Articole despre Periferice PC

0

Cel mai bun UPS

Cum alegi cel mai bun UPS? Ce caracteristici si functii trebuie sa ofere sursa de putere neintreruptibila potrivita nevoilor tale? Citeste ghidul nostru si alege informat

0

Cea mai buna tastatura pentru jocuri

Cum alegi cea mai buna tastatura pentru jocuri? Ce tastatura de gaming este potrivita pentru tine? Citeste articolul pentru a afla.

0

Cel mai bun monitor IPS

Cum alegi cel mai bun monitor LED IPS? Ce caracteristici si functii trebuie sa aiba monitorul LED IPS ideal pentru tine. Citeste articolul pentru a afla.

0

Cea mai buna tastatura wireless (fara fir)

Cum alegi cea mai buna tastatura wireless (fara fir)? Ce caracteristici si functii trebuie sa indeplineasca un produs cu un raport bun calitate/pret? Citesme mai departe pentru a afla.

0

Cel mai bun monitor LED 2014

Care este cel mai bun monitor LED in 2014? Ce sa alegi si la ce sa te uiti inainte de achizitie. Citeste articolul si alege informat.

0

Cea mai buna camera web

Cum alegi cea mai buna camera web (Webcam)? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba camera web potrivita nevoilor tale? Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Cea mai buna tastatura iluminata

Care este cea mai buna tastatura iluminata? Cum alegem intre modelele disponibile pe piata? Va prezentam mai jos un top al tastaturilor iluminate ordonate dupa raportul calitate/pret.

0

Cel mai bun scanner

Cum alegi cel mai bun scanner? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba scannerul potrivit nevoilor tale? Citeste ghidul nostru si alege informat.

0

Cel mai bun hard disk extern

Cum alegem cel mai bun hard disk extern? Ce caracteristici sunt importante? Este capacitatea de stocare totul, sau trebuie sa ne uitam si la viteza de transfer, performanta si design-ul unui hard disk extern?

1

Cea mai buna imprimanta multifunctionala

Cum alegi cea mai buna imprimanta multifunctionala? Ce functii si caracteristici trebuie sa aiba imprimanta multifunctionala potrivita nevoilor tale? Citeste ghidul nostru si alege informat.