Cel mai bun electroșoc pentru autoapărare

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (41 voturi, media: 4,90 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun electroșoc pentru autoapărare? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă aparatul cu electroșocuri potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cel mai bun electrosoc pentru autoaparareDin păcate, lumea în care trăim este departe de a fi una sigură. A devenit ceva normal să îți fie teamă să te deplasezi noaptea pe stradă.

Chiar și un simplu drum de la muncă către casă când deja s-a întunecat, prezintă riscuri, mai ales pentru femei. Acestea sunt cele mai expuse la abuzuri și atacuri.

De aceea este înțelept să investești timp pentru a învăța tehnici care să te ajute să te aperi, dar și să investești resurse în instrumente care să te ajute să faci asta.

Învață din acest articol, cum poți alege cel mai bun electroșoc pentru autoapărare.

Top 3 aparate cu electroșocuri recomandate

De ce să alegi cel mai bun electroșoc pentru autoapărare?

În prezent ai chiar mai multe motive pentru care să te gândești să achiziționezi cel mai bun electroșoc pentru autoapărare. Siguranța ta nu este niciodată absolut asigurată și, din nefericire lumea pare că se afundă din ce în ce mai tare în practici violente.

E bine de știut că nu trebuie să te aventurezi afară fără nicio formă de apărare disponibilă. Chiar dacă nu ai o statură impunătoare și nu ai alte arme pentru autoapărare la tine, un dispozitiv cu electroșoc se poate dovedi deosebit de eficient în a opri un atacator.

Cu toate acestea, cel mai probabil nu știi mai nimic legat de acest domeniu, deoarece acestea nu sunt dispozitive la care să te gândești zilnic.

Cum alegi cel mai bun electroșoc pentru autoapărare

Electrosoc autoaparare voltaj mareDacă vrei să fii pregătit sau pregătită pentru orice situație, vei avea nevoie să investești în cel mai bun electroșoc pentru autoapărare. Pe piață există foarte multe modele, de aceea alegerea ar putea fi anevoioasă și greoaie.

Pentru a te ajuta, am conceput acest ghid de cumpărături. Aici îți vom prezenta care sunt principalele tipuri de dispozitive cu electroșoc și care ar fi mai potrivit pentru nevoile tale.

Ușurința în utilizare, dar și portabilitatea sunt aspecte de care trebuie să ții cont. De asemenea, nu vrei să investești prea mulți bani, deși îți dorești ceva de calitate.

Așadar, am pregătit și o listă cu cele mai bune oferte ca raport calitate/preț de pe piață, astfel încât tu să poți fi echipat pentru a te proteja cât mai rapid posibil.

Ce este o armă cu electroșoc pentru autoapărare?

Un aparat electroșoc pentru autoapărare este un tip de armă care funcționează prin eliberarea de șocuri electrice pe o țintă.

Scopul acesteia este acela de a întrerupe TEMPORAR, nu fatal, funcțiile musculare și motorii, provocând, în același timp, un anumit nivel de durere. Totuși dispozitivul nu cauzează răni sau alt tip de traume.

Există multe tipuri de electroșocuri pe piață. Unele presupun un contact direct cu atacatorul, în timp ce altele pot fi lansate de la o anumită distanță.

Cum funcționează un aparat cu electroșoc pentru autoapărare?

Aceste dispozitive utilizează șocuri scurte dar de voltaj mare, deși nivelul curentului electric este scăzut, pentru a întrerupe temporar funcțiile musculare.

În mod normal, dispozitivul va avea doi electrozi expuși care trebuie presați pe corpul atacatorului. Prin apăsarea unui buton care funcționează asemănător cu un trăgaci, ce va trimite un volum mare de voltaj electric la electrozi care va pătrunde apoi prin îmbrăcăminte spre trupul atacatorului.

Persoana care primește acest șoc, va avea o reacție imediată. Arma cu electroșoc puternică, dar ne-letală, va imobiliza atacatorul pentru o perioadă scurtă de timp, în funcție de dispozitiv și de durata șocului.

De multe ori, șocul, chiar dacă durează doar câteva secunde, va rezulta în pierderea controlului în mișcări de către atacator. Asta pentru că circuitele care transmit informația de la creier la membre, sunt interferate de șocul electric aplicat. Efectele vor persista pentru o perioadă mai lungă de timp, de la câteva minute, la o jumătate de oră sau chiar o oră.

Imobilizarea atacatorului în acest fel, îi dă victimei timp suficient pentru a scăpa și a striga după ajutor.

Când cumperi cel mai bun electroșoc pentru autoapărare ține cont de voltaj

Voltajul este o unitate de măsură pentru forța electricității sau pentru viteza acestuia și nu exprimă puterea încărcăturii electrice. Asta înseamnă că un voltaj mai mare va putea imobiliza mai rapid mușchii unui infractor.

Curentul se referă la numărul de electroni care călătoresc prin mușchii atacatorului, drept urmare, o creștere a puterii curentului ar putea cauza traume permanente.

Voltajul însă, dictează doar cât de mult trebuie să ți arma pe atacator pentru ca acesta să cadă la pământ.

Dacă producătorul afișează voltajul, acesta trebuie să fie peste 900,000 Volți. Majoritatea armelor de acest gen însă, au un voltaj mult mai mare.

Nu prea are sens să plătești mai mult pentru un voltaj extraordinar de mare, deoarece vei obține același efect aproximativ, și dacă folosești unul mai ieftin cu mai puțini Volți.

În schimb, concentrează-te pe garanția oferită de producător.

Tipul de electroșoc pentru autoapărare

Electrosoc baston aparareCum și unde plănuiești să pui și să porți cu tine un astfel de instrument pentru protecție? Răspunsul la această întrebare te va ajuta să determini care va fi cea mai bună variantă pentru tine.

De asemenea, ar trebui să te întrebi și dacă te simți confortabil folosind o formă sau alta a acestei arme de apărare. S-ar putea să fie nevoie să exersezi acasă utilizarea ei.

Specialiștii recomandă alegerea unui electroșoc mai mic, în primă fază, și abia apoi să te îndrepți spre ceva mai mare.

  • Electroșoc pentru autoapărare standard

Acest stil este foarte eficient, iar tehnologia integrată este alimentată de o baterie cu un voltaj de 9. Adesea, acestea se pot dovedi a fi cele mai puternice arme de autoapărare de pe piață.

Sunt gândite, în mod normal, pentru a fi ușor de ținut în mână de către un bărbat sau pentru a fi purtate la curea. Au un aspect de modă veche, iar dacă sunt vizibile, vor speria pe oricine ar intenționa să te ia cu asalt.

  • Mini-electroșoc pentru autoapărare

Acestea sunt aparate mai simple și mai ușor de purtat, având și o dimensiune mai mică. Totuși, pot fi la fel de eficiente ca variantele clasice.

Deoarece sunt mai mici, nu sunt la fel de vizibile și nici nu vor fi împovărătoare dacă le vei atașa la curea. De asemenea, dacă preferi să le ascunzi, îți va fi mai ușor să faci asta.

Din aceste motive, sunt preferate de către femei. Adesea acestea sunt disponibile în culori mai feminine, cum ar fi roz. De asemenea, sunt suficient de mici pentru a putea fi ținute ușor într-o mână fină de femeie.

  • Electroșoc pentru autoapărare tip telefon

Există și variante mascate de electroșoc pe piață. Astfel, vei putea, cu mai multă ușurință să aplici metoda atacului surpriză. O armă mare la curea poate fi un element de descurajare pentru atacator. Totuși, te și expune, acesta putând să își facă un plan pentru a te dezarma.

O armă pentru autoapărare camuflată îți permite să circuli cu o armă pentru apărare în mână, fără să ridici suspiciuni.

Dacă cineva ar deveni agresiv cu tine, nu vor avea șansa de a întocmi un plan pentru a te dezarma. Așa rămâi cu avantajul atacului surpriză, ei fiind puși la pământ timp suficient pentru ca tu să găsești ajutor.

  • Armă electroșoc tip baston

Aceasta este mai mare și mai greu de ascuns, fiind folosite de gărzi de securitate, precum și de cei care plimbă câini sau de cei mai în vârstă. Deoarece este lung, îți permite să imobilizezi un atacator de la o oarecare distanță.

Acesta poate fi folosit, nu doar pentru a scăpa de un grup de atacatori, dar câinilor și altor animale le va fi frică doar la vederea și auzirea acestui dispozitiv.

Acesta este dotat cu un mâner care să te protejeze astfel încât să nu îți aplici din greșeală ție un electroșoc, dar și electrozi pe toată lungimea acestuia care va șoca orice persoană care încearcă să îl ia din mâna ta.

Ce funcții speciale trebuie să aibă cel mai bun electroșoc pentru auto-apărare?

  • Lanternă – Este înțelept să alegi o armă cu electroșoc pe care să o poți folosi și ca lanternă. Aceasta va funcționa ca orice altă lampă LED obișnuită, oferind o lumină puternică. În plus, este o metodă bună de camuflare a armei pentru autoapărare. Doar tu vei știi că ai la tine un instrument puternic pentru imobilizarea unui agresor. În plus, te vei simți mai în siguranță atunci când vei umbla pe întuneric.
  • Alarmă – Unele aparate de electroșoc pentru autoapărare sunt dotate și cu o alarmă. Prin apăsarea unui buton, aparatul va emite un sunet înalt foarte puternic, care îi va alarma pe cei din jur și îl va deruta pe atacator. Cel mai probabil, persoana nedorită care te-a abordat, o va lua la fugă de teamă să nu fie descoperită. Astfel, te poți proteja înainte ca un asalt să devină fizic.
  • Pin de dezactivare – Arma va fi purtată în mână, fiind prinsă de încheietură cu o mică sfoară sau ață. În cazul în care atacatorul te dezarmează, acesta nu va putea folosi electroșocul împotriva ta, deoarece elementul care o alimentează va fi încă legat de încheietura ta.
  • Extindere – dacă crezi că o armă tip baton sau baston ți-ar fi utilă, alege una care să fie cât mai lungă. În situații critice, astfel de detalii pot să conteze foarte mult.

Baterie

Aparat electrosocuri autoaparareEste important ca bateria care alimentează acest dispozitiv să fie una reîncărcabilă. Nu ai vrea să constați că ai nevoie de rezerve, exact atunci când ai mai mare nevoie de protecția pe care această armă de autoapărare ți-o poate oferi. În plus, bateriile reîncărcabile tind să fie mult mai ieftine, pe termen lung.

Consultă manualul de utilizare pentru a vedea cât de des și în ce condiții ar trebui să reîncarci bateria. Multe dintre acestea vor avea nevoie de o reîncărcare de 1 sau 2 ore în fiecare lună.

Să alegi un dispozitiv cu electroșoc sau o armă TASER

Dispozitivul Taser este o armă cu electroșoc cu care poți imobiliza de la distanță un atacator. Acestea proiectează sonde în formă de pară, ce pot penetra hainele, uneori chiar pielea, incapacitând astfel un agresor pe o durată limitată de timp. Acestea trebuie să fie reîncărcate după fiecare utilizare.

Sondele sunt conectate la sârme care au puterea de a conduce curentul. Taser nu este denumirea corectă a acestei arme, acesta fiind doar numele brandului cel mai cunoscut și mai apreciat de pe piață.

Este posibil să fi văzut utilizarea unei astfel de arme în filmele cu polițiști, utilizarea lor fiind folosită, mai degrabă pentru aceste cazuri, deoarece se poate imobiliza un fugar.

Unii specialiști sunt de părere că acest tip de armă cu electroșoc este mai eficientă decât cele pe care ți le-am prezentat mai sus. Totuși, este mai greu de ascuns, mai dificil de purtat și va trebui să te familiarizezi mai bine cu modul în care funcționează înainte să începi să îl porți cu tine.

De unde să cumperi cel mai bun electroșoc pentru autoapărare?

Ei bine, cel mai bun loc în care să găsești cel mai bun electroșoc pentru autoapărare este internetul. Este puțin probabil să afli ușor și rapid un magazin fizic care să le comercializeze la tine în oraș.

Online, cu o simplă căutare poți să răsfoiești zeci dacă nu chiar sute de variante din care să o alegi pe cea mai bună pentru tine. Ține cont de sugestiile de mai sus pentru a filtra oferta magazinelor, astfel încât să îți afișeze doar produse de care ești interesat.

Desigur, când un produs este listat online, nu poți fi niciodată sigur că vei primi ceea ce ai comandat. Pentru a te proteja de escrocheriile care se fac online, cumpără doar din surse sigure și verificate.

Apoi, verifică părerea altor utilizatori. Dacă aceștia sunt mulțumiți de ceea ce au primit, înseamnă că poți face achiziția fără teamă.

Când comanzi din magazine care au o reputație bună, ai și garanția că vei putea face retur produsului în termen de 14 zile și banii îi vei primi înapoi.

Nu îți rămâne decât să arunci o privire peste produsele pe care ți le vom prezenta mai jos. Astfel vei putea cumpăra foarte rapid cel mai bun electroșoc pentru autoapărare.

Cel mai bun electroșoc pentru autoapărare: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aparate cu electroșocuri pentru autoapărare care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. KIT BTG-122 autoaparare 3 in 1 (Electrosoc, Lanterna, Baston)

KIT BTG-122 autoaparare 3 in 1 (Electrosoc, Lanterna, Baston)Baston cu electrosoc si lantera este un produs ce va sporeste siguranta, oriunde v-ati afla.
Materialul din care este confectionat este pe baza de DurAluminiu si bastonul este prevazut si cu o lanterna cu led.
Dispozitivul se incarca la priza de 220V cu ajutorul cablului de alimentare din cutie.
Ledul de tip SMD are o viata indelungata, pana la 100.000 ore, fiind si economic.
Puterea electrosocului : 1300 KV.

Vezi detalii si pret

2. Lanterna cu electrosoc 1158, aluminiu,10.000kv

Lanterna cu electrosoc 1158, aluminiu,10.000kvAcumulator Lithiu-Ion incorporat;
Buton oprit/lanterna/electrosoc si buton pentru activare electrosoc;
Voltaj intrare 4.8 VDC – consum 2.5A – voltaj iesire: 1000KV.
Culoare: negru – Dimensiuni: 18 cm lungime
Corp metalic realizat din aluminiu;
LED 1W – putere 160 Lumeni.
Acumulator intern inclus.

Vezi detalii si pret

3. Lanterna led tip baston si electrosoc din aluminiu 10.000kv

Lanterna led tip baston si electrosoc din aluminiu 10.000kvMaterialul din care este confectionat este pe baza de aluminiu si bastonul este prevazut si cu o lanterna cu led.
Dispozitivul se incarca la priza de 220V cu ajutorul cablului de alimentare din cutie.
Ledul de tip SMD are o viata indelungata, pana la 100.000 ore, fiind si economic.
Puterea electrosocului : 10.000 KV (10.000.000 volti).
Prevazut cu o carabina metalica ce permite prinderea la centura, curea.

Vezi detalii si pret

4. Electrosoc Mic cu Led, SAFE 801

Electrosoc Mic cu Led, SAFE 801Electrosoc Mic cu Led, SAFE 801 este foarte rezistent la socuri si usor de utilizat.
Functia de electrosoc genereaza o tensiune foarte mare.
Descarcarea electrica este foarte puternica si zgomotoasa fapt ce poate duce la intimidarea agresorilor sau al cainilor.
Fata de alte instrumente de autoaparare electrosocul nu omoara si nici nu raneste atacatorul.
Aparatul este interzis persoanelor sub 18 ani.

Vezi detalii si pret

5. Lanterna cu electrosoc si laser incorporat EMS 7538

Lanterna cu electrosoc si laser incorporat EMS 7538

Lanterna cu electrosoc si laser incorporat EMS
Putere: 9000 Kv
Lungime: 165x35x28 mm – Greuate: 180 g
Material: aluminiu – Culoare: Neagra
Flux luminos: 100 lumeni
Laser pointer incorporat – Culoare laser: Rosu
Acumulator incorporat.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată