Cel mai bun încălzitor de biberon

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (31 voturi, media: 4,99 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun încălzitor de biberon? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă încălzitorul de biberon potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cel mai bun incalzitor de biberonProcesul de hrănire a bebeluşului este un lucru esenţial pentru dezvoltarea sa armonioasă. Recomandarea specialiştilor este că micuţul să fie hrănit la sân, cu lapte matern.

Dacă din diverse motive mămica nu poate alăpta, pe piaţă sunt foarte multe formule de lapte praf special create pentru nevoile celor mici.

Dacă şi tu te numeri printre mămicile care îşi hrănesc copiii cu biberonul, înseamnă că ştii cum e să stai noaptea să prepari formula de lapte sau chiar şi ziua, când bebeluşul flămând pare să nu mai aibă răbdare.

Pentru a-ţi face muncă mai uşoară şi bebeluşul mai fericit îţi poţi achiziţiona un încălzitor de biberon. Acest aparat special poate să decongeleze sau să încălzească rapid lăpticul celui mic la temperatura potrivită.

Top 3 încălzitoare de biberon recomandate

De ce să foloseşti un încălzitor de biberon?

Viaţa cu un copil mic, poate fi adesea solicitanta pentru noii părinţi, de aceea ar fi bine că tu să faci tot ce poţi pentru a-ţi uşura sarcinile.

În loc să îţi petreceţi timpul preparând laptele celui mic şi străduindu-te să-l aduci la temperatura potrivită, te poţi juca cu cel mic în timp ce încălzitorul de biberoane face asta în locul tău. Laptele nu-şi pierde nutrienţii, iar timpul tău preţios este economisit.

În plus, la acest aparat poţi încălzi lapte formula, dar şi lapte matern sau ceai. Doar pui sticluţa în locaşul special, îl conectezi la rețeaua electrică, apeşi pe buton şi gata.

Cum alegi cel mai bun încălzitor de biberon?

Dacă te-ai hotărât ca şi tu ai nevoie de un încălzitor, ar fi bine să te afli ce model ar fi potrivit pentru tine şi copilul tău, deoarece vei găsi produse cu diverse opţiuni. Citeşte în continuare principalele criterii de care trebuie să ţii cont când îl alegi.

Tipul încălzitorului

Incalzitor si sterilizator de biberonTipul standard este uşor de recunoscut şi are ca singură funcţie încălzirea, făcută de cele mai multe ori în baie de apă. Acesta este simplu de utilizat şi funcţionează pe bază de energie electrică.

Încălzitoarele multifuncţionale sunt aparate moderne, complexe din punct de vedere tehnologic, care, pe lângă funcţia principală de încălzire, mai au şi alte funcţii: sterilizare şi dezgheţare.

Chiar dacă necesită o investiţie ceva mai mare decât cele clasice, acestea practic înlocuiesc şi sterilizatoarele, deci în ansamblu alegerea unui aparat multifuncţional va fi mai inspirată.

Tipul alimentării

Majoritatea încălzitoarelor de biberoane sunt concepute pentru a funcţiona conectate la reţeaua electrică, însă, dacă obişnuieşti să călătoreşti des, poţi opta pentru un model care funcţionează şi pe baterii sau se pot conecta la bateria automobilului.

Compatibilitatea cu biberoanele

Pe piaţa există foarte multe tipuri de biberoane, de diverse mărimi. Înainte de a achiziţiona un încălzitor, asigură-te că biberoanele preferate de micuţul tău încap în orificiul de încălzire.

Astfel, nu va fi necesar să achiziţionezi şi alte biberoane şi le vei putea folosi pe cele cu care micuţul tău este deja obişnuit.

Dotări speciale

Încălzitoarele multifuncţionale permit o experienţă personalizată. Dacă bebeluşul tău prefera laptele la o anumită temperatură, ar fi ideal să achiziţionezi un aparat care să permită reglarea temperaturii dorite, cu termostat reglabil.

De asemenea, în funcţie de tehnologia folosită, aparatele pot încălzi în baie de apă sau de abur. Un aparat care încălzeşte uscat este mai comod, deoarece nu va mai fi nevoie să ştergi lichidul rămas pe sticluţa atunci când o scoţi din încălzitor.

Pentru o durată şi mai mare de utilizare, poţi alege un dispozitiv care să încălzească şi recipiente cu hrana solidă. Astfel, îl vei putea folosi şi odată cu începerea diversificării.

Setări de siguranţă

Incalzitor de biberon curatare usoaraIndiferent dacă optezi pentru un model mai simplu sau cu mai multe dotări, este important ca încălzitorul să aibă şi un sistem de avertizare sonor său luminos, care să îţi dea de veste când procesul de încălzire a luat sfârşit.

Astfel, se evita ca utilizatorul să întrerupă încălzirea sau să stea cu ochii pe aparat. Odată terminat ciclul de încălzire la temperatura setată, aparatul se opreşte singur.

Întreţinere uşoară

Indiferent de cât de performant este, încălzitorul trebuie să fie uşor de întreţinut şi curat, pentru că sigur n-o să ai prea mult timp la dispoziţie să stai să cureţi petele de apă sau de minerale de pe el.

Alege un model care să aibă părţi componente ce se pot curate în maşina de spălat vase şi să fie accesibil, fără locaşuri greu de curăţat.

Concluzii

Acum că ştii ce să cauţi, pe internet vei găsi foarte multe modele, încât să alegi cel mai bun încălzitor de biberoane pentru tine. Uită de timpul destinat încălzirii apei şi încercările repetate de a aduce lichidul din sticluţă la temperatura ideală!

Lăpticul micuţului tău va fi gata în doar câteva minute, timp în care tu vei putea petrece timpul împreună cu el, fără să te agiţi şi să te oboseşti inutil.

Încălzitorul de biberon este un accesoriu util, care nu trebuie să lipsească din “recuzita” proaspeţilor părinţi, făcându-le perioada de „bebelușie” mai uşoară.

Cel mai bun încălzitor de biberon: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de încălzitoare de biberon care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Incalzitor electric multifunctional 6 in 1 AGU

Incalzitor electric multifunctional 6 in 1 AGUIncalzitorul electric multifunctional combina toate operatiunile necesare pentru a pregati mancare sanatoasa pentru copil.
Unul dintre beneficiile sale principale este incalzirea apei la orice temperatura prestabilita.
Alte functii importante sunt fierberea la abur, sterilizarea si fierberea.
Incalzirea si mentinerea temperaturii dorite.
Acuratetea temperaturii de pana la 1º C.
Pornire intarziata a dispozitivului.

Vezi detalii si pret

2. Incalzitor digital Chicco pentru biberoane

Incalzitor digital Chicco pentru biberoaneEste foarte util si practic pentru incalzirea biberoanelor, recipientelor / containerelor de stocare a laptelui matern precum si a borcanelelor cu hrana pentru copii.
Pastreaza toate proprietatile nutritive ale ale laptelui datorita incalzirii graduale.
Incalzeste in doar cateva minute.
Dispune de 12 programe, astfel incat tu sa poti alege ce ti se potriveste cel mai bine.
Dispune de un program sigur de dezghetare.

Vezi detalii si pret

3. Incalzitor si sterilizator de biberoane 5 in 1 Warmer Lux

Incalzitor si sterilizator de biberoane 5 in 1 Warmer Lux

Incalzitorul pentru biberoane de la Cangaroo se poate folosi pentru orice tip de biberon dar si pentru borcanase.
Incalzeste intr-un timp foarte scurt hrana din sticla bebelusului.
Functia de sterilizare, se face in conditii maxime de igiena.
Temperatura se poate regla intre: 36 – 100 grade celsius.
Este de asemenea posibil sa sterilizati suzetele sau piese de mici dimensiuni (suzete, tetine, lingurite).

Vezi detalii si pret

4. Incalzitor auto Chicco pentru biberoane

Incalzitor auto Chicco pentru biberoaneEste foarte util si practic pentru incalzirea biberoanelor, recipientelor/containerelor de stocare a laptelui matern precum si a borcanelelor cu hrana pentru copii.
Economisiti timp, este la la indemana si va asigura garantia ca hrana bebelusului va fi intotdeauna incalzita la temperatura optima (37 grade C), evitand astfel riscul de supraincalzire al acesteia.
Dispune de 2 programe specifice: incalzire biberoane si incalzire borcanele mancare. Oprire automata: previne riscul supraincalzirii.

Vezi detalii si pret

5. Incalzitor si sterilizator de biberoane 3 in 1

Incalzitor si sterilizator de biberoane 3 in 1

Un singur produs, trei functii foarte importante in viata de zi cu zi al bebelusilor.
Poate fi utilizat ca si incalzitor de biberoane, ca si sterilizator, dar si ca storcator de fructe.
Functia de sterilizare, se face in conditii maxime de igiena.
Timp de incalzire 5 – 7 minute la o cantitate de 200 – 240ml.
Cu ajutorul termostatului inclus, hrana bebelusului va ramane calda mult timp.
Buton de reglare al temperaturii led ce indica finalizarea procesului de incalzire sau sterilizare.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată