Cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (45 voturi, media: 4,84 din 5)
Încarc...

Cum alegi cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă cada cu hidromasaj potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cea mai buna cada de baie cu hidromasajNu este un secret pentru nimeni faptul că în ultimii ani, stresul ne dă mult mai multe probleme decât am putea să ne dăm seama. Acesta apare în familie, la locul de muncă, în cadre sociale de altfel firești.

Anxietatea și îngrijorarea ne pot face multora dintre noi zilele un calvar. În acest context, relaxarea devine o nevoie primară, esențială pentru o bună sănătate fizică și psihică.

Este firesc să vrei să investești într-o metodă de relaxare eficientă, chiar dacă ea poate părea de lux, așa cum este în cazul căzilor de baie cu hidromasaj.

Dacă ai nevoie sau doar îți dorești un astfel de produs, te invităm să citești acest articol pentru a afla unde au găsit cumpărători mulțumiți o cadă de baie cu hidromasaj ieftină, dar și cum poți alege cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj.

Top 3 căzi cu hidromasaj recomandate

De ce să alegi cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj?

Faptul de a-ți îmbunătății baia cu o astfel de adiție avansată cum este o cadă de baie cu hidromasaj, poate fi o idee foarte bună. Acestea sunt și o metodă foarte bună de a-ți face baia să arate mult mai bine, dar, cel mai important, te ajută pe tine să te simți foarte bine.

La sfârșitul unei zile grele, acestea îți permit să te relaxezi ca într-un centru SPA, prin simpla apăsare a unui buton. Deosebirea față de o cadă normală, este faptul să aceasta este dotată cu jeturi de apă sau de aer în fiecare capăt al căzii, precum și pe laterale, și uneori chiar pe baza ei.

Datorită acestor jeturi de apă, te poți bucura de o experiență foarte relaxantă, asemănătoare cu un masaj care are rolul de a detensiona mușchii. O astfel de cadă are șanse mari să devină locul tău preferat din toată casa.

Cum alegi cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj

Cada cu hidromasaj montare pe coltBineînțeles că îți dorești să cumperi cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj, care să nu se defecteze după doar câteva folosiri și să îți dea mari bătăi de cap.

Atunci când alegi o astfel de cadă trebuie să ai în vedere criterii de selecție importante: dimensiunea, numărul de jeturi și alte funcții speciale, materiale și puterea jetului, opțiuni de control și măsuri de siguranță.

Pentru a te asigura că produsul în care vrei să investești este unul de calitate, trebuie să fii foarte bine informat. Informarea ia mult timp pe care suntem conștienți că probabil nu îl ai la dispoziție.

Tocmai pentru a te ajuta să iei rapid o decizie bună, am pregătit acest ghid de cumpărături care conține toate criteriile de care ai nevoie pentru a face o achiziție de succes. Este ușor de parcurs și pe înțelesul oricărui cumpărător.

De asemenea, la final te așteaptă o listă de căzi de baie cu hidromasaj care sunt disponibile acum pe piață la cel mai bun raport calitate/preț.

Așadar, pentru a alege cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj, și a te bucura de cea mai intensă senzație de relaxare, iată ce trebui să știi:

Tipul de cadă de baie cu hidromasaj

Putem clasifica căzile de baie cu hidromasaj în mai multe categorii pe baza a mai multor criterii.

De data aceasta le vom clasifica mai întâi în funcție de complexitate (cadă de hidromasaj simplă sau cadă tip jacuzzi) și în funcție de modul principal de funcționare (jet de apă sau jet de aer).

 • Cadă de baie cu hidromasaj simplă

Nu este greu să descrii o astfel de cadă. Ca aspect și chiar ca dimensiune, ea se aseamănă destul de mult cu o cadă de baie normală. Diferența, cel puțin la aspect, o face apariția gurilor pentru jet, amplasate de regulă doar pe pereții căzii.

Este cu siguranță o variantă de buget, dar și foarte potrivită pentru persoanele care vor să se bucure de un confort deosebit, chiar dacă au o baie mică.

Deoarece dimensiunile acestei căzi se apropie de cele ale uneia normale, ai mai multe șanse să găsești una care poate fi instalată cu succes chiar în baia ta de apartament.

Aceasta se întreține mult mai ușor, și va genera un consum mai redus, lipsind totodată și funcțiile extra.

 • Cadă de baie cu hidromasaj tip jacuzzi

Pentru aceia care au și spațiul necesar, dar, mai ales, și bugetul necesar, și vor să se bucure de experiența supremă de relaxare în baie, o cadă de baie cu hidromasaj tip jacuzzi este o opțiune bună.

Aceasta se deosebește de cea simplă, în primul rând prin formă și dimensiune. Aceasta este mult mai mare, având de regulă loc pentru cel puțin 2 persoane, iar cele de exterior chiar pentru 4 persoane.

De asemenea, funcțiile sunt mult mai multe, având mai multe jeturi care pulsează din direcții diferite, lumini suplimentare, precum și zone de șezut mai confortabile. Opțiunile de control sunt și ele mai variante.

Prețul unei astfel de căzi de baie însă poate fi mult prea mare pentru majoritatea cumpărătorilor.

Totuși, dacă îți permiți un astfel de model, nu ar trebui să te mulțumești cu ceva mai slab, dacă vrei să cumperi cada pentru relaxarea sau chiar sănătatea ta.

 • Cadă cu hidromasaj cu jet de aer

Cada hidromasaj 1 persoanaAmbele tipuri de jet, atât cel de apă cât și cel de aer, garantează o experiență relaxantă. Unii oameni însă le preferă pe una mai mult ca pe alta.

Care este diferența dintre ele? Cada de baie cu hidromasaj cu jet de aer funcționează prin emiterea de aer cald din foarte multe găuri mici pentru a crea o senzație de masaj blândă, aerată, sifonată.

Poți adăuga uleiuri parfumate de baie într-un asemenea jet de aer, pentru a recrea o atmosferă asemănătoare unui SPA.

 • Cadă cu hidromasaj cu jet de apă

O astfel de cadă cu hidromasaj are mai puține guri pentru jeturi, dar acestea sunt mult mai mari, aranjate în poziții strategice pentru a țintii grupe musculare distincte.

Jeturile de apă pot fi redirecționate pentru a ținti grupele musculare pe care le dorești tu. Apa este pompată și apoi propulsată prin jeturi la o viteză mare pentru a putea oferi un masaj muscular terapeutic.

Nu poți face o baie cu spumă, săruri de baie sau uleiuri de baie atunci când funcția de hidromasaj cu jeturi de apă este pornită. Intensitatea jetului, mult mai mare decât cea a jetului de aer, va crea un haos dacă vei adăuga spumant în cadă.

Un alt dezavantaj este acela că puțină apă va rămâne mereu în jeturi, ceea ce va permite dezvoltarea mucegaiului. Acest lucru va însemna că va trebui să acorți o atenție mai mare curățării și întreținerii jeturilor.

Modelele mai scumpe pot include ambele sisteme de jeturi, pe care să le activezi alternativ sau în același timp.

Dimensiunea căzii cu hidromasaj

Faptul de a alege dimensiunile potrivite este crucial pentru ca instalarea căzii în baie să decurgă rapid.

De asemenea, dacă vrei ca baia să fie în continuare cât mai funcțională, și mai ales dacă nu ai mult spațiu la dispoziție, trebuie să iei măsurători corect și să ții cont de ele atunci când cumperi o cadă de baie cu hidromasaj.

Atunci când măsori baia trebuie să ții cont de faptul că o astfel de cadă are o instalație mai complexă, care include multe țevi, cabluri, pompe, care trebuie să existe în apropierea căzii.

Va trebui deci să te gândești dacă ai spațiul necesar pentru a ascunde această instalație, în așa fel încât să nu fie inestetică.

Va trebui să măsori apoi spațiul pe care îl va ocupa cada, unde vei ține cont de lungime, lățime și adâncime. Dacă vei instala cada într-o baie deja construită, măsoară intrarea pentru a te asigura că vei putea introduce cada în baie.

Iată peste ce dimensiuni vei da cel mai adesea:

 • Cadă cu hidromasaj simplă – Dacă ai o baie mică, acesta este modelul pentru tine. O astfel de cadă are o dimensiune de aproximativ 75×150 cm, și este special concepută pentru a se asemănă cât mai mult în dimensiuni cu o cadă normală. Astfel procesul de înlocuire nu îți va da mari bătăi de cap.
 • Cadă cu hidromasaj mare – Este lesne de înțeles că o cadă mai mare va costa mai mult, dar și experiența de relaxare va fi mai intensă. Recomandarea specialiștilor este să alegi o astfel de cadă mare, pentru cel puțin două persoane, astfel te poți bucura în cuplu de momente foarte plăcute. Dimensiunile variază între 1700×90 cm și 1700×1300 cm. Bineînțeles, poți face o astfel de alegere doar dacă atât spațiul, cât și bugetul ți-o permit.

Material

La capitolul material, ai de ales între două mari variante: fibră de sticlă sau acril.

Chiar dacă este mai ieftin, acrilul este considerat cel mai bun material pentru o astfel de cadă, cu condiția să alegi unul de calitate. Iată cum poți verifica calitatea acestuia:

Acrilul este un material care, spre deosebire de cele metalice, nu este un bun conductor de căldură, ceea ce înseamnă că apa va rămâne caldă în cadă pentru mai mult timp. Din acest motiv, acrilul va fi cald la atingere, ceea ce îl va face mai confortabil pentru oricine.

Este un material foarte durabil care își va păstra aspectul pentru mulți ani la rând. E neted și ușor de curățat cu orice detergent normal. Își păstrează culoare și luciul peste ani, iar zgârieturile pot fi reparate ușor.

Cada hidromasaj 2 persoaneAtunci când verifici calitatea trebuie să fii foarte atent la ce material a fost pus de fapt în cadă. Unii producători vor spune că au la vânzare o cadă din acril, când, în realitate, aceasta este doar învelită cu un strat de acril. Aceste căzi vor fi mai puțin rezistente.

Culoarea poate fi un alt indiciu al calității. Dacă acrilul pare să aibă o culoare albă foarte deschisă, cel mai probabil a fost amestecat cu alte ingrediente pentru ca aspectul lui să se potrivească cu celelalte nuanțe din baie. Totuși acesta este un material de slabă calitate.

Și alte materiale pot fi slabe calitativ. Valvele pot fi fabricate din plastic în unele cazuri, tocmai pentru a face cada mai ieftină.

Cele mai calitative valve însă, sunt fabricate din ceramică, acesta fiind și cele mai durabile.

Nu în ultimul rând, verifică modul în care a fost testată cada înainte de a fi pusă pe piață, precum și certificatele de calitate.

Ce funcții trebuie să aibă cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj?

 • Control termic termostatic – Apa caldă și cea rece vor fi amestecate înainte de a ajunge în cadă, evitând astfel riscul de opărire și disconfortul provocat de apa foarte rece.
 • Sistem de hidromasaj – Cea mai bună cadă are două tipuri de jeturi de apă: mai mari, poziționate pe laterale, și mai mici poziționate în zona de spate.
 • Jeturi de apă ajustabile – faptul de a putea ajusta intensitatea jetului de apă, este esențială pentru a asigura o experiență relaxantă cu adevărat. Verifică toate jeturile pentru a te asigura că sunt ajustabile.
 • Sistem de masaj cu aer – Masajul cu jet de aer conferă o altă senzație, foarte relaxantă. Aerul este propulsat în sus de sub persoana care stă în cadă, și poate funcționa concomitent cu jeturile de apă.
 • Jeturi de aer ajustabile – Este bine să poți regla viteza cu care aerul este propulsat.
 • Sistem de curățare – O funcție special concepută pentru a curăța țevile ce circulă apa în jeturi. Acest sistem îți permite să adaugi într-un loc special destinat pentru asta, o soluție de curățare, urmând să activezi sistemul de curățare.
 • Iluminat sub apă – Pentru o atmosferă mai specială, poți alege o cadă cu iluminat sub apă, în mai multe culori sau doar lumină albă.
 • Tetieră – unele modele sunt dotate cu tetiere din spumă, rezistente la apă.

Îți recomandăm să cumperi cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj online. Aici vei găsi modele variate la prețuri foarte bune.

Înainte de a face o achiziție, consultă părerea altor cumpărători pentru a vedea dacă realitate se potrivește cu descrierea producătorului și dacă nu cumva ești pe cale să faci o investiție proastă.

Având la dispoziție aceste informații, ești gata să cumperi cea mai bună cadă de baie cu hidromasaj.

Cea mai bună cadă cu hidromasaj: recomandări

Analizând oferta existentă, ținând cont de părerile cumpărătorilor și de sfaturile de mai sus, vă recomandăm în continuare câteva modele de căzi de baie cu hidromasaj pentru acasă care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Cada Sanotechnik Samos cu hidromasaj comanda electronica

Cada Sanotechnik Samos cu hidromasaj comanda electronicaCada Sanotechnik colectia Samos are dimensiunea de 140x140x42 cm si este compusa din 5 duze laterale si 8-9 duze in podea, care pulverizeaza aerul preincalzit in cada.
Duzele din podea pot fi puse in functiune si oprite independent de duzele laterale printr-un intrerupator.
Volumul de apa este de 200/L.
Sifonul cu preaplin este inclus.
Forma: Semirotunda.

Vezi detalii si pret

2. Cada cu hidromasaj SPA Q-325S stanga

Cada cu hidromasaj SPA Q-325S stangaBazin acrilic de 4mm grosime ranforsat cu rasina din fibra de sticla.
Cadru metalic din profil de otel inoxidabil de 4 cm, dispus perimetral si transversal.
Pompa de apa 1P – Pompa de aer 300W.
Cascada: 1 buc – Jeturi de apa mari : 5 buc. – Jeturi de apa mici: 2 buc.
Jeturi de aer luminate : 10 buc – Dus retractabil.
Comutator cascada-dus – Comutator apa calda/apa rece – Regulator presiune.
Panou de comanda digital cu Radio FM – Boxe – Tetiere.

Vezi detalii si pret

3. Cada cu hidromasaj Q-334, acril sanitar antibacterian

Cada cu hidromasaj Q-334, acril sanitar antibacterianBazin acrilic de 4mm grosime ranforsat cu rasina din fibra de sticla.
Cadru metalic din profil de otel inoxidabil de 4 cm, dispus perimetral si transversal..
Cascada : 1 buc – Pompa de apa 1 P: 1 buc.
Jeturi de apa mari : 6 buc – Jeturi de apa mici : 2 buc.
Comutator cascada-dus : 1 buc – Comutator apa calda/apa rece : 1 buc.
Regulator presiune jeturi : 1 buc – Tetiere: 2 buc.
Cromoterapie : 1 buc – Dus retractabil : 1 buc.

Vezi detalii si pret

4. Cada cu hidromasaj SPA-062 dreapta

Cada cu hidromasaj SPA-062 dreaptaModel: SPA-062 – dreapta – Dimensiuni:1800x1200x680mm Culoare: Alb.
Locuri: 2 intins, 1 asezat.
Inauntrul cazii, adancimea este de 45 cm Distanta scurgere-pardoseala =11cm
Componente standard : Cada de baie: 1 Perne: 2 buc. Etajera din inox: 1 buc. Jeturi de aer: 12 buc. Jeturi de apa: Total Jeturi 34 (Mari 12 /Mici 22) buc.
Lumini fibra optica: 28 (Sapte feluri de culori) buc. Lumini Spa: 1(Sapte feluri de culori) buc.

Vezi detalii si pret

5. Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Cristal

Pachet complet cada acril cu hidromasaj Kring Cristalcada de colt de grosime 6,5mm, din placa acril antibacterian, ranforsare din fibra de sticla si pardosea dubla.
Este dotata cu pompa de 275l/minut, cu 6 duze laterale pentru jeturi, orientabile cu functie pornit/oprit, intensitatea jetului de apa putand fi reglata.
Masca are culoare alba, acopera circumferinta de 150x100cm, grosime 3,5mm si este realizata din acril antibacterian rezistent la zgarieturi, usor de intretinut, care nu se decoloreaza.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată