat curăţată, pentru că fiecare frizură să poată fi obţinută aşa cum vă doriţi.

Masina de tuns Moser profesionalaAşadar, este important să deţineţi neapărat o perie de curăţare specială, pentru a putea elimina firele de păr care intră între dinții lamelor de tăiere.

Nu este deloc recomandat să folosiţi aparatul de tuns de foarte multe ori fără a-l curăţa, pentru că nu este igienic.

Capul rotativ

Un nou accesoriu interesant care a fost introdus în kiturile maşinilor de tuns este capul rotativ. Cu ajutorul acestuia veţi putea ajunge singuri chiar şi în zonele în care în mod normal aţi ajunge mai greu: de exemplu, la ceafă ori în spatele urechilor.

Tipul de motor

Bineînţeles, motorul maşinii de tuns este foarte important! Puteţi opta pentru unul dintre cele 3 modele disponibile: cel electromagnetic, cel cu pivot sau motorul rotativ.

În general, motorul electromagnetic este întâlnit la dispozitivele mai ieftine şi îl puteţi recunoaşte uşor după faptul că produce destul de mult zgomot, dar şi vibraţii în timpul utilizării.

Din păcate, cu un astfel de dispozitiv nu veţi putea să tăiaţi par umed ori ud, pentru că se va bloca sau chiar să nu mai funcţioneze.

Motorul cu pivot este caracterizat de o putere mai mare, ceea ce permite tăierea firelor mai groase, dar şi a celor umede sau ude, însă vă poate dezamăgi în ceea ce priveşte viteza. Dacă optaţi pentru o maşină cu un astfel de motor, va trebui să o mişcaţi mult mai încet, pentru a putea vedea rezultatele.

Cel mai important de ştiut este faptul că doar cu ajutorul unor maşini cu motoare rotative veţi putea obţine cele mai interesante şi mai rapide frizuri. Este vorba despre motoare care sunt puternice atât în ceea ce priveşte viteza, cât şi puterea.

Nivelul zgomotului

În timp ce vă tundeţi singuri, cu siguranţă nu vă doriţi să aveţi parte de un zgomot asurzitor. Aşadar, căutaţi o maşină de tuns care să fie silenţioasă şi care, totodată, să fie foarte bună când vine vorba despre caracteristicile menţionate anterior.

Cea mai bună maşină de tuns Moser: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de mașini de tuns Moser care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Aparat de tuns părul MOSER 1902-0460, Lithium Pro LCD Clipper

Aparat de tuns parul MOSER 1902-0460
Aparatul de tuns Moser 1902-0460, Lithium Pro LCD Clipper este ideal pentru uz casnic: îl puteţi folosi fie acasă, fie în călătorii, atunci când plecaţi la drum, dar totuşi vă doriţi să arătaţi impecabil.
Acest dispozitiv poate fi alimentat cu ajutorul unui acumulator, are lame fabricate din oţel şi, în acelaşi timp, kitul include 8 capete.
De asemenea, maşina de tuns vine la pachet împreună cu o foarfecă, dar şi cu o perie pentru curăţare pentru a putea păstra dispozitivul întotdeauna curat.

Vezi detalii si pret

2. Aparat de tuns profesional cu cablu Moser Primat 1230 Titan, 0.1 – 3 mm, 5 trepte

Aparat de tuns profesional cu cablu Moser Primat 1230 Titan

Aparatul de tuns profesional cu cablu Moser Primat 1230 este o variantă spre care vă puteţi îndrepta dacă vă doriţi un dispozitiv profesional, de calitate, cu ajutorul căruia să învăţaţi cât mai mult despre ceea ce înseamnă a tunde şi a oferi o formă atractivă părului.
Maşina dispune de un set de cuţite interschimbabile STAR, lame de 46 mm, o lungime de 0,1-3 mm şi un motor oscilator silenţios cu 3000 de rotaţii pe minut.
Avantajele acestei maşini de tuns constau în puterea de 15W şi greutatea de doar 620 de grame, ceea ce înseamnă că o veţi putea mânui cu uşurinţă!
La achiziţionarea acestui produs veţi putea beneficia de garanţie timp de 12 luni!
Nu în ultimul rând, pachetul conţine şi două înălţătoare de 4.5 şi 9 mm, o perie de curăţare, ulei pentru cuţite, dar şi un manual tehnic.

Vezi detalii si pret

3. Aparat de tuns MOSER Lithium Pro LED 1901-0460, Negru

Aparat de tuns MOSER Lithium Pro LED 1901-0460
O altă alegere bună poate fi aparatul de tuns Moser Lithium Pro LED 1901-0460. Acesta dispune de un indicator luminos de încărcare, iar puterea să îi oferă 100 de minute de funcţionare.
În plus, este bine să ştiţi că încărcarea rapidă tip Systel presupune că un minut de încărcare este echivalent cu 3 minute de funcţionare a aparatului.
Cât despre lame, acestea sunt fabricate în Germania, iar maşina poate fi utilizată atât cu cablu, cât şi fără.
Drept accesorii, kitul conţine 8 piepteni de reglare (între 3 şi 25 de mm), piepeteni, bladeguard, un foarfece, dar şi uleiuri de lama, o perie de curăţare şi un transformator.
Cu designul sau modern, acest dispozitiv este perfect pentru voi, cei care vă doriţi să vă ocupaţi singuri de propria frizura.

Vezi detalii si pret

4. Aparat de tuns MOSER 1660-0460, cordless

Aparat de tuns MOSER 1660-0460, cordless
Puteti alege din 6 adaptoare pentru diferite lungimi de taiere.
Dispozitivul de tundere poate fi incarcat, astfel incat este potrivit pentru calatorii.
Setul include: foarfece – perie de curatare – pieptene – incarcator.
Cutite din otel inoxidabil.
Inaltime de taiere: 3, 6, 9, 12, 18 si 25 mm – latimea de taiere 40 mm;
Autonomie: 75 minute – LED-ul indica starea de incarcare.

Vezi detalii si pret

5. Masina de tuns Moser Edition 1400 mini

Masina de tuns Moser Edition 1400 mini
Cutite din otel inoxidabil. Taiere puternica datorita tehnologiei precise de sfeluire folosita „Made In Germany”.
Sistem de taiere: Set de cutite inter schimbabile STAR BLADE
Latimea lamelor: 32 mm.
Lungime de taiere: 0.1 mm.
Indepartare usoara a cutitelor fara unelte.
Lungime cablu: 2 m.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată