Cel mai bun UPS

Cum alegi cel mai bun UPS? Ce caracteristici si functii trebuie sa ofere produsul ideal? Citeste mai departe pentru a afla.

Cel mai bun UPSCel mai bun UPS (Uninterruptible Power Supply) mentine in stare de functionare aparatele electronice, cumar fi computerul, in cazul unei pene de curent electric. Tot ce trebuie sa faci este sa ai sursa computerului si monitorul conectate la sursa de curent de siguranta. Atunci cand se intrerupe furnizarea energie electrice, computerul tau va continua sa functioneze pentru a preveni pierderea de date importante.

Unitatile UPS ajuta la protejare informatiilor stocate in computere sau dispozitive similare. De obicei ofera si protectie la fluctuatiile de curent ce pot aparea pe retea. Combinarea caracteristicilor de protectie la fluctuatii si a stocarii energiei de rezerva in acelasi dispozitiv va fereste deachizitionare unor echipamente multiple.

Modelele deUPS disponibilepe piata sunt destinate unor configuratii diversede dispozitive electronice ce pot fi alimentate. Trebuie sa fii atent la capacitatea de alimentare, tipurile de cabluri de alimentare pe care le ai si numarul prizelor de care ai nevoie pentru ate asigura ca alegi cel mai bun UPS pentru tine.

Cel mai bun UPS: ce sa cauti

UPS-urile disponibile pe piata sunt oferite intr-o gama larga de voltaje si dimensiuni.Mai jos iti prezentam aspectele principale pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a alege cel mai bun UPS pentru biroul sau locuinta ta.

Afisajul
Cele mai simple unitati UPS folosesc led-uri pentru a indica functionarea. Unitatile UPS mai avansate ofera ecrane cu afisaj unde poti urmari toti parametrii de functionare ai acestora. Pe ecran se afiseaza deobicei puterea conexiunii la reteaua electrica, numarul de dispozitive conectate, nivelul puterii disponibile in baterie si o estimare a timpului de backup pe care il poate furniza UPS-ul.

Puterea
Conectori UPS de calitateNivelul de putere de care ai nevoie depinde de ce doresti sa alimentezi cu UPS-ul tau. Cea mai buna metoda de a alege cel mai bun UPS este sa te decizi dinainte ce aparate electronice ai nevoie sa functioneze si sa alegi un produs care poate furniza puterea necesara. Unitatile UPS sunt alimentate de baterii cu o anumita putere. Vei dori sa alegi o baterie mai puternica daca doresti sa furnizezi energie pentru mai multe dispozitive, cum ar fi mai multe computere sau servere simultan. Unele modele de UPS au baterii hot-swappable care se pot schimba in timpul functionarii fara a trebui sa interupi alimentarea. Ia in considerare, totusi, ca vei avea costuri suplimentare destul de mari cu aceste baterii de rezerva.

Dimensiunea
Dimensiunea unui UPS este direct corelata si cu capacitatea acestuia de a furniza energia necesara. Ounitate UPSmica si portabila este ideala atunci cand ai nevoie de rezerve de energie pentru un laptop sau cand ai nevoie sa clatoresti cu multe echipamente. UPS-urile de dimensiuni mai mari sunt potrivite pentru birouri unde pot alimenta retele de computere sau servere, sau pentru acasa unde pot alimenta sistemele de divertisment sau chiar aparatele electrice si electrocasnice esentiale.

In concluzie, un UPS bun poate fi de ajutor in orice situatie, indiferent daca il folosesti acasa sau la birou. Aceste aparate iti protejeaza electronicele de fluctuatiile de curent din retea si reduc sansele de a pierde informatii importante in cazul unei pene de curent.

1. UPS APC BACK-UPS RS 900VA/540W, LCD Display

UPS APC BACK-UPS RS 900VA/540W

Capacitate putere: 540W/900VA – Voltaj nominal output: 230 V
Frecventa output: 50 – 60 Hz – Conectori output: 4 x IEC 320

Model baterie: RBC – Baterii incluse: 1 – Timp mediu de incarcare: ~ 8 ore

Management: Da – Panou de control: LCD cu consola
Alarma sonora: Da, Atentionari sonore: Mod baterie, Baterie slaba, Suprasarcina

Ratie protectie supratensiune: 600 Jouli – Filtrare: Da – Protectie cabluri de date: RJ-11, RJ-45

Vezi detalii si pret

2. UPS nJoy Isis 1500, 1500VA/900W, LCD Display, Garantie Pick-up & Return

UPS nJoy Isis 1500, 1500VA/900W

4 Prize cu Protectie – nJoy Isis are 4 prize standard care sunt conectate la bateria inclusa in UPS. Pentru a putea lucra si pe timpul caderilor de curent de durata scurta sau medie conecteaza la UPS computerele si monitoarele.
Ecran LCD – Cele mai importante informatii referitoare la UPS-ul tau sunt afisate pe ecranul LCD: Functionare pe curent, Functionare pe baterie, Nivelul de incarcare, Nivelul bateriei, Voltajul de intrare, Voltajul de iesire, Suprasarcina, Baterie descarcata.
Garantie Pick-up & Return – Beneficiezi de serviciul Pick-up & Return pe toata perioada de garantie a produsului oriunde in Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa suni si de restul ne ocupam noi!

Vezi detalii si pret

3. UPS APC BACK ES 400VA, 230V

 UPS APC BACK ES 400VA, 230V

  • Restabilire usoara dupa suprasarcini; nu este necesara inlocuirea unei sigurante.
  • Asigura notificarea modificarii conditiilor de alimentare de la reteaua electrica si UPS
  • Autotestarea periodica a bateriei asigura detectarea din timp a necesitatii de inlocuire
  • Sustine si protejeaza hardware-ul si datele dvs. cand au loc intreruperi de alimentare, supratensiuni si varfuri de tensiune.
  • Protejeaza electronicele secundare de supratensiuni si varfuri de tensiune fara sa reduca puterea bateriei utilizate pentru functionarea principalelor electronice in timpul unei intreruperi de alimentare.
Vezi detalii si pret

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *