Cele mai bune căşti wireless pentru telefon

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (39 voturi, media: 4,96 din 5)
Încarc...

Cum alegi cele mai bune căşti wireless pentru telefon? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă căştile wireless pentru telefon potrivite nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cele mai bune căşti wireless pentru telefonAvând în vedere multitudinea de modele de căşti wireless pentru telefon disponibile în magazine, achiziţionarea unei perechi poate părea o corvoadă atunci când nu cunoaşteţi anumite detalii pe care trebuie să le luaţi în considerare înainte de a alege.

Până nu demult, căştile wireless pentru telefon erau considerate un moft, având în vedere preţul piperat. Totuşi, în ultima vreme au apărut variante accesibile din punct de vedere al preţului.

Astfel, puteţi alege modelul preferat, ţinând cont de calitatea sunetului şi a conexiunii wireless, de nivelul de confort şi de design.

Top 3 căști wireless pentru telefon recomandate

De ce să alegi cele mai bune căşti wireless pentru telefon?

O pereche de căşti wireless de bună calitate poate face diferenţa atunci când ascultaţi muzică la telefon sau când purtaţi o conversaţie telefonică. În primul rând, datorită faptului că aveţi libertate de mişcare, graţie tehnologiei wireless.

Unele telefoane au un singur port care se foloseşte atât pentru încărcător, cât şi pentru căşti. Dacă trebuie să vă încărcaţi telefonul, dar doriţi în acelaşi timp să efectuaţi un apel sau să ascultaţi muzica, o puteţi face cu ajutorul căştilor wireless.

Căştile wireless îşi dovedesc utilitatea şi atunci când sunteţi la volan şi trebuie neapărat să vorbiţi la telefon sau când mergeţi la sală, la jogging sau la birou, atunci când trebuie să purtaţi conversaţii telefonice private şi să lucraţi în acelaşi timp la calculator, de exemplu.

Cum alegi cele mai bune căşti wireless pentru telefon

Tipuri de căşti wireless pentru telefon

Casti wireless telefon AppleExistă o varietate de modele de căşti wireless pentru telefon.

Unele sunt perfecte pentru momentele în care doriţi să ascultaţi muzica acasă, pe când altele vă vor permite să le folosiţi în mod confortabil pentru discuţiile la telefon sau pentru a asculta muzica atunci când vă plimbaţi prin parc, cu bicicleta sau când mergeţi pur şi simplu pe stradă.

Cele mai des întâlnite tipuri de căşti wireless sunt: in-ear, over-ear, on-ear, behind-the-ear şi around-the-ear.

Căşti in-ear

Căştile in-ear, numite şi earbuds, sunt cel mai portabil tip de căşti wireless, aşa că dacă sunteţi în căutarea unui model pe care să îl folosiţi în majoritatea timpului pentru apeluri telefonice sau pentru a asculta muzica atunci când mergeţi la sală, acesta poate fi cel potrivit.

Căştile in-ear se poziţionează în interiorul urechii, unele mai adânc şi altele doar la suprafaţă, în funcţie de model. Cele care pot fi poziţionate mai adânc în canalul auditiv sunt potrivite pentru a fi purtate în timpul activităţilor sportive mai intense de la sală, deoarece nu există riscul să cadă.

Căşti over-ear

Când vine vorba de calitatea sunetului, căştile over-ear sunt cea mai bună opţiune, însă nu sunt cea mai fericită alegere dacă vă doriţi un model portabil de căşti. Totuşi, dacă vreţi să le folosiţi acasă, reprezintă o alegere potrivită.

Acest model de căşti este prevăzut cu un strat moale de material care se aşează în jurul urechii, sporind confortul atunci când sunt purtate un timp îndelungat. Acest material este responsabil şi cu izolarea sunetelor ambientale.

Căşti on-ear

Varianta de căşti on-ear este o versiune de mijloc între căştile wireless in-ear şi cele over-ear. Deşi au aceeaşi formă ca şi căştile over-ear, dimensiunea lor este mai mică şi unele modele se pot plia, ceea ce înseamnă că ocupă puţin loc în geantă.

Acest model este potrivit pentru a fi purtat atunci când faceţi jogging şi doriţi să ascultaţi muzica de la telefon.

Căşti behind-the-ear

Casca behind-the-ear are dimensiuni mici şi este însoţită de un dispozitiv bluetooth ataşat, cu care se poate controla apelul telefonic. Acesta casca este potrivită pentru cei care efectuează des apeluri telefonice.

Poate fi purtată la volan, la birou sau atunci când mergeţi pe stradă. Pentru a fi purtată mai uşor, casca este prevăzută cu un cârlig cu ajutorul căruia se ataşează în spatele urechii.

Dacă doriţi două căşti care au un sistem de purtare similar, modelul around-the-ear, numit şi behind-the-head, este cea mai potrivită alegere, fiind conceput astfel încât să fie purtat confortabil prin spatele gâtului.

Specificaţii de luat în considerare

Durata de viaţă a bateriei

Casti wireless telefon in-earUna dintre cele mai importante specificaţii ale unei perechi de căşti wireless pentru telefon este durata de viaţă a bateriei. Este recomandat să alegeţi căşti wireless care oferă un timp de operare de minimum 5 ore de folosire continuă.

Există şi modele a căror baterie durează 12 sau chiar peste 20 de ore, iar alegerea depinde doar de nevoile pe care le aveţi.

Calitatea sunetului

O altă caracteristică importantă este calitatea sunetului. În general, modelele mai scumpe de căşti sunt fabricate cu materiale de calitate mai bună şi au încorporat un sistem audio superior, ceea ce înseamnă că şi calitatea sunetului va fi una pe măsură.

Dacă vreţi să mergeţi mai departe din acest punct de vedere, puteţi alege căşti wireless care au incorporata tehnologia noise-cancelling, care izolează complet zgomotul ambiental.

Prezenţa microfonului

În plus, căştile wireless trebuie să aibă încorporat un microfon de bună calitate, util pentru apelurile telefonice.

Şi rezistenţa la apa este o opţiune pe care ar fi bine să o luaţi în calcul, mai ales dacă vreţi să folosiţi căştile atunci când efectuaţi exerciţii fizice intense în timpul cărora puteţi transpira sau pur şi simplu pentru momentele în care plouă afară şi utilizaţi căştile.

De asemenea, butoanele de control sunt şi ele importante, mai precis funcţiile acestora, fiind necesar să alegeţi un model potrivit felului în care veţi utiliza cel mai mult căştile.

Cu ajutorul unui buton special încorporat, care activează comenzile vocale ale telefonului, veţi putea controla mai uşor software-uri de tip Siri, Alexa sau Google Assistant, ceea ce se poate dovedi foarte util atunci când aveţi mai multe lucruri de făcut în acelaşi timp.

Cum să alegeţi cele mai bune căşti wireless pentru telefon?

În concluzie, având în vedere informaţiile anterioare, cele mai bune căşti wireless pentru telefon trebuie să îndeplinească mai multe funcţii concomitent:

  • să emită un sunet de calitate superioară.
  • să izoleze zgomotele ambientale.
  • să fie confortabile chiar dacă sunt purtate un timp îndelungat.
  • să aibă o conexiune wireless foarte bună, care să permită utilizarea lor la o distanţă rezonabilă faţă de telefon.
  • să aibă o baterie cu autonomie de cel puţin 8 ore de folosire continuă.
  • să fie rezistente la stropi de apă şi şocuri.

Aşadar, dacă veţi ţine cont de anumite aspecte înainte de a achiziţiona o pereche de căşti wireless pentru telefon, veţi alege un produs de calitate, care va rezista testului timpului şi va corespunde nevoilor pe care le aveţi!

Cele mai bune căşti wireless pentru telefon: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de căşti wireless pentru telefon care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Casti wireless Apple AirPods 2

Casti Apple AirPods 2Doar le scoti din cutie si sunt gata sa fie folosite cu toate dispozitivele tale.
Pune-le in urechi si se conecteaza imediat, invaluindu-te cu un sunet bogat, de inalta calitate. Ca prin magie.
Castile pot sesiza cand sunt in ureche si se opresc atunci cand sunt scoase.
Dotate cu cipul pentru casti Apple H1, AirPods ofera o conexiune mai rapida si mai stabila la dispozitive: cu pana la de 2 ori mai rapida cand se comuta intre dispozitivele active si o conexiune de 1.5 ori mai rapida pentru apelurile telefonice.

Vezi detalii si pret

2. Casti bluetooth Samsung Galaxy Buds

Casti bluetooth Samsung Galaxy Buds Nu numai ca auzi, dar te si faci auzit. Nu sunt minunate doar pentru a asculta, dar si pentru a te face auzit.
Galaxy Buds functioneaza imediat dupa scoaterea din cutie, conectandu-se intr-o clipa cu dispozitivele tale Galaxy prin Bluetooth.
Specialistii in acustica de la AKG au reglat Galaxy Buds pentru a oferi un sunet incredibil de bogat, de inalta rezolutie.
Design subtire, usor de pus in buzunar si de transportat.

Vezi detalii si pret

3. Casti wireless bluetooth Anker SoundBuds Slim+

Casti wireless bluetooth Anker SoundBuds Slim+Pana la 7 ore de muzica non stop. Un ciclu complet de reincarcare dureaza doar 1,5 ore.
Calitate superioara a sunetului oferita de tehnologia aptX de inalta rezolutie.
Design slim, ergonomic pentru un confort optim.
Se potrivesc perfect datorita adaptoarelor intra-auriculare de marimi diferite.
Casti wireless bluetooth Anker SoundBuds Slim+ sunt protejate contra transpiratiei, pot fi folosite outdoor in conditii dificile si ploi puternice datorita certificarii IPX5.

Vezi detalii si pret

4. Casti audio wireless Mpow Magnetic Judge

Casti audio wireless Mpow Magnetic JudgeCastile Mpow Magnetic Judge sunt fabricate din materiale de calitate.
Versiune Bluetooth 4.1: se conecteaza la aproape orice dispozitiv bluetooth.
Baterie puternica: autonomie de pana la 6 ore de redare muzica/convorbiri telefonice cu o singura incarcare.
Tehnologie CVC 6.0, reduce zgomotul de fond.
Continut pachet: Casti Mpow Judge, 3x adaptoare intra-auriculare, 3xadaptoare, husa de transport, cablu de incarcare, manual utilizare.

Vezi detalii si pret

5. Casti audio wireless bluetooth 4.1 Anker Soundcore Arc Sport

Casti audio wireless bluetooth 4.1 Anker Soundcore Arc Sport

Castile audio wireless Anker Soundcore Arc Sport ofera un sunet puternic si de calitate prin difuzoare de 10mm.
Sunt rezistente la apa si transpiratie, iar bateria Li-Ion asigura o autonomie de pana la 10 ore de functionare cu o singura incarcare.
Usor de purtat, cu un design pentru mobilitate sporita.
Castile sunt dotate la interior cu un microfon si buton pentru a primi si raspunde cu usurinta apelurilor telefonice.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată