Cel mai bun aragaz Hansa

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (38 voturi, media: 4,50 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aragaz Hansa? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă aragazul Hansa potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi cel mai bun aragaz Hansa

Cel mai bun aragaz HansaHansa este o companie poloneză specializată în producţia de aparate de uz casnic moderne şi destul de ieftine, toate produsele acestui brand fiind foarte populare, inclusiv aragazurile.

Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice de renume, prezenta in peste 20 de tari, aflandu-se in topul preferintelor clientilor din Europa de Est.

Cei aproximativ 70 de ani de experienta in productia de aparate electrocasnice le-au permis sa dezvoltam o gama vasta si variata de aparate care sa satisfaca cerintele de design si tehnologie ale milioanelor de clienti.

Cum alegi cel mai bun aragaz Hansa

Atunci când vrei să alegi cel mai bun aragaz Hansa, trebuie să fii atent la tehnologie şi la caracteristicile de bază. În alegerea ta, ține cont de criteriile detaliate în continuare.

Caracteristici

Cea mai importantă caracteristică a acestor dispozitive este preţul relativ mic, astfel încât aragazurile Hansa să fie accesibile pentru toată lumea. În ciuda preţului sau convenabil, acesta este echipat cu o varietate de funcţii şi moduri de funcţionare care îţi vor permite să găteşti o mare varietate de feluri de mâncare.

Aragaz Hansa pentru acasaCel mai bun aragaz Hansa prezintă următoarele caracteristici suplimentare: indicator de căldura reziduală, funcţia de control de gaze, în cazul în care flacăra s-a stins accidental, temporizator şi ceas. Pe panoul de control sunt prezente toate aceste opţiuni şi butoanele arzătoarelor, precum şi butonul de aprindere electrică.

Ceea ce se mai poate găsi pe panoul de control al celui mai bun aragaz Hansa, este un buton pentru grill, unul pentru rotisor şi un buton pentru iluminarea interioară a cuptorului. Cuptorul poate fi pe gaz sau electric. La bază, cel mai bun aragaz Hansa este dotat cu un sertar mare, încăpător, pentru depozitarea ustensilelor de bucătărie, precum şi a cratiţelor.

Capacitatea unui cuptor al aragazului Hansa este cuprinsă între 63 şi 66 de litri. Dimensiunea aragazului pot fi 50x50x85 cm. 50x60x85 cm sau 60x60x85 cm, putând alege în funcţie de dimensiunile bucătăriei. Capacul aragazului poate fi realizat din metal sau din sticlă.

Materialul suprafeţei de gătit

Majoritatea aragazurilor Hansa sunt realizate cu suprafaţa de lucru din email, inox sau sticla ceramică. Suprafaţa emailată este mult mai dificil de curăţat, are o structură poroasă, permiţând penetrarea diverselor grăsimi şi murdarii.

Prin urmare, pentru a menţine această suprafaţă de gătit perfect curată, trebuie folosiţi detergenţi puternici, care în timp dau emailului un aspect îngălbenit, pierzându-şi aspectul estetic. Însă, Hansa foloseşte pentru produsele sale un tip de email special, care nu permite penetrarea porilor, astfel curăţarea devenind mult mai uşoară.

Cel mai bun aragaz de la Hansa este desigur cel cu plita din sticlă ceramică. Sticlă ceramică este un material foarte uşor de curăţat, fiind necesar doar două trei pufuri din spray-ul de curăţat şi apoi eliminat cu o cârpă moale şi uscată, pentru că suprafaţa să devină foarte curată.

Acest tip de material este foarte rezistent la temperaturi înalte iar ca aspect arata destul de impresionant. Dezavantajul ceramicii este acela că nu tolerează schimbările bruşte de temperatură, aşa încât trebuie să fii foarte atent atunci când scoţi recipientele din frigider. Mai mult decât atât, trebuie acordată o atenţie deosebită pentru a nu vărsa lichide pe sticlă fierbinte.

Arzator vitroceramic HansaInoxul este un material foarte rezistent, nu se deteriorează de la căldură, are un aspect estetic deosebit şi dacă îl îngrijeşti cu atenţie, aceasta reprezintă cea mai bună opţiune a celui mai bun aragaz Hansa.

Numărul şi puterea arzătoarelor

În general aragazurile Hansa sunt dotate cu patru arzătoare sau cu trei arzătoare pe gaz şi unul electric. Aceste arzătoare sunt de dimensiuni diferite, cum at fi: unul de capacitate mare, două de capacitate medie şi unul de capacitate mică. În cazul aragazului mix, arzătoarele sunt de trei mărimi diferite şi un arzător electric.

Materialul arzătoarelor poate fi din fonta sau Light-hi. Cele din fonta sunt cea mai ieftină opţiune şi în acelaşi timp prezintă şi cea mai mare încredere, deoarece fonta este foarte rezistentă la temperaturile înalte, putând fi utilizate mai mult de douăzeci de ani.

În cazul arzătoarelor Light-hi principiul materialului este acelaşi ca şi la fonta, doar că primul încălzitor este folosit ca o spirală obişnuită din sârmă nicrom, oferind o anumită rezistenta, deoarece este acoperit cu o panglică dintr-un aliaj rezistent şi protectiv pentru sticlă ceramică. Avantajul acestui tip de arzătoare este încălzirea rapidă, în doar câteva secunde şi reacţia aproape instantanee la schimbarea parametrilor de gătire.

Cuptorul aragazului

După cum arată practică, cuptoarele aragazurilor Hansa sunt foarte funcţionale, oferind căldură atât superioară cât şi inferioară, asigurată prin utilizarea a două elemente de încălzire atât în partea de sus cât şi în partea de jos. Căldura inferioară este ideală pentru coacerea pizzei.

Grătarul asigura formarea crustei crocante şi parfumate datorită încălzirii aerului în interiorul cuptorului, iar convecţia forţează circulaţia aerului fierbinte, ducând la coacerea uniformă a preparatelor.

În cazul cuptorului electric, acesta poate prezenta funcţionare cu convecţie, distribuind uniform aerul fierbinte în tot compartimentul cuptorului. Cel mai bun aragaz Hanza este dotat pentru partea cuptorului cu funcţia de decongelare, fiind la îndemână gospodinelor pentru a prepara mâncarea rapid fără a aştepta până la dezgheţarea completă a cărnii sau a peştelui.

Sertar depozitare cuptor aragaz HansaPrezenţa raftului din sârmă este foarte utilă, deoarece permite scoaterea cu uşurinţă a recipientelor fierbinţi. Acesta este realizat din oţel inoxidabil, fiind dotat cu dispozitive de protecţie.

Rotisorul poate fi folosit împreună cu grillul, mai ales pentru prepararea cărnii de pasăre. Astfel, carnea se poate coace pe toate părţile uniform, prezentând pe suprafaţa ei o crustă crocantă şi foarte delicioasă.

Uşa cuptorului celui mai bun aragaz Hansa este dotată cu trei straturi de geam, fiind foarte rezistentă şi prezentând etanşeitate. Pe geamul exterior al uşii cuptorului sunt afişate instrucţiunile pentru gătit, astfel încât nu vei întâmpina greutăţi în utilizarea lui.

Cel mai bun aragaz Hansa: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aragazuri Hansa care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Aragaz mixt Hansa FCMX69205, 4 arzatoare gaz, Cuptor electric

Aragaz mixt Hansa FCMX69205, 4 arzatoare gaz, Cuptor electric Gratarele din fonta robuste, stabile si foarte usor de curatat asigura utilizarea confortabila si in siguranta.
Aprindere electronica de la buton.
Cuptor electric multifunctional cu rotisor, grill si convectie aer fierbinte 3D.
Cuptorul se incalzeste la o temperatura de 150 °C in decurs de 4 minute.
Retetele de pe interiorul usii cuptorului ofera informatii practice privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare.

Vezi detalii si pret

2. Aragaz electric Hansa FCCW59209

Aragaz electric Hansa FCCW59209Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, toate plitele vitroceramice de la Hansa sunt produse fara utilizarea de arsenic sau metale grele.
Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat.
Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai usor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire.

Vezi detalii si pret

3. Aragaz electric Hansa FCCW58200,4 Arzatoare vitroceramice

Aragaz electric Hansa FCCW58200,4 Arzatoare vitroceramiceDatorita procesului de productie german inovator, dezvoltat si patentat de SCHOTT – un producator de top, toate plitele sunt fabricate fara utilizarea de arsenic sau metale grele.
Cu programatoarele Ta si Ts, puteti seta intervalul de timp dupa care cuptorul se va opri automat, reducandu-se astfel pericolul de ardere a preparatelor dumneavoastra.
Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, eliminand zonele reci din interiorul cuptorului.

Vezi detalii si pret

4. Aragaz Hansa FCGW51090, 4 Arzatoare, Gaz

Aragaz Hansa FCGW51090, 4 Arzatoare, Gaz Butoanele elegante si ergonomice va permit sa mentineti curat panoul de comanda.
Capacul emailat este foarte durabil. Acesta ofera siguranta si confort.
ROTISOR – functie deosebit de utila permite prepararea carnii pana la obtinerea unei cruste crocante, aurii.
STEAM CLEANING – Datorita structurii deosebit de netede a smaltului, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient.

Vezi detalii si pret

5. Aragaz electric Hansa FCEW63010, 4 Zone de gatit, Cuptor electric

Aragaz electric Hansa FCEW63010, 4 Zone de gatit, Cuptor electric

Tip alimentare plita: Electric – Numar arzatoare: 4
Sertarul din partea inferioara a cuptorului, montat pe roti pentru a fi mai usor de deplasat, este locul ideal pentru depozitarea cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire.
Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia.
Suprafata emailata usor de curatat.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată