Cel mai bun aspirator ieftin

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (14 voturi, media: 4,79 din 5)
Încarc...

Cum alegi cel mai bun aspirator ieftin și bun? Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă aspiratorul potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege ceea ce este cel mai important.

De ce să alegi un aspirator ieftin și bun?

Aspirator ieftin si bunÎn arsenalul pentru curățenie, practic fiecare gospodină modernă are un aspirator pe care îl folosește pentru a elimina rapid praful și murdăria din camere. Cu toate acestea, nu toate produsele sunt de înaltă calitate atât în privința curățării suprafețelor cât și a ozonării aerului.

În acest articol îți vom arăta cum să alegi cel mai bun aspirator ieftin și bun, care sunt diferențele de caracteristici și de ce unele costă mai mult și altele mai puțin.

Cum alegi un aspirator ieftin și bun

Este posibil să alegi un model de aspirator ieftin, dar de înaltă calitate care să coste puțin? Acest lucru este posibil. Trebuie doar să te debarasezi de toate caracteristicile și capacitățile inutile și să te concentrezi pe ceea ce ai tu nevoie pentru casa ta.

Pentru a alege un aspirator în funcție de buget, trebuie să acorzi atenție următoarelor caracteristici: design, prezența filtrelor, tipul colectorului de praf, puterea de aspirare, numărul de duze.

Între un aspirator care costă mult și unul care costă puțin există câteva diferențe. Aspiratorul robot sau aspiratorul cu spălare nu se încadrează în conceptul aspiratorului ieftin și bun deoarece prețul lui este mult mai mare.

Putem vorbi însă despre aspiratorul cu curățare uscată care poate fi atât bun, cât și ieftin. Spre exemplu, putem vorbi despre un aspirator care poate avea o putere de aspirare de 280 wați. Acesta este foarte ieftin și bun, fiind echipat cu un filtru fin, astfel încât aerul din încăpere va rămâne proaspăt și curat după aspirare.

Aspirator cu sac sau cu recipient

Aspiratorul este un asistent original care este capabil să simplifice nu numai procesul de curățare, ci de asemeni, să protejeze împotriva atacurilor alergice sau a bolilor transmise prin aer. În acest moment, piața este reprezentată de aproximativ zece tipuri de aspiratoare.

Aspirator cu sac

Aspirator cu sac ieftin si bunPrincipiul de funcționare este simplu: dispozitivul aspiră aerul împreună cu praful și reziduurile direct în sacul din material textil sau de hârtie, apoi aerul trece printr-un filtru înapoi în cameră.

Drept rezultat, murdăria rămâne în sac iar aerul purificat este întors în cameră. La prima vedere, această tehnologie este perfectă și nu necesită programe suplimentare.

Aspirator cu recipient

Aspiratorul cu recipient este cel mai economic, deoarece nu este necesar să cumperi consumabile sub formă de saci. Pe de altă parte, praful agitat din recipient nu este capabil să fie returnat în încăpere.

Filtrele aspiratorului

Utilizarea filtrelor în aspirator este imperativă. Acest lucru se datorează faptului că filtrele împiedică intrarea particulelor de praf în motor, extinzând astfel durata de viață a aspiratorului.

De puțin timp, tot mai multe aspiratoare au în structura lor un filtru Hepa.Acesta este axat pe filtrarea micropărticulelor de praf și este destinat aspiratoarelor cu o suprafață mare de aspirare. Acestea sunt înlocuite periodic, durata de viață a unui filtru Hepa fiind de aproximativ 6 luni.

Funcțiile aspiratorului

Principala funcție a aspiratorului este de a curăța praful de pe covoare, mochete, tapițerii, pardoseli cu curățare uscată sau cu curățare umedă. Cel mai bun aspirator ieftin trebuie să fie confortabil și să dețină un tub pentru aspirare.

Acesta trebuie să prezinte un set complet de duze pentru că aspiratorul trebuie să efectueze o curățare cât mai extinsă. Acesta ar trebui să mai prezinte un cablu destul de lung pentru a permite efectuarea curățării unui spațiu cât mai mare, fără a fi nevoit să schimbi priză.

Trebuie să dețină un sistem automat de rulare pentru că după curățare acesta să fie rulat ușor în interiorul carcasei.

Multe aspiratoare moderne, chiar dacă sunt ieftine, dețin funcția de fals Aspirator ieftin si bun pentru acasala declanșare. Aceasta este foarte utilă deoarece nu permite pornirea aparatului dacă ai uitat să pui un sac colector. Această situație este destul de frecvență, mai ales atunci când treburile casnice te copleșesc.

Cel mai bun aspirator ieftin și bun ar trebui să mai prezinte un sistem de închidere automată atunci când sacul colector este plin și un sistem de protecție pentru supraîncălzire. Cu această funcție aparatul se oprește din lucru în cazul în care temperatura ajunge la pragul critic.

Pe panoul de control al aspiratorului care este amplasat pe partea frontală se află butoanele sau senzorii funcțiilor precum butonul de pornire și butonul de acționare pentru rularea cablului.

Puterea de absorbție

Una dintre caracteristicile de performanță ale aspiratorului este capacitatea de lucru sau puterea de absorbție. Curățarea suprafeței de lucru se distinge prin puterea de aspirare a prafului, care variază de la 480 până la 2000 de wați.

Cu cât puterea de absorbție este mai mare, cu atât aspiratorul este mai eficient. Însă, vorbind de un model ieftin și bun, puterea de absorbție a unui astfel de dispozitiv poate ajunge până la 1000-1500 de wați.

Consumul de energie este indirect legat de capacitatea de absorbție care este caracterizată printr-un agent de curățare eficient.

Service și garanție

Service-ul și garanția reprezintă perioada în care este detectată o defecțiune de fabricație și satisfac cerințele clienților de a elimina defecțiunile.

Perioada de garanție corelată cu durata de viață a aparatului electrocasnic și termenul de valabilitate reprezintă un drept al cumpărătorului și o responsabilitate din partea producătorului, perioada de valabilitate fiind de 24 de luni.

Cel mai bun aspirator ieftin și bun: recomandări

Ținând cont de sfaturile de mai sus, analizând părerile cumpărătorilor și oferta existentă, vă recomandăm în continuare câteva modele de aspiratoare ieftine și bune care oferă un raport calitate/preț excelent.

1. Aspirator cu sac Daewoo RC-224L, 1400W

Aspirator cu sac Daewoo RC-224L, 1400W

Perie eficienta – suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.
Dimensiune compacta – pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii.
Designul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare.
Furtun rotativ 360 grade – veti putea folosi cu o mai mare usurinta aspiratorul Daewoo.
Greutate foarte mica – poate fi transportat cu usurinta oriunde aveti nevoie.

Vezi detalii si pret

2. Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720S

Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720S Dotat cu 700W si o putere de aspirare de 170W, aspiratorul Star-Light ACVS-720S te ajuta sa cureti suprafete inaccesibile pana la ultima scama de pe covor lasandu-l perfect curat.
Filtru High Efficiency Particulate Air (HEPA) – retine impuritati microscopice de tipul acarienilor sau a mucegaiului.
Lungimea cablului de alimentare ii permite acestuia sa aibe o suprafata aproximativa de aspirare de 8m².

Vezi detalii si pret

3. Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018G

Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018GAspiratorul Star Light ACTY-1018G este dotat cu un motor de 1000W si o putere de aspirare de 200W.
Folosind un aspirator fara sac ai avantajul de a-l putea curata usor, economisind astfel timp petrecut pentru cautarea unui sac de unica folosinta.
Aspiratorul Star Light ACTY-1018G face parte din clasa B (de curatare a suprafetelor dure) ceea ce-i permite acestuia sa curete eficient si cu usurinta orice suprafata dura de tipul gresie sau parchet.

Vezi detalii si pret

4. Aspirator vertical fara sac Star-Light ACTS-406B, Cyclonic

Aspirator vertical fara sac Star-Light ACTS-406B, CyclonicAspiratorul Star-Light ACTS-406B te ajuta sa cureti suprafete greu accesibile, spatii inguste, tapiterii sau de ce nu, spatiul din masina.
Folosind un aspirator fara sac „echipat” cu sistemul Cyclonic, ai avantajul de a-l putea curata usor, economisind astfel timp petrecut pentru cautarea unui sac de unica folosinta.
Capacitate de colectare: 0.6 L.
Accesoriu pentru spatiile inguste.
Raza de operare: 6 m.

Vezi detalii si pret

5. Aspirator cu sac Heinner HVC-MGR1200

Aspirator cu sac Heinner HVC-MGR1200Putere: 1200W – Putere de absorbtie: ≥140W
Retragere automata cablu de alimentare.
Accesoriu 2 in 1 pentru spatii inguste.
1 x perie praf
Capacitate sac textil: 1.5L – Sac textil lavabil.
Lungime cablu de alimentare: 5m.
Putere variabila – Tija din plastic
Nivel de zgomot: <84dB

Vezi detalii si pret

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată