Cel mai bun aspirator Philips

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (15 voturi, media: 4,80 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aspirator Philips? Ce funcţii şi caracteristici trebuie să aibă aspiratorul Philips potrivit nevoilor tale? Citeşte ghidul nostru şi alege informat.

De ce să alegi cel mai bun aspirator Philips?

Cel mai bun aspirator PhilipsPhilips este o marcă de renume mondial pentru aparatura electronică şi electrocasnica. Philips oferă, practic, produse electrocasnice care se încadrează în toate nivelurile de preţ, de la cele mai ieftine şi până la cele mai scumpe. Produsele electrocasnice Philips pot fi găsite în aproape orice magazin de aparatură electronică şi electrocasnica.

Atunci când vrei sa alegi cel mai bun aspirator, aspiratoarele Philips au o funcţionalitate bună şi sunt realizate cu o înaltă calitate, pentru a putea fi folosite o lungă perioadă de timp, având în general o tehnică foarte bună. Designul acestora este foarte plăcut, fiind proiectate cu o calitate excelentă şi oferă uşurinţă în utilizare.

Cum alegi cel mai bun aspirator Philips

Astăzi, sunt disponibile în comerţ aspiratoare Philips cu tip de colector cu sac, cu recipient sau aquafiltru. Vom vorbi despre toate avantajele fiecărei tehnologii alegând cel mai bun model.

Dacă vorbim despre cel mai bun aspirator Philips putem spune că acesta poate reprezenta un asistent personal pentru curăţarea locuinţei, fiind capabil să simplifice nu numai procesul de curăţare, ci de asemenea, să protejeze împotriva atacurilor alergice sau a bolilor transmisibile prin particulele de aer.

În acest moment, piaţa este reprezentată de aproximativ zece tipuri de aspiratoare marca Philips. Cele mai cunoscute sunt aspiratoarele cu recipient şi aspiratoarele cu sac.

Tipuri de aspiratoare Philips

Aspirator cu sac PhilipsCa oricare alt tip de aspirator, şi Philips este de mai multe feluri, noi axându-ne pe două tipuri: cel cu sac şi cel cu recipient. Fiecare tip de aspirator, fie cu sac, fie cu recipient are avantaje şi dezavantaje.

Aspiratorul cu sac protejează filtrele şi motorul, însă necesita achiziţionarea sacilor, în timp ce aspiratorul cu recipient nu necesită achiziţionarea sacilor, dar necesită achiziţionarea filtrelor, care trebuie să fie de cea mai bună calitate pentru a nu permite trecerea particulelor de praf la motor.

Aspiratorul Philips cu sac

Principiul de funcţionare al aspiratorului cu sac este simplu: dispozitivul aspira aer împreună cu praful şi reziduurile, apoi aerul trece prin sacul de pânză sau de hârtie şi se opreşte în sistemul de filtrare. Drept rezultat, murdăria rămâne captiva în sac, iar aerul este purificat şi întors înapoi în cameră.

La prima vedere, această tehnologie pare simplă şi perfectă. Cu toate acestea, în practică, situaţia este puţin diferită. Porii sacului din pânză sunt permeabili şi permit trecerea prafului fin, astfel încât de multe ori particule fine de praf sunt întoarse înapoi în cameră. Pe măsură ce sacul de praf se umple, puterea aspiratorului scade şi în acest caz murdăria nu poate fi eliminată în mod eficient.

Dezavantajul aspiratorului cu sac este acela ca sacii trebuie cumpăraţi, ceea ce înseamnă o cheltuială în plus. Mai există o variantă şi anume folosirea sacului din pânză care poate fi golit şi refolosit.

Cu toate aceste dezavantaje, cumpărătorii prefera acest tip de aspirator datorită simplităţii, fiabilităţii şi a compactităţii.

Aspiratorul Philips fără sac

Aspirator fara sac PhilipsAspiratorul cu recipient a devenit o alternativă a aspiratorului clasic, producătorul oferind modele care pot colecta praful într-un recipient special. Dispozitivul se bazează pe acţiunea forţei centrifuge, formând în interior un vârtej care colectează particulele de praf, fiind depozitate pe pereţii şi în partea de jos a recipientului. După curăţare, recipientul trebuie spălat.

Dezavantajul acestui tip de aspirator este faptul că resturile de piele, unghii, păr sau lana, cu greu pot fi absorbite şi depozitate în recipient. Praful fin nu este supus acestui tip de aspirator. Produsul este ideal pentru curăţarea resturilor de dimensiuni mai mari.

Filtrele aspiratorului Philips

Alegerea sistemului de filtrare este mai degrabă o chestiune de preferinţă personală, fiind bazat pe nevoile şi gusturile utilizatorului.

Cu toate acestea, există unele limitări şi anume, dacă în casa există persoane bolnave de astm sau alergice, cel mai bun filtru este cel cu carbon activ care opreşte chiar şi cele mai fine particule de praf şi au rolul de a elimina mirosurile şi substanţele nocive. În acest moment, cele mai bune filtre pentru aspiratoarele clasice sunt tipul Hepa.

Funcțiile aspiratorului Philips

Este dovedit faptul că acarienii pot provoca o lungă listă de boli. În plus, praful din apartament este supus la tot felul de viruşi şi bacterii dăunătoare. Curăţarea umedă, în acest caz, este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune moduri de a scăpa de praf.

În linia mărcii Philips pot fi găsite aspiratoare cu capacitate mică, medie şi mare, cu tip de aspirare cu sac, cu recipient sau chiar cu aquafiltru cu diverse opţiuni ale funcţiilor. Cel mai bun aspirator Philips prezintă un mâner pentru transport, cu regulator de putere pe mâner, cablu de alimentare de şase metri şi o greutate de circa cinci kg.

Dispozitivul este puternic, fiabil pentru toată gama de aspiratoare, echipat cu sistem de filtrare îmbunătăţit. Aspiratorul poate oferi curăţare uscată sau umedă, având compartimente special pentru depozitarea duzelor standard.

Puterea de aspirare

Putere de aspirare PhilipsLa o putere de 300 de waţi, aspiratorul Philips asigura un nivel bun de aspirare a prafului, crescând însă nivelul de zgomot. Unele modele de aspiratoare sunt dotate cu sistem de reducere a zgomotului.

Acest tip de aspirator este preferat în general de familiile care au copii mici. La aspiratoarele standard, cu cât creşte puterea de aspirare, cu atât zgomotul este mai mare.

Service și garanție

Cu Philips întotdeauna vei beneficia de o garanţie la cumpărarea produselor electrocasnice, care este conform legislaţiei în vigoare şi a politicii comerciale a producătorului.

Cu garanţia primită la cumpărarea produsului beneficiezi de servicii de reparaţii gratuite, această garanţie având o valabilitate de cel purin 12 luni de la data cumpărării produsului.

Cel mai bun aspirator Philips: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aspiratoare Philips care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Aspirator vertical Philips PowerPro Aqua FC6402/01

Aspirator vertical Philips PowerPro Aqua FC6402/01 PowerPro Aqua de la Philips este un aspirator puternic fara fir, avand si capacitate de curatare umeda.
Combina aspirarea si stergerea pentru a curata rapid murdaria zilnica.
Ataseaza/detaseaza cu usurinta sistemul de stergere pentru a aspira sau aspira si sterge dintr-o miscare!
Tehnologia PowerCyclone asigura rezultate superioare de aspirare intr-o singura miscare.

Vezi detalii si pret

2. Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9722/09

Aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9722/09Aspiratorul fara sac Philips PowerPro Expert duce performanta curatarii la un alt nivel.
PowerCyclone 6 si capul de aspirare TriActiveMax asigura rezultate de curatare exceptionale pe toate tipurile de podele.
Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 in 1 acopera perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.
Compartimentul pentru praf se goleste fara efort.
Performanta clasa A pe suprafete dure.

Vezi detalii si pret

3. Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01

Aspirator vertical 2 in 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01PowerPro Duo de la Philips iti ofera rezultate de curatare temeinice pe suprafete dure si covoare.
Tehnologia PowerCyclone mentine puterea mare de aspirare, pentru performanta excelenta.
Capul de curatare TriActive Turbo capteaza mai mult praf si mai multe scame dintr-o singura miscare.
Baterii puternice de 18 V, cu litiu pentru durata de functionare indelungata.
La fel de puternic ca un aspirator traditional de 2000 W.

Vezi detalii si pret

4. Aspirator fara sac Philips Power Pro Compact FC8476/92

Aspirator fara sac Philips Power Pro Compact FC8476/92Tehnologia PowerCyclone 4 ofera cele mai bune rezultate de curatare dintr-o singura miscare.
Maner ergonomic foarte lung ofera o raza de actiune mai ampla, asa incat puteti curata cu usurinta locurile greu accesibile.
Filtrul EPA 10 si AirSeal capteaza cele mai fine fire de praf inainte ca aerul sa fie evacuat.
Recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf.

Vezi detalii si pret

5. Aspirator cu sac Philips Power Life FC8453/91

Aspirator cu sac Philips Power Life FC8453/91Rezultate de curatare bune pe toate podelele cu aspiratorul Philips PowerLife, gratie capului de aspirare TriActive.
S-bag XXL de 3 litri pentru performanta durabila.
Curatare confortabila gratie tubului din aluminiu foarte usor.
Tubul telescopic din 2 piese poate fi reglat cu uşurinţă la înălţimea preferată de tine.
Capul de aspirare TriActive aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare.

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată