Cel mai bun aragaz Beko

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (32 voturi, media: 4,44 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aragaz Beko? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă cel mai bun aragaz Beko potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi cel mai bun aragaz Beko?

Beko este marca sub care compania turcească Archelik produce aparate de uz casnic. Toate produsele au o garanţie de brand a producătorului, care are o valabilitate de doi ani. În acelaşi timp, toate aragazurile sunt supuse controlului calităţii imediat după fabricaţie.

Cel mai bun aragaz BekoToate fabricile companiei din întreaga lume, sunt certificate în conformitate cu standardele internaţionale de calitate şi respecta standardele de mediu. Aragazurile Beko sunt economice, câştigând reputaţie de fiabilitate şi buna funcţionare.

Compania se bazează pe modele economice, deoarece au un cost mult mai scăzut şi o gestionare mult mai uşoară. Poate fi aleasă o opţiune cu caracteristici suplimentare, aragazul putând fi considerat ca fiind cel mai bun. În acest caz aragazul este echipat cu plita pe gaz şi cuptorul pe alimentare electrică.

Acest tip de aragaz este preferat de gospodinele modern. În acest caz sunt oferite mai multe modele ale aragazurilor mixte, care permit o calitate mult mai bună a tipului de gătire.

În segmental preţurilor ridicate, se afla aragazul Beko cu cuptor cu convecţie. Arzătoarele incluse în proiectarea cuptorului, redistribuie în mod egal aerul fierbinte din interior.

Acest lucru face posibilă gătirea mai multor feluri de mâncare în acelaşi timp, aşezarea recipientelor făcându-se pe două niveluri.

Cum alegi cel mai bun aragaz Beko

Gama de modele oferă opţiuni celor care sunt pasionaţi de estetică bucătăriei. Pentru clienţii rafinaţi sunt oferite aragazuri Beko, denumite gaz pe sticlă, iar cuptorul are mai multe funcţii.

Caracteristici

Aragaz Beko performantTehnica celui mai bun aragaz Beko este solidă, diferind de alte dispozitive prin design şi caracteristici tehnice. Poţi alege un model compact cu o lăţime de 50 cm, dacă bucătăria ta nu este foarte mare, varianta standard presupunând dimensiuni de 60 x 60 cm.

Aragazurile sunt echipate cu capac de protecţie, care poate fi din metal sau sticla standardizată. Beko nu a realizat modele cu capace ceramic. În mod obligatoriu, toate aragazurile Beko sunt dotate cu un cuptor, interiorul fiind acoperit cu plăci smăltuite, fiind uşor de curăţat.

Uşa cuptorului este dotată cu un geam dublu şi posibilitatea de a fi îndepărtat pentru a putea fi curăţat. Acest lucru, facilitează foarte mult îngrijirea aragazului, deoarece este permisă spălarea geamului în maşina de spălat vase. Există modele ale aragazurilor Beko în care butoanele pot fi de asemeni, detaşabile permiţând o curăţare uşoară.

Picioarele celui mai bun aragaz Beko sunt reglabile, permiţând instalarea echipamentului chiar şi pe podeaua care are erori puternice. La bază, aragazul prezintă un sertar mare pentru depozitarea diferitelor recipiente de gătit şi a ustensilelor de bucătărie.

Pe panoul de control sunt amplasate 6 butoane mari şi două sau trei mici, fiind distribuite astfel: patru pentru aprinderea arzătoarelor plitei, unul pentru aprinderea cuptorului, unul pentru ceas, unul pentru grill, unul pentru aprinderea electrică şi unul pentru iluminare.

Atunci când achiziţionezi cel mai bun aragaz Beko, dispozitivul prezintă un set de instrucţiuni care te vor ajuta la utilizarea completă a tuturor funcţiilor. Acest document prezintă, de asemenea, avertismente despre ladă de la baza aragazului, care spune că este interzisă păstrarea în ea a obiectelor inflamabile. Dacă sertarul este retractabil, ghidajele acestuia trebuie lubrifiate periodic.

Materialul suprafeţei de lucru

Aragazurile de la Beko sunt oferite în trei culori, putând alege cea mai bună opţiune pentru bucătăria ta. Spre exemplu, albul clasic se poate potrivi bucătăriilor clasice, materialul folosit fiind email.

Argintiul este ideal pentru bucătăriile Hi-tech, materialul folosit fiind inox. Culoarea neagră este preferată de fanii de soluţii mai puţin obişnuite.

Numărul şi puterea arzătoarelor

Arzatoare eficiente aragazuri BekoToate aragazurile de la Beko sunt dotate cu patru arzătoare. Comandă este mecanică, fiind efectuată cu ajutorul butoanelor rotative. Cel mai bun aragaz Beko este dotat cu aprindere electrică. Aprinderea electrică elimina dependenta de a avea întotdeauna un chibrit sau o brichetă.

Arzătoarele sunt acoperite cu un smalt lucios, fiind foarte uşor de curăţat. O caracteristică distinctive a aragazurilor mixte este funcţionalitatea acestora, deoarece suprafaţa de gătit este dotată cu patru arzătoare pe gaz şi unul pe funcţionare electrică. Acest lucru este foarte apreciat de gospodinele moderne, mai ales pentru momentele când gazul este oprit din diverse motive.

Cele patru arzătoare sunt de dimensiuni diferite şi anume: două arzătoare standard, un arzător mare şi unul mic. Gătitul la cel mai bun aragaz Beko este foarte convenabil, deoarece poate fi utilizată orice sursă de alimentare.

Cuptorul aragazului Beko

Cuptorul celui mai bun aragaz Beko are un grătar şi este dotat cu sistem de ventilaţie, precum şi cu grill, făcând posibilă gătirea oricărui preparat preferat.

Pentru confort, este utilizat un cronometru şi sistem de iluminare a interiorului. Astfel, nu trebuie să mai deschizi uşa cuptorului pentru a vedea dacă preparatul a fost gătit.

Cuptor aragaz Beko curatare usoaraSticlă dublă a uşii cuptorului prezintă siguranţă şi nu se încălzeşte la exterior. Managementul este mecanic, satisfăcând pe deplin utilizatorii care sunt obişnuiţi cu mecanisme simple. Dimensiunile compacte permit instalarea aragazului chiar şi într-o bucătărie de dimensiuni reduse.

Ceasul mecanic emite semnale sonore indicând sfârşitul gătitului. Cuptorul mai prezintă şi o funcţie de control a gazelor. Suprafaţa interioară are un strat special de email fin divizat, iar acest lucru simplifica mult întreţinerea cuptorului.

Pe acest tip de email grăsimea pur şi simplu nu se lipeşte dacă acesta este şters după fiecare utilizare. Acest lucru va menţine cuptorul într-o stare bună de funcţionare pentru o lungă perioadă de timp.

Cel mai bun aragaz Beko: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aragazuri Beko care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Aragaz Beko FSGT62130DXO

Aragaz Beko FSGT62130DXO

HIGH-EFFICIENCY™ GAS BURNER – Arzatoarele cu eficienta ridicata ale cuptoarelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti.
Suportul de vase din fonta al aragazului tau iti ofera un design elegant dar si stabilitate vaselor in care gatesti.
Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita sau la cuptor.
Aprindere electrica – Grill – Rotisor.

Vezi detalii si pret

2. Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 50 cm, Inox

Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 50 cm, InoxROTISOR – Accesoriul pozitionat in centrul aragazului permite coacerea uniforma a alimentelor, acestea fiind rotite permanent in timpul gatirii.
GRILL PE GAZ – Arzatorul cu flacara, amplasat in partea superioara a cuptorului, este foarte practic si util la pregatirea gratarului.
Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii in timpul functionarii cuptorului sau a plitei.
Aprindere electrica buton arzatoare.

Vezi detalii si pret

3. Aragaz Beko FSHT62111GX, Gaz, 60 cm, Inox

Aragaz Beko FSHT62111GX, Gaz, 60 cm, InoxHIGH-EFFICIENCY™ GAS BURNER – Arzatoarele cu eficienta ridicata ale cuptoarelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti.
Tehnologia revolutionara CleanZone de la Beko vine in ajutorul tau. Geamul interior al usii aragazului este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare.
GATIRE ASISTATA CU VENTILATIE – Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul aragazului, grabind astfel procesul de gatire.

Vezi detalii si pret

4. Aragaz mixt Beko CSM52120DW, 4 arzatoare gaz, cuptor electric

Aragaz mixt Beko CSM52120DW, 4 arzatoare gaz, Cuptor electric multifunctionalCUPTOR MULTIFUNCTIONAL CU 7 FUNCTII DE GATIRE – Fie ca vrei sa incerci
o reteta noua de fursecuri sau vrei sa-ti impresionezi prietenii cu un biftec de vita, aragazul
multifunctional Beko va fi partenerul tau de incredere.
GRILL ELECTRIC – Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor.
GATIRE ASISTATA CU VENTILATIE – Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul aragazului, grabind astfel procesul de gatire.

Vezi detalii si pret

5. Aragaz Beko FSGT52110DWO, Gaz, Aprindere electrica, 50 cm, Alb

Aragaz Beko FSGT52110DWO, Gaz, Aprindere electrica, 50 cm, AlbHIGH-EFFICIENCY™ GAS BURNER – Arzatoarele cu eficienta ridicata ale cuptoarelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti.
Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii.
Dispozitivu de reglare a presiunii gazului natural.
ROTISOR – Acum te poti bucura de preparatele preferate la rotisor chiar la tine acasa.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată