Cel mai bun sistem de automatizare porţi culisante

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (42 voturi, media: 4,97 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun sistem de automatizare porţi culisante? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă sistemul de automatizare porți culisante potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Sistem automatizare poarta culisantaDacă ai norocul de a locui la casă şi eşti pasionat de tot ceea ce înseamnă a transforma curtea într-un loc primitor, atunci ideal este să achiziţionezi un kit cu un sistem de automatizare porţi culisante, pentru a putea intra mai uşor cu maşina în curte şi, totodată, pentru a da un aspect mai plăcut exteriorului locuinţei.

De exemplu, poţi opta pentru un astfel de sistem în funcţie de numărul de kilograme al porţilor, dar şi în funcţie de condiţiile climatice din zona în care te afli.

Astfel vei avea siguranţa că în timp vei beneficia de un spaţiu privat, în care să poţi desfăşura diferite tipuri de activităţi împreună cu cei dragi.

Top 3 automatizări porți culisante recomandate

De ce să alegi cel mai bun sistem de automatizare porţi culisante?

Achiziţionarea unui sistem de automatizare porţi culisante te va ajuta să transformi curtea din faţa casei într-un spaţiu privat, intim, ferit de ochii vecinilor curioşi. Astfel, poţi sta la plajă sau pur şi simplu te poţi bucura de compania celor dragi în linişte, fără ca nimeni să vă deranjeze.

Un alt motiv pentru care ar trebui să cumperi un astfel de sistem este că în acest mod nu va mai trebui să cobori din maşină ori de câte ori ajungi acasă, pentru a deschide larg porţile. Poţi face acest lucru foarte simplu din maşină, prin simplă apăsare a unui buton.

Totul va deveni mult mai simplu şi mai uşor. După ce parchezi în curte, poţi închide poarta în urma ta tot cu ajutorul apăsării unui buton.

Cum alegi cel mai bun sistem de automatizare porţi culisante

Pentru a alege cel mai bun sistem de automatizare porţi culisante, trebuie să ştii întâi de toate câteva aspecte foarte importante:

Greutatea estimativă a porţii

Este esenţial să ştii care este greutatea estimativă a porţii, astfel încât să alegi un motor potrivit, având în vedere că există următoarele modele disponibile: 400 de kg, 600 de kg, 800 de kg, respectiv 1200 de kg.

În cazul în care o poartă are o greutate de 350 de kg, atunci motorul trebuie să aibă o capacitate de minim 400 kg, întrucât cu cât motorul are o capacitate mai mare, în comparaţie cu greutatea porţii, vei observa o durată de viaţă mai mare a întregului sistem.

Deschiderea utilă a porţii

Poarta culisanta automataUn alt detaliu de care trebuie să ţii cont când alegi un sistem de automatizare porţi culisante este lungimea porţii, respectiv deschiderea utilă.

De exemplu, dacă o poartă are 4 metri drept deschidere utilă, atunci trebuie să achiziţionezi 5 metri de cremaliera.

Ciclul de lucru

Ciclul de lucru este şi el foarte important. Practic, este vorba despre numărul de deschideri ale porţii într-o anumită perioadă de timp.

În cazul în care consideri că urmează să deschizi/închizi poarta de circa 10 ori pe zi atunci cel mai bine este să alegi un sistem cu un ciclu de 65-80%.

Funcţiile sistemului

În funcţie de tipul de sistem pe care îl alegi, poarta se va deschide mult mai uşor şi mai larg sau, dimpotrivă, mai puţin şi mai lent. Ideal este să ştii care dintre variante este cea mai bună pentru tine şi pentru tipul de curte.

Cu ajutorul sistemului de automatizare porţi culisante poarta se va deschide prin simplă apăsare a unui buton, aşa că vei economisi timp şi, totodată, te vei simţi mult mai confortabil pentru că nu va mai trebui să cobori din maşina de fiecare când ajungi acasă şi vrei să îţi parchezi autoturismul în curte.

Design

Poţi alege sistemul de automatizare şi în funcţie de design, dincolo de funcţiile pe care le are. Aspectul vizual al curţii tale trebuie să fie unul plăcut, astfel încât să te simţi bine în inima căminului tău. Aşadar, poţi merge pe varianta unui model negru, dacă îţi place clasicul, sau poţi alege un sistem colorat, dacă vrei să ai în curte o notă mai veselă.

Ai grijă de intimitatea casei tale şi achiziţionează un sistem de automatizare a porţilor culisante. Bucură-te de prezenţa celor dragi fără a te simţi stânjenit de privirile vecinilor şi renunţă la coborâtul din maşină atunci când ajungi acasă. Poţi deschide poarta printr-o simplă apăsare de buton!

Cel mai bun sistem de automatizare porţi culisante: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de sisteme de automatizare porţi culisante care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Kit automatizare poarta culisanta Nice Hi-Speed RB500HS FULL

Kit automatizare poarta culisanta Nice Hi-Speed RB500HS FULL Acest KIT de la Nice este creat pentru porti culisante cu greutatea de pana la 500 Kg si lungimea de pana la 8 m, functioneaza la 230 V.
Motor RB500HSR10 de la Nice creat pentru porti culisante de pana la 500 Kg si este dotat cu tehnologia BlueBus.
Aceasta permite alimentarea si controlul a maximum 7 perechi de fotocelule.
Nice RB500HSR10 este echipat cu un senzor de temperatura: adapteaza puterea motorului la conditiile climatice si in acelasi timp il protejeaza termic.

Vezi detalii si pret

2. Kit automatizare poarta culisanta Husky 1200 WIFI

Kit automatizare poarta culisanta Husky 1200 WIFIAutomatizare poarta culisanta pentru porti cu greutate maxima 1200 Kg, lungime maxima 15m, putere motor si supracurent reglabile, structura solida.
Conectori pentru lampa, fotocelule si buton deschidere.
Viteza de deschidere 17.4 cm /secunda
Accepta maxim 50 utilizatori diferiti cu telecomenzi 433 MHz cu cod saritor.
Proceduri de invatare limite de cursa si inrolare telecomenzi rapide. Reglaje de viteza si franare.

Vezi detalii si pret

3. Automatizari porti culisante NICE Road400 Kit Full

Automatizari porti culisante NICE Road400 Kit Full

Practic: unitate de comanda incastrata, poate fi conectata printr-un simplu conector si poate fi incorporata direct in motor; placa radio inclusa, compatibila cu sistemele Nice Flo si Smilo: pot fi introduse150 de transmitatoare!
Avansat: viteza, puterea si pauza pot fi ajustate.
Inteligent: sistem de detectare a obstacolelor si functie de programare automata a intervalelor de functionare. Autodiagnosticare prin lumina intermitenta.
Sigur: accelerarea si decelerarea pot fi reglare la inceputul si la sfarsitul fiecarei manevre de deschidere si de inchidere.

Vezi detalii si pret

4. Kit automatizare poarta culisanta Motorline KIT SLIDE800A

Kit automatizare poarta culisanta Motorline KIT SLIDE800AKit pentru automatizarea portilor culisante, cu o lungime maxima de pana la 7 m pe canat si o greutate maxima sustinuta a portii de 800 Kg.
Designul motorului de 370 W este compact si adaptabil, avand componentele fabricate din materiale de calitate si o carcasa cu un grad de protectie ridicat datorita standardului IP44.
Are incorporat un sistem anti-strivire si detectare automata a obstacolelor.
Unitatea de comanda iti ofera numeroase beneficii cum ar fi: reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptata a vitezei si alte functii utile.

Vezi detalii si pret

5. Kit automatizare porti culisante Linomatik SLIDE6 EVO

Kit automatizare porti culisante Linomatik SLIDE6 EVOAcest kit include: un motor pentru poarta culisanta, o pereche de fotocelule, 2 telecomenzi,o lampa de semnalizare, placa de montaj.
LINOMATIK SLIDE6 Evo este un motor dedicat pentru automatizarea portilor culisante. Acesta este un motor puternic si de incredere, un produs excelent.
Aceasta automatizare de poarta se poate folosi la porti de pana la 8 metri lungime si care cantaresc pana in 600 kg.
Panou sau de control iti ofera numeroase beneficii: reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii utile.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată