Cel mai bun cantar de bucatarie

Cum alegi cel mai bun cantar de bucatarie? Ce trebuie sa stii si la ce sa fii atent pentru a cumpara informat? Citeste mai departe pentru a afla.

Cel mai bun cantar de bucatarieIn afara de ajutorul acordat celor care tin dieta la controlul dimensiunilor portiilor, cantarele de bucatarie sunt populare printre pasionatii de bucatarie care vor sa gateasca retetele corect. Metodele traditionale de masurare a ingredientelor cum ar fi „pun cat cere” sau „pun dupa ochi” adauga in medie cu peste 10% mai multe ingrediente decat necesare. Folosirea unei cani gradate nu mai este la fel de atragatoare pentru bucatarul modern care vrea sa obtina acelasi gust de fiecare data cand prepara o reteta. Cel mai bun cantar de bucatarie te ajuta sa adaugi de fiecare data cantitati exacte de ingrediente.

Cel mai bun cantar de bucatarie: Ce sa cauti

Desi servesc un scop simplu, cantarele de bucatarie nu sunt toate la fel, aceste avand diferite forme si dimensiuni si unelte de masurare mecanice sau digitale. Cantarele de bucatarie mecanice se bazeaza pe o colectie complexa de arcuri si rotite care indica greutatea cu ajutorul unui ac pe o scala. Cantarele de bucatarie digitale ofera informatii mult mai precise si sunt de obicei mai rezistente in timp decat cantarele de bucatarie mecanice. Cel mai bun cantar de bucatarie trebuie sa exceleze in urmatoarele:

Caracteristici
Functia de masurare a unui cantar este cel mai important element, asa ca aceasta trebuie sa fie cat mai versatila pentru a satisface orice nevoie. De exemplu, unele cantare electronice de bucatarie ofera conversia automata din grame in uncii (sau invers). O alta caracteristica importanta a unui cantar de bucatarie este functia de dara (tara) care permite cantarirea ingredientului fara greutatea recipientului in care se afla.

Design
Cantar de bucatarie afisaj LCDDesign-ul cantarului de bucatarie influenteaza in general longevitatea acestuia. Cantarele cu butoane aplicate ofera spatii inguste perfecte pentru strecurarea fainii sau a altor ingrediente fine in mecanismele aparatului. Cantarele de bucatarie cu platforme sau boluri detasabile sunt mai usor de curatat si intretinut, facilitand si adaugarea ingredientelor. De asemenea, nu uitati sa luati in considerare si dimensiunea cantarului, precum si aspectul vizual.

Capacitate
Limita greutatii totale pe care o poate masura cel mai bun cantar de bucatarie va influenta pana la urma gama de retete pentru care il poti folosi. Majoritatea cantarelor au o capacitate minima de 5 grame, iar limita maxima ajungand pana la 5 kilograme sau mai mult. In plus, cel mai bun cantar de bucatarie ar trebui sa aiba o precizie de 1 gram sau chiar mai fina.

Desi simple ca design si scop, cele mai bune cantare de bucatarie au un rol fundamental in orice bucatarie. Acestea te ajuta sa reduci diferentele de gust si textura atunci cand gatesti o reteta de mai multe ori, pastrand delicioasele feluri preferate ale familiei la fel de fiecare data. Daca e bun din prima, nu iti doresti sa schmibi nimic la reteta pentru a strica un preparat.

Cele mai bune cantare de bucatarie

1. Cantar de bucatarie Tefal Oasis BC4110, 4 kg, Negru

 Cantar de bucatarie Tefal Oasis BC4110, 4 kg, NegruFunctie TARA: scade greutatea bolului sau cantareste un nou ingredient.
Functie pentru a cantarii lichide in centilitri sau decilitri.
Bol cu capacitate de 2.8 l. Baza aderenta pentru mai multa stabilitate.
Tip aparat:
Electronic
Capacitate maxima de cantarire (kg):
4
Diviziune de cantarire (g):
1
Vezi detalii si pret


2. Cantar Digital de Bucatarie Joycare

Cantar Digital de Bucatarie Joycare

  • Cantar digital cu temporizator.
  • Termometru – Afisaj LCD.
  • Greutate maxima 5 kg – Acuratete:  1 gram.
  • Timer – Indicator de suprasarcina.
  • Se poate masura in kg, lb, oz
  • Functioneaza cu o baterie de 9 V (inclusa).
Vezi detalii si pret

3. Cantar de Bucatarie Electronic Laica BX9240

Cantar de Bucatarie Electronic Laica BX9240– Cantarul de bucatarie electronic Laica BX9240 poate fi folosit cu sau fara vas.
– Este usor de depozitat cand nu este utilizat.
– Finisaj cromatic, design italian.
– Capacitate 5 kg – Divizia 1 g
– Cantarul poate masura in kg sau lb.
– Functia tara – Usor de citit, ecran LCD.
– Functie de oprire automata – Indicator de exces de greutate.
Vezi detalii si pret


4. Cantar de bucatarie Gorenje KT 05 GB II, LCD, 5kg, Precizie 1g, Sticla, Negru

Cantar de bucatarie Gorenje KT 05 GB II, LCD, 5kg, Precizie 1g, Sticla, NegruCapacitate maxima de cantarire (kg): 5
Diviziune de cantarire (g):
1
Control electronic
: Display LCD
Alte functii:
Oprire automata
Picioruse din cauciuc
Transfer rapid al datelor pe afisaj
Vezi detalii si pret


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *