Un altfel de blog.

Cel mai bun televizor

Cel mai bun televizorCel mai bun televizor este greu de definit. Cerintele pot varia in functie de preferinte si necesitati. Totusi, cand vorbim de cel mai bun televizor, luam in calcul o medie a dimensiunilor si a caracteristicilor. Daca ai un living enorm de peste 100 metri patrati, cel mai bun televizor pentru tine va trebui sa fie mare, cu o diagonala pe masura. Pentru majoritatea camerelor de zi probabil ca o diagonala intre 40 si 46 de inchi este cea mai potrivita.

Pe langa dimesniunea ecranului celui mai bun televizor, ne intereseaza si tipul de display, calitatea imaginii, conectivitatea si functiile de Smart TV. Cea mai buna tehnologie la momentul actual sunt ecranele 4K UHDTV (2160p) cu o rezolutie de 3840 × 2160. Modelele cu aceasta rezolutie urmeaza sa fie lansate pe piata in anul 2013 fiind pasul urmator de la televizoarele FullHD catre televizoarele cu OLED. Calitatea imaginii este rezultatul mai ultor tehnologii care lucreaza impreuna: rezolutia ecranului, backlit LED, refresh rate, imagini 3D etc.

Dar sa vedem care este cel mai bun televizor disponibil pe piata la inceputul anului 2013.

 1. Televizor LED 3D Samsung, 116 cm, Full HD, 46ES8000

Televizor LED 3D Samsung, 116 cm, Full HD, 46ES8000Cu acest model de top Samsung ne introduce in lumea divertismentului TV total. Un televizor “slim” de dimensiuni generoase ce ofera imagini si sunete de o fidelitate impecabila. Functiile de Smart TV permit accesarea de continut exclusiv 3D, navigarea pe internet si controlul vocal si prin miscare a televizorului. Viitorul in materie de televizoare este aici.

Caracteristici: Rezolutie 1920 x 1080 pixeli FullHD Ultra Clear Panel, Clear Motion Rate 800, Micro Dimming Ultimate, Ultra Clear Panel, MoIP Backlight Enhancer, 3D HyperReal Engine, conexiune retea Wireless si Ethernet, SmartHUB, Aplicatii, Jocuri, Picture In Picture, Player multimedia integrat, etc.

Vezi aici specificatii complete

 

Controlul televizorului vocal si prin miscare

2. Televizor LED 3D Philips, 117 cm, Full HD, 46PFL7007K/12

Televizor LED 3D Philips, 117 cm, Full HD, 46PFL7007K/12Adaugati o noua dimensiune experientei dvs. de vizionare cu Ambilight Spectra 2. Aceasta tehnologie brevetata de la Philips mareste ecranul proiectand pe peretele din spate un halo de lumina din ambele laterale ale partii din spate a televizorului. Ambilight regleaza automat culoarea si intensitatea luminii pentru a corespunde imaginii televizorului. Gratie functiei de adaptare la perete, culoarea luminii este perfecta, indiferent de culoarea peretelui.

Caracteristici: Rezolutie 1920 x 1080 pixeli FullHD, Control Adancime 3D, Perfect Motion Rate 800, 3D Max Clarity 700, Pixel Precise HD, Incredible Surround Clear Sound, Redare fisiere video prin USB sau retea, Skype Ready, etc.

Vezi aici specificatii complete

 

3. Televizor LED 3D SONY KDL-46HX850

Televizor LED 3D SONY KDL-46HX850

 

Televizor Full HD 3D de 117 cm/46″ cu Dynamic Edge LED, X-Reality PRO, Wi-Fi® integrat si Sony Internet TV

Imagine realista si experienta Full HD 3D captivanta, Wi-Fi® pentru acces rapid la emisiuni catch-up TV, filme si aplicatii, Sistem de sunet integrat si unghi de 6 grade.

Caracteristici: Rezolutie 1920 x 1080 pixeli FullHD, X-Reality PRO, Motionflow XR 800 Hz, Navigare web, Skype, Aplicatii, Player multimedia integrat, conectivitate extinsa, sistem de sunet intergrat, etc.

Vezi aici specificatii complete

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată