Cel mai bun șemineu electric

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (48 voturi, media: 4,63 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun șemineu electric? Ce caracteristici și funcții trebuie să aibă șemineul electric cu cel mai bun raport calitate/preț? Citește mai departe pentru a afla.

Cel mai bun semineu electric

Tehnologia din ziua de astăzi iți permite sa ai un șemineu în casa ta fără neajunsurile și pericolele flăcărilor și ale fumului și fără a avea nevoie de un coș de fum.

Cele mai bune șeminee electrice îți oferă confortul unui aparat de încălzire modern și în același timp și ambianța unui șemineu clasic.

Folosirea unui șemineu electric pentru încălzirea casei tale te va ajuta să iți reduci cheltuielile și nu va trebui să tai și să depozitezi lemne.

Varietatea formelor și stilurilor de design ale acestor aparate de încălzire estetice le recomandă ca nelipsite din orice casă.

Top 3 șeminee electrice recomandate

Cel mai bun șemineu electric: ce să cauți

Varietatea modelelor de șeminee electrice face alegerea mai dificilă decât ar trebui să fie. În funcție de amenajarea casei tale vei achiziționa un șemineu de colț, un șemineu montat pe perete, care poate funcționa și ca dispozitiv multimedia complex, sau un șemineu electric incorporabil ce se poate monta în deschizătura unui șemineu clasic.

Pentru a decide în cunoștința de cauză ia în considerare criteriile de mai jos înainte sa cumperi cel mai bun șemineu electric pentru tine.

Caracteristici

Principala caracteristică a unui șemineu electric este elementul de încălzire. Unele modele de șeminee electrice deși emană căldura, nu sunt fierbinți la atingere, astfel ca pot fi montate în apropierea obiectelor sau animalelor fără teama ca acestea se vor arde.

Deoarece flacăra unui șemineu electric este afișata pe un ecran digital, nu avem emisii nedorite de gaze cu efect de seră în mediul înconjurător.

Unele modele de șeminee electrice sunt dotate și cu o telecomandă de control pentru ușurință și comoditate. Unele modele sunt compacte și portabile ceea ce permite mutarea acestora în camere diferite sau de acasă la birou fără nicio problemă.

La fel ca majoritatea produselor electrice de larg consum, șemineele electrice beneficiază de o garanție de 24 de luni din partea producătorului.

Design

Semineu electric de pereteExista o mare varietate de modele de șeminee electrice din care poți alege. Unele șeminee sunt pentru așezarea în coltul camerei, altele pentru prinderea pe perete, unele arata ca o sobă clasica de sine stătătoare, și altele sunt incorporabile menite sa înlocuiască arzătorul unui șemineu clasic.

Acestea se montează în vatra șemineului clasic după ce aceasta a fost curățată și pregătită corespunzător. Stilurile de design cuprind o gama larga, de la clasic și ornamental, la modern și minimalist, în acest fel având o plajă largă de alegere în funcție de stilul fiecăruia.

Confort și ușurință în utilizare

Pe lângă telecomanda și portabilitate, cel mai bun șemineu electric oferă o facilitate pe care nu o putem regăsi la un șemineu clasic cu lemne.

Majoritatea modelelor de șeminee electrice folosesc conectori standard pentru rețeaua de curent electric permițând conectarea acestora la o priză normală de perete. Astfel nu ai nevoie să iți suni electricianul și să îl chemi să iți modifice instalația electrică pe care o ai deja.

Majoritatea modelelor de șeminee electrice permit reglarea nivelului de căldura degajată. Unele modele beneficiază și de un termostat programabil care poate porni și opri căldura în mod automat.

Cele mai bune șeminee electrice se găsesc în forme și modele ce pot satisface cele mai pretențioase gusturi și cerințe. Confortul și costurile reduse atât cu energia electrica cât și cu achiziția unității fac din șemineele electrice o alternativa excelentă a celor clasice.

Dacă nu ai deja un șemineu tradițional în casa ta și nu ești dispus să modifici construcția pentru a instala unul, cel mai bun șemineu electric îți poate oferi aceleași beneficii.

Cel mai bun șemineu electric: recomandări

Pentru a iți ușura alegerea, iți prezentăm mai jos câteva sugestii de modele de șeminee electrice cu un raport bun calitate/preț.

1. Semineu TAGU Reino cu Focar Electric Powerflame 23 inch

Semineu TAGU Reino cu Focar Electric Powerflame 23 inchIn design-ul Reino veti gasi un corp din compozit cu aspect de piatra de rau, un top masiv in trepte si o baza pronuntata, capiteluri proeminente si un cadru central arcuit.
Finisajul in nuante Rock Grey (Gri Bolovan) este usor de asortat cu decorul.
Puteti seta un program de incalzire automata pentru fiecare zi a saptamanii si incaperea va fi mereu incalzita la momentul potrivit.
Efect de flacara iltra-luminos – Luminozitate ajustabila – Tehnologie LED.
AEROTERMA DE 1500W – Puternica, dar discreta – Super silentios – Temporizator.

Vezi detalii si pret

2. Semineu electric Chamonix 2000 W, 109 cm

Semineu electric Chamonix 2000 W, 109 cm

Klarstein Chamonix este un șemineu electric frumos care oferă căminului dumneavoastră o atmosferă romantică minunată.
Designul șemineului este realizat din lemn masiv tratat cu vopsea albă creează imaginea unui semineu clasic.
Fereastră șemineului oferă o imagine prin care dă senzația arderii lemnului și simulează flăcări, astfel șemineul este imposibil de deosebit față de un șemineu clasic.
Șemineu electric cu sistem de încălzire, ventilator silentios cu 2 trepte de putere.

Vezi detalii si pret

3. Semineu electric cu LED Lausanne, 2000 W, Negru, 88 x 56 cm

Semineu electric cu LED Lausanne, 2000 W, Negru, 88 x 56 cm

Lausanne este șemineu electric care oferă camerei o atmosferă romantică.
Când este activat, simulează într-un mod deosebit strălucirea flăcărilor și luminează întreaga cameră.
Dispozitivul dispune de un buton prin care se poate regla intensitatea flăcărilor.
Folosind butonul de comutare puteți activa ventilatorul în două etape, cu o putere de pana la 2000W.
Abilitatea de a controla dispozitivul confortabil din canapea de la distanță.

Vezi detalii si pret

4. Semineu electric de perete TESY WEF200SRELW

Semineu electric de perete TESY WEF200SRELW

Posibilitatea setarii temperaturii ambientale in intervalul 10 -35°C.
Display LED amplasat in partea frontala produsului.
Efect de flacara foarte real cu posibilitatea setarii intensitatii luminii acesteia.
Posibilitatea setarii din telecomanda a intensitatii efectului de flacara.
Programator saptamanal de functionare.
Posibilitatea de control a produsului pe mod manual.
Efectul de flacara poate functiona independent de functia de incalzire.

Vezi detalii si pret

5. Focar semineu electric 3D Infrarosu incorporabil ClassicFlame 26IIU42FGL

Focar semineu electric 3D Infrarosu incorporabil ClassicFlame 26IIU42FGL

Tehnologia 3D LED incorporata in toate focarele electrice ClassicFlame foloseste doar 11.2 Watt, reducand considerabil consumul de energie electrica.
Afisaj digital – Incalzire cu termostat – Functie Timer
125 combinatii de efect ale flacarii – SpectraFire Plus.
Viteza SpectraFire – Ajustarea vitezei flacarii in 5 trepte diferite.
Telecomanda – Pentru un control cat mai comod al tuturor functiilor.

Vezi detalii si pret

Citește și
1 Comentariu
  1. Arpi spune

    Bună ziua. Mă gândesc să îmi cumpăr o casă cu 2 camere si să produc propria energie electrică produs printr-un sistem cu panouri solare. Mă încurcă un pic faptul că nu știu cât voi consuma, mai ales dacă iau în calcul un șemineu electric ca acesta. Întrebarea ar fi oare cum pot calcula câți kwh voi consuma cu șemineul? Aceasta e temerea mea. Știu că iarna producția de energie proprie va fi mai redusă dar aici în Ungaria guvernul sprijină populația și încurajează să – și ia sisteme cu panouri solare, asta însemnând că pot opta la un sistem on grid, adică voi fi legat de rețeaua națională. Atunci când consumul ar fi mai mare decât producția voi primi înapoi din ce am produs pe timp de vară. Întrebarea mea este aceeași : nu vreau surprize neplăcute cu un șemineu electric. Mă puteți ajuta să înțeleg cât ar consuma și ce sistem hibrid cu panouri solare să – mi iau? Va mulțumesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată