Cea mai bună sonerie wireless

Cum alegi cea mai bună sonerie wireless (fără fir)? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă soneria wireless potrivită nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Cea mai buna sonerie wirelessDacă îţi doreşti să nu mai fii nevoit vreodată să alergi până la uşa pentru a răspunde musafirilor, cu atât mai mult dacă ai o casă mare sau deţii o firmă şi ai constant parte de vizite din partea clienţilor, atunci cea mai bună opţiune la care poţi apela este să achiziţionezi o sonerie wireless.

Este vorba despre un dispozitiv foarte practic, modern şi uşor de folosit, care îţi va scuti timp şi, totodată, îţi va oferi confortul de a răspunde la uşa de oriunde ai fi în interiorul imobilului pe care îl deţii.

În plus, instalarea unei sonerii wireless nu necesită găurirea pereților si serviciile unui electrician pentru a trage și monta fire electrice care costă mult și pot fii inestetice.

Top 3 sonerii wireless recomandate

De ce să alegi cea mai bună sonerie wireless?

Cu ajutorul unei sonerii wireless vei reuşi să răspunzi repede şi uşor celor care vin în vizită, fără a fi nevoit să alergi până la uşă. Tot ce trebuie să faci este să instalezi dispozitivul şi să setezi volumul soneriei.

Apoi, când îţi sosesc musafirii, le poţi deschide cu o simplă apăsare de buton. În plus, nu trebuie să te opreşti din ceea ce faci pentru a deschide uşa.

De asemenea, un alt motiv pentru care trebuie să apelezi la acest tip de dispozitiv constă în faptul că poate avea o arie de acoperire foarte mare, în funcţie de modelul pentru care optezi.

Soneriile wireless pot fi folosite atât în apartamente mai mici, cât şi în case ori chiar sediul companiei.

Cum alegi cea mai bună sonerie wireless (fără fir)

În funcţie de următoarele criterii:

Tipul de sonerie wireless

Înainte de a face o alegere, este bine să ştii că există mai multe tipuri de sonerii wireless.

Sonerie wireless rezistenta la apaDe exemplu, există modelele regular, dar şi modele rezistente la apă. Cele din urmă pot fi montate în locuri în care nu există protecţie împotriva factorilor externi, aşa cum sunt ploaia, soarele său praful.

Gradul de protecţie minim IP44 garantează funcţionarea propice a receptorului, indiferent dacă acesta este stropit cu apă sau acoperit de praf.

Aria de acoperire

Înainte de a achiziţiona o sonerie wireless, trebuie să în vedere câteva aspecte foarte importante. În primul rând, esenţială este aria de acoperire.

Poţi alege un dispozitiv cu o arie de acoperire mai mare, dacă spaţiul în care urmează să îl instalezi este o vilă, de exemplu. În cazul unui apartament, în schimb, nu ai nevoie de o arie de acoperire la fel de mare.

Tipul de sunet

De asemenea, trebuie să iei în considerare şi tipul de sunet disponibil. Ideal este că melodia care se aude atunci când sună cineva la uşă să fie una armonioasă, astfel încât să fie plăcută auzului.

Nu uita să alegi o melodie pe care să o distingi foarte uşor dintr-o mulţime de alte sunete, astfel încât să poţi răspunde cât mai repede!

Compatibilitatea cu sistemul de alarmă

Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare înainte de achiziţionarea unei sonerii este compatibilitatea cu sistemul de alarmă, dacă ai unul deja instalat.

Este important să verifici dacă soneria poate fi utilizată în paralel cu sistemul de alarmă, pentru că nu toate modelele pot fi utilizate în paralel.

Totodată, dacă îţi doreşti o sonerie cât mai modernă, poţi alege una care să se conecteze şi la telefon. Astfel, îţi va fi foarte uşor să deschizi celor care îţi sună la uşă. Nici măcar nu va trebui să te ridici din locul în care te afli atunci când îţi vin oaspeţi.

Funcţiile soneriei wireless

Dacă ai decis că doreşti să achiziţionezi o sonerie wireless, atunci ai avantajul că poţi alege dintr-o gamă largă de opţiuni!

Poţi opta pentru un dispozitiv cu mai multe sau mai puţine nivele de volum, cu o baterie mai puternică ori mai slabă sau pentru o sonerie care să aibă o anumită arie de acoperire.

Totodată, există dispozitive care sunt mai micuţe şi mai cochete, dar şi modele mai mari, care sunt foarte practice şi, în acelaşi timp foarte puternice.

De asemenea, printre funcţiile la care trebuie să fii atent se numără şi consumul de energie: în funcţie de model, acesta poate consuma mai mult sau mai puţin curent.

Sonerie wireless cu design placutNu în ultimul rând, importantă este şi dimensiunea transmiţătorului, dar şi dimensiunea receptorului. Cât despre temperatură de funcţionare a transmiţătorului, aceasta variază de la un tip la altul.

Designul soneriei wireless

Nu în ultimul rând, designul soneriei joacă şi el un rol important în alegerea modelului ideal. De exemplu, poate îţi doreşti ca dispozitivul să fie în nuanţele casei, pentru un aspect plăcut.

Dacă te-ai convins deja că ai nevoie de o sonerie wireless, datorită numeroaselor beneficii de care ai putea avea parte, atunci nu ezita să alegi modelul potrivit pentru tine, în funcţie de tipul de imobil în care doreşti să o instalezi.

Alege cel mai bun model pentru tine în funcţie de nevoile personale și caracteristicile dispozitivului!

Cea mai bună sonerie wireless: recomandări

Analizând oferta existentă, ținând cont de părerile cumpărătorilor și de sfaturile de mai sus, vă recomandăm în continuare câteva modele de sonerii wireless pentru acasă care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Sonerie wireless Honeywell DC515EP2

Sonerie wireless Honeywell DC515EP2Raza de acţiune: max. 150 metri.
Volum: max 84 dB – 6 melodii.
Blocare sunet cu temporizare: 3, 6, 9, 12 ore.
Lumină discretă HALO pe ramă şi LED de semnalizare puternic.
Un buton se poate conecta la multiple sonerii şi la o sonerie se pot conecta mai multe butoane.
Buton cu protecţie IP55.

Vezi detalii si pret

2. Sonerie fara fir OneConcept Portaton 100

Sonerie fara fir OneConcept Portaton 100Sonerie wireless cu 2 receptoare.
Alegere din 48 de melodii populare – Volumul reglabil.
Semnal de până la 100 m.
Fără interferență cu alte dispozitive care folosesc o frecvență radio special codificată.
Montare pe perete cu tampoane adezive și posibilitatea de înșurubare.
Lumină albastră de operare pe receptor.

Vezi detalii si pret

3. Sonerie wireless WD-T10

SONERIE WIRELESS WD-T10WD-T10 este o sonerie inteligenta, cu un design simplu si elegant, ce se va integra perfect in ambientul casei tale.
Raza de actiune a soneriei este de 180 de metri.
Volumul reglabil si variatia de 58 de melodii fac acest dispozitiv foarte util, atat pentru casa cat si pentru persoane varstnice care au nevoie de ajutor.
Autonomie de pana la 200.000 de apasari, echivalentul a 10 ani de folosire.
WT-10 detine gradul de protectie IP44 care garanteaza rezistenta la stropire.

Vezi detalii si pret

4. Sonerie fără fir Mercury, 100 m, 16 melodii

Sonerie fără fir Mercury, 100 m, 16 melodiiSonerie fără fir.
16 melodii.
Raza de actiune de 100 m (în condiții ideale).
Posibilitatea de atașare la un perete sau așezat pe o suprafață plană.
Dispozitivul este de asemenea potrivit pentru utilizarea în serviciul de îngrijire a persoanelor vârstnice sau a dispozitivelor medicale, unde poate fi utilizat pentru a comunica cu pacienții imobili.

Vezi detalii si pret

5. Sonerie fara fir / wireless cu alimentare la priza Zoopie C03

Sonerie fara fir / wireless cu alimentare la priza Zoopie C03 Datorita protectiei IP44, impotriva apei improscate, transmitatorul este ideal si pentru utilizarea in exterior.
Datorita distantei de 280 m in camp liber si al semnalului puternic penetrant, nu veti rata niciun vizitator.
Puteti alege dintro gama de 58 de tonuri. In plus, puteti regla volumul difuzorului in 4 etape, intre 0dB si 95dB.
Bateria transmitatorului va ofera o durata de viata (medie) de trei ani.

Vezi detalii si pret

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată